2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben de o anne yanı beşiğini alcam canım
akakçeden arattığımda en ucuz ceybebe diye bir sitede çıkıyor, 709 tl, kargo da ücretsiz

kızlar iş yerinde tadilat var tuvaletleri yapıyorlar.kafam bi dünya oldu başım ağrıyor.

Kaça aldın canım bende alıcam döşek beşik için

evet ellerim uyusuyor burnum arara kaniyor dislerimi fircalsmak istemiyorum cok koyu kaniyor dr sordum kalsiyum artir dedi kan tahlili yapti herşey normal gorunuyor ama arara gozlerim kotu oluyor başım dönüyor

dislerim benimde acayip kaniyor bazi dislerim agirmayada basladi anlasilan yeterince kalsuyum alamiyoruz.

Kıyamam ya utanmakta biliyor kuzum benim merak etme büyüp seni beyenmeyecek. Benim oğlanlar aldı başını İstanbul a gitti gezmeye.. Eskiden eteğimi bırakmazlardı heyt gidi günler heyyyy

vuyyy beni pirakacakmi zincirlerim oni ya ama dedin gibi zaman herseyi degistiriyor anin tadini cikarmak gerek bu gunler geri gelmeyecek

Kızlar merhaba. Benim halsizlikle başım dertte. Ayaga kalkmak bile işkence . Hele birde bir iki evi toplarsam baygınlık geliyor sanki yuregim sıkışıyor. Benim gibi bu durumu yasayan cozum bulan varmi? Daha 3 ayimiz var. Ben bu halde 3 ay i nasil geciririm. Resmen hasta gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…