2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım maşallah, daha iyi olacak Allah'ın izniyle güzel kuzum. Dualarım onunla ve sizinle. Çok öpüyorum onu minik popişinden

Ç

Canım sertleşmek doğum sancısı değilki ı yüzden nts de çıkmaz o bebek hareketi sonuçta ... Ağrılı şekilde olursa ozaman sıkıntı Allah korusun
Canım Nefes alamıyorum bazen o kadar geriliyor ki, doktor bunun da yalancı sancı olduğunu söyledi. Öyle değil mi ki

Denemedim ama alınamıyor diye biliyorum.çalışabilir raporu aldıktan sonra herhangi bir sağlık problemin olursa doğum iznine ayrılıyorsun.çünkü yasal çalışma süreni geçmiş oluyorsun.
tesekkür ederim canım, çoğunluk alınmıyor diyor evet. ben bi ihtimal hani belki oluyordur diye sorayım dedim :)

ağrıların mı var canım_? neden öyle dedin

Bende bugün yürüyüşe çıktım geldim tam evin önündeyken göbeğim resmen yırtıldı sandım eve gelip dinlendim grçti allahtan o neydi anlamadım

Allah yardımcın olsun canım, dualarımız minik bebiş için.. ayetel kürsü okudum bebişine Haydarinna toparlanacak inşallah

insallah yakinda toplayacak sutunude alacak arkadasim allah sabirlar versn sana bebeginede guc kuvvet versin biran once toparlansinda kucani doldursn insallah. bu gunlerde gececek allahin izniyle daha ayrikmayacaksniz

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.

Okurum canım

Ben de okurum canım

Ben de okurum...

Okurum Ben canım tabiki. Kaç tane istersen. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahh

Canım sakin ol işi falan vardır, stres yapma.
Ya sen neden banlandın minikoglan

Kizlar geldim güya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum resmen iki gunde çatladim aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…