- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.481
no olur kızma ama benimle ayni durumda olsan birini görünce sevindimYaa kilo demeyin kızım da 57 ile hamime kalıp 80 civarı doğum yaptım gerçi fazlasını verdim sonra :) Şimdi 55 ile hamile kaldım veeeee 67 olmuşummm wuuuuuu
Güle güle giysin yavrun İnş canım ateş ölçer civalı gibisi yok valla ama yeni doğan için zor ama şu dijital ler iyi aslında benim kulaktan ölçer var 130 liiraya almıştım malesef kullanamadım pek ama temassız güzel olabilir canım güle güle kullan
Canım park yatağa kalın yatağı neden önermediler. Ben de içine yataştan yarı ortopedik yatak almayı düşünüyordum
Bilmiyorum ki Can'ım. Sordum ama cevap gelmedi. Biz kendimiz yaparız büyük ihtimalle.ay çok güzelmiş canım.herkesin ağzı tatlansın inşallah.ne kadara yapıyor bunu peki
gunaydin kizlar.nasilsiniz?moralim cok.bozuk.8kilo almisim ve 4kiloyuda son 1ayda almisim.istahim cok acik.canim hep tatli seyler istiyor.ne yapayim ne edeyim cok kotuyumsurekli midrm kaziniyo yaa.gebelik sekerim yok.neden boyleyim o.zaman
Kolonya siseleri cok guzel.ama fiyat biraz ucuk geldi bana hatta suslenmemis hali sadece sise baktim tanesi 5 tl yaziyodu
Insallah canm :) instgram kullanmiyorum ama sanirim bole seyler icin acmam gerekecek
allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninleYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Can'ım çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Birsıkıntı olmayacak merak etme.Yarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Kızlar bugün rv vardı doktor -kafasına göre bebeğin 1 hafta önde- dedi 25+6 haftalıksın dedibu bir sorun mu , bir sorun mu var dedim ...hayır hayır gayet iyi dedi...ama şu saat oldu uyuyamıyorum kafama taktım başka bi doktora gider fikrini alırım die düşünüyorum 2 hafta sonra falan..cunku çok sık ultrasona giresim de yok böyle bi durum yaşayan duyan var mi sorun olur mu bu durum ya
Kıyamam ya utanmakta biliyor kuzum benim merak etme büyüp seni beyenmeyecek. Benim oğlanlar aldı başını İstanbul a gitti gezmeye.. Eskiden eteğimi bırakmazlardı heyt gidi günler heyyyyyani bagirmamak gerektini biliyorum eger bagirursam ogrenme suresini sadece uzatacami onu korkutabilcemi biliyorum. benimki benden utaniyor donunuda inderemedigi icin ustune kacirdi bi denedim tuvalet egitimi sonradan ara verdim. cunku bana hep yok diyor bir dakka sonra gidip kiyafet uzeri isiyor lazimliga oturup . bida bacakdan asa yikayinca bana deli oluyor hic bagirmadim ama bi sure sonra oksurme baslayinca vazgectim. anlattim ama hayir diyor. ama bezine isese hemen rahatsiz oluyor. annecim bezimi degisirmisin diyor. pih koktu yapiyor eliyle burnu tutuyor komik oluyor cok asiri su iciyor gece kac defa suya kalkiyor gunduzde iciyor. bazen deli oluyorum gece uyandiriyor beni su su ama nasil inan 5 dakkada bir diyorum bune bazen yedek aldim sular bitiyor tekrar su aliyoruz mutfakdan uykum kaciyor. bende bakalim bi zamana yazilmis doyorum suanlik ama esim ogretmem icin cok israr ediyor gel gorku kizimdan beter ben kendimi hazir hissetmiyorum.
Yarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Allah yardım etsin inşallah olup bitecek merak etme Allaha emanet olun İnş hepimiz sağlıcakla sona ulaşınYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Canim geçmiş olsun dualarimiz seninle rabbim seni ve bebegini korusun.Yarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Canım kontrole gittinmi şimdi okudum ve tedirgin oldum İdrar kaçıntın olabilir ama serklajlıymışsın dahada dikkat etmek gerekir İnşallah iyisindir Allaha emanet olunSlm kızlar
Bu 3 saatte 3 defa su gibi geldi picamam ıslandı sizde olur mu
dramamine i de emedur u da rahatlıkla albilirsin canım kategorileri BGünaydın güzel anneler...
İnşallah bu çarşamba ailemin yanina gidicem otobüsle ve beni yol tutuyor.
Metpamid dramamine veya emedur dan birini kullanabilir miyim bilginiz var mı?
sofiarya canım belki yardımcı olabilirsin.
Yarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun kolayca olur inşallahYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?