- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.121
Canım maşallah, daha iyi olacak Allah'ın izniyle güzel kuzum. Dualarım onunla ve sizinle. Çok öpüyorum onu minik popişindenCanım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Sanırım hepimiz öyleyiz, az günümüz kaldı canım ha gayretbenim de bebek geriliyor bi köşeye ama dediğin gibi nst de bi şey çıkmadı, hatta nst bağlı iken sertleşti yine de doktor bi şey demedi, demek ki önemli bir durum değil siye düşündüm ben de[/QUOTE
Bu gidişle en son siz doğuracaksınız kızlarpanik yok beklemeye devam
Canım Nefes alamıyorum bazen o kadar geriliyor ki, doktor bunun da yalancı sancı olduğunu söyledi. Öyle değil mi kiÇ
Canım sertleşmek doğum sancısı değilki ı yüzden nts de çıkmaz o bebek hareketi sonuçta ... Ağrılı şekilde olursa ozaman sıkıntı Allah korusun
tesekkür ederim canım, çoğunluk alınmıyor diyor evet. ben bi ihtimal hani belki oluyordur diye sorayım dedim :)Denemedim ama alınamıyor diye biliyorum.çalışabilir raporu aldıktan sonra herhangi bir sağlık problemin olursa doğum iznine ayrılıyorsun.çünkü yasal çalışma süreni geçmiş oluyorsun.
ağrıların mı var canım_? neden öyle dedinOturmak bidaha obur tarafa yatmak hayal gibi birsey benim icin mumkun degil
Her harekette canim cikiyor sanki
Basedemiyorum canim esime kizip duruyorum.
Yedikten sonra kendime geliyorum.
Canim insallah yoluna girecek hersey unutucaksin bugunleri.kendimi senin yerine koyunca ne cektigini anlayabiliyorum.
Evet canim belimde bosluk varmis dogustan.ağrıların mı var canım_? neden öyle dedin
Buyudukce gobuslerimiz oyle oluyor.Bende bugün yürüyüşe çıktım geldim tam evin önündeyken göbeğim resmen yırtıldı sandım eve gelip dinlendim grçti allahtan o neydi anlamadım
Canım vallaha ben onu 2 hafta çektim. Göbek. Deliğim bile felaket ağrıyodu. Bu lierac krem bana çok iyi geldiBende bugün yürüyüşe çıktım geldim tam evin önündeyken göbeğim resmen yırtıldı sandım eve gelip dinlendim grçti allahtan o neydi anlamadım
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız minik bebiş için.. ayetel kürsü okudum bebişineCanım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Canım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Okurum canımArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
bende okurumArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Ben de okurum canımArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Ben de okurum...Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
OkudumArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Okurum Ben canım tabiki. Kaç tane istersen. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahhArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Niye banlandiki
Kızlar @Zeynosrkn84 dan haber yokmu çok merak ediyorumminikoglan a ne oldu acaba 2. Üyelik falan diyemi banlandi
Oğlumun beşiğini kurdu eşim.kizimada onu kullanicam ama baya bı pislenmis sararan yerleri var neyle silmsem sizce çamaşır suyu kullandirtmam diyo eşim de neyle cikicak o pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?