- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.001
İlk gebeliğim ve baskalrında nasıl oluyo bilmediğim için anlayamıyorım ki ama sanırım hareketli hatta baya erken basladı kasılma ve hareket olaylarıŞuan bende de var canım. Bebeğin çok hareketli mi. Benim iki gündür çok hareketli. O da kasılma yaparmış.
Biz her sene herşey dahil antalyaya giderdik , Side Belek tarafına giderdik ama denizi çok keyifli değil havuzda geçiriyorduk zamanı, artık ewimiz hawuzlu öyle oteller cazip gelmiyor gezilecek yenilecek nere varsa oraya gidiyoruz . Yarım pansiyon temiz ucuz otellerde kalıp gündüz plajdayız hergün farklı yerlere gidiyoruz inanılmaz keyifli oluyor.Aynen marmarise baktım uzun yıllardır gitmedim gideyim istiyorum oraya ama cokkk ucuk bende ekimde filan mı gitsek acaba diyorum antalyaya bebekte büyümüş olur hem
Yok ya değilim 60 la hamile kaldım canım bende normalde böyle yesem cok alırım aslında hamileyken almıyorum şükür oğlumda 50 yle kalmıstım doğurdugum kiloyla kaldım resmen dogumdan sonra cok aldım maalesef bendede öyle oluyo gene benimde 10 fazlam var yani insallah canım bakalım napıyo bıdıkTavsiye etmiyormuş canım yani benim kilo olayım Bebişin kilo olayı bunlar hep önemli etkenler dedi. Ben de pek istekli değilim zatenya 4 kilo mu hayalim resmen ama ben 10 almışım bile şimdiden. Çalıştığım halde böyle düşün evde olsam düşünemiyorum. Normalde kaç kilosun Peki zayıf biri misin. Zayıflarda göbek daha büyük oluyormuş çünkü.
Sen de yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)
Canım benim bugün kontrolüm vardı tekrar sordum doktora, 32 ye girdiğinde alıcaz izni dedi ama benim bebeğim biraz ileriden gidiyor ona dayanarak mı söylüyor acaba bilemedimCanım ben bi okulda memur olarak çalıştım. 32. Haftanın dolması gerekiyor. Çünkü o zaman 32 haftalık olunuyor.
Ben de kullanıyorum bu uygulamayı canım, 6 mart izin gösteriyor ama doktor şubat 27 sinde izin için gereken belgeyi vereceğini söylediAyrıca kullandığım bir program var orada da 9 mart çıktı . Ekran atayım bak istersen .
Onu bilemiyorum Can'ım. Hatta yakın zamanda bir arkadaşım gitti. 32 yi doldurmasına 1-2 varmış. Dr o günler için ayrıca rapor vermiş. İzne sonra çıkmış.Canım benim bugün kontrolüm vardı tekrar sordum doktora, 32 ye girdiğinde alıcaz izni dedi ama benim bebeğim biraz ileriden gidiyor ona dayanarak mı söylüyor acaba bilemedim
biraz da doktora bağlı o halde çünkü ne kadar geç alırsak o kadar Temmuz’a sarkacak ve boş yere gitmiş olacak, hayırlısı olsun diyelimOnu bilemiyorum Can'ım. Hatta yakın zamanda bir arkadaşım gitti. 32 yi doldurmasına 1-2 varmış. Dr o günler için ayrıca rapor vermiş. İzne sonra çıkmış.
Yani bu izne 32 haftalık olunca çıkılıyorsa zaten 32 dolunca 32 haftalık olunmuş oluyor. Girince olsaydı 31 haftalık izne çıkılmış olurdu. Yani ben öyle biliyorum. Biz işlemleri hep böyle yapmıştık. Yanıltmak istemem yine de.
Akintidan o kdr dertliyimki. Benimki boyle yofun kivamli uzayan sumuksu sekilde. Su gibi degil. Bende cok tedirginimKızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Benim de öyle ve fazla her zaman ama oğlumda da böyleydi...bebeği enfeksiyondan korumak için yapıyor bunu vücutAkintidan o kdr dertliyimki. Benimki boyle yofun kivamli uzayan sumuksu sekilde. Su gibi degil. Bende cok tedirginim
Ya bende acaba enfeksiyonmu diyorum. Gebelik kesesini fln deliyomus cok korktum. Yumurtlama akintisi diye tabir edilen bi akinti varya ayni onun gibi onun kdr cok insallah dedigin gibidir. Rahatladim birazBenim de öyle ve fazla her zaman ama oğlumda da böyleydi...bebeği enfeksiyondan korumak için yapıyor bunu vücut
Başka rahatsızlığın varsa tahlil yaptır ama gebelikte bu salgılar çok normal...renginde falan değişiklik olursa o zaman sıkıntı var denilebilirYa bende acaba enfeksiyonmu diyorum. Gebelik kesesini fln deliyomus cok korktum. Yumurtlama akintisi diye tabir edilen bi akinti varya ayni onun gibi onun kdr cok insallah dedigin gibidir. Rahatladim biraz
Yatarken alıyorum sanırım hareket ettiğimden çamaşırıma bulaşmış oluyo uyaninca ve cok kaşıniyo tedirgin okuyorum bende Sağol cnm
Persembe kontrolüm var artik detaylica anlatirim bakalim ne dicekBaşka rahatsızlığın varsa tahlil yaptır ama gebelikte bu salgılar çok normal...renginde falan değişiklik olursa o zaman sıkıntı var denilebilir
Havlu kumasim yok ama kalin penyeden ile yapmaya calisacagim. Kaybettim fotoyu. Citcitim hazir. Kumasi da gidip su gecirmez alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Yoksa evde kumasini var..Canım onun ölçülerini tam olarak bulamamıştım bunu baz alicam yaparken sadece yanlara cep yapicam. Cok güzel bir şekilde katlanıyor ve çok şık duruyor. Evet üste havlu var köşelerine çit çit dikilmiş kaymasın diye kirlenince değiştirip başka çıtçıtli havlu takabilirsin.
Bi kaç tane fransız sitesinde yapılışı var o sitelerden bitanesi
http://www.pourmesjolismomes.com/2012/03/le-tuto-de-ma-pochette-langer.html?m=1
Akintidan o kdr dertliyimki. Benimki boyle yofun kivamli uzayan sumuksu sekilde. Su gibi degil. Bende cok tedirginim
Benim de öyle ve fazla her zaman ama oğlumda da böyleydi...bebeği enfeksiyondan korumak için yapıyor bunu vücut
Ya bende acaba enfeksiyonmu diyorum. Gebelik kesesini fln deliyomus cok korktum. Yumurtlama akintisi diye tabir edilen bi akinti varya ayni onun gibi onun kdr cok insallah dedigin gibidir. Rahatladim biraz
Bendede yapmıştı alttan alınca doktor ağıza geç dedi ağızdan aldım geçti bi sor istersen doktoraİyi Akşamlar arkadaşlar progestan i fitil olarak kullananiniz oldu mu geçen hafta kanamam olunca verdi doktor ama kaşıntı ve idrara çıkarken yanma yapıyor korkuyorum intihap olucam diye
Sende ben gibi gezmediğin yer yok ama benim eşim ultrason dahil seviyor çocuklar da bende rahat ediyorum 6 gün ideal oluyor sonra şehir şehir gezmeye bayılıyorum... İnş bebişlerimizle gezeriz buseneBiz her sene herşey dahil antalyaya giderdik , Side Belek tarafına giderdik ama denizi çok keyifli değil havuzda geçiriyorduk zamanı, artık ewimiz hawuzlu öyle oteller cazip gelmiyor gezilecek yenilecek nere varsa oraya gidiyoruz . Yarım pansiyon temiz ucuz otellerde kalıp gündüz plajdayız hergün farklı yerlere gidiyoruz inanılmaz keyifli oluyor.
Bodrumda birsürü koy var hergün birine gidin, fethiyede Ölüdeniz süper , tekne turları var
Marmariste içmeler, koyları gezdiğiniz turlar
Egede Çeşme’ye gitmedim bir tek oraya gidene kadar Yunanistan a gidelim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?