2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çoğumuzun öyle canım, çok erken başladı hatta ben de dahil bazı arkadaşların. Sadece o üst kısım acıyorsa sorun yok çatı agrısı, vücut Doğuma hazırlanıyor ama başka şikayetin var mı kuzum?
Yok canım bazen sertleşiyor tüm gün ama nst de bişey çıkmıyor gaz sancısı olabilir diyorum çünkü iki haftadır bu durum var
Ama psikolojikmen ha doğurdum ha doğuracam her gece dua ederek uyuyorum :(

kızlar, yatakta sağa sola dönerken yattığımız yerden değilde oturur pozisyona geelip öyle dönmemiz gerekirmiş. nerede okudugumu hatırlamıyorum :( belki de burada okudum bilemedim şimdi

her doktora gidiş bir problem yoruldum artık suyum fazla sekerim yüksek ve ben tatlı bir şey yemedigim zaman depresyona giriyorum herşey batıyor bana herkesin yaptığı inanılmaz sinirli ve huysuz oldum sizler nasıl baş ediyorsunuz acaba birde şu su fazlalığı ne kadar riskli

merhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?
Denemedim ama alınamıyor diye biliyorum.çalışabilir raporu aldıktan sonra herhangi bir sağlık problemin olursa doğum iznine ayrılıyorsun.çünkü yasal çalışma süreni geçmiş oluyorsun.

Haydarinna Haydarinna nasıl oldunuz bebişin ne durumda canım

Canım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın

her doktora gidiş bir problem yoruldum artık suyum fazla sekerim yüksek ve ben tatlı bir şey yemedigim zaman depresyona giriyorum herşey batıyor bana herkesin yaptığı inanılmaz sinirli ve huysuz oldum sizler nasıl baş ediyorsunuz acaba birde şu su fazlalığı ne kadar riskli
Ölçüyor musun açlık tokluk? Dayanamayıp bir parça yersen üstüne ayran içebilirsin şeker emilimini önlüyormuş ve yürü ya da müzik aç egzersiz falan yap...biz de 2-3 hafta öndeyiz diye doktor kızıyordu son gittiğimde 5-6 güne düşmüştü...her gün yürüyorum 9 kilo aldım artık almıyorum...sadece tatlı değil beyaz ekmek hamurişi pirinç patates bezelye havuç hepsi de yükseltiyor...anlık yükselmelerden çok düşmemesi kötüymüş...hiç baş edemezsen insülin falan veriyorlar...bu arada bir tanıdığın 2.gebeliğinde gebelik şekeri çıkmış 3.de çıkmamış ve 39 yaşında...birinde olup digerinde olmayabiliyormuş

Canım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Kilo almaya başlamasına sevindim canım yakinda anne sütü alacağı zamanda gelir inşallah göğsüne yatırıp emzirecegin zamanlarda yakındır

Benimde suyum.fazla.doktorum ilerde çocuğunu. Şeker hastası olmasını istemiyosan ekmek tatlı şeker yok dikkatli besleniceksin dedi

kızlar, yatakta sağa sola dönerken yattığımız yerden değilde oturur pozisyona geelip öyle dönmemiz gerekirmiş. nerede okudugumu hatırlamıyorum :KK43: belki de burada okudum bilemedim şimdi
Oturmak bidaha obur tarafa yatmak hayal gibi birsey benim icin mumkun degil :(
Her harekette canim cikiyor sanki
Basedemiyorum canim esime kizip duruyorum.
Yedikten sonra kendime geliyorum.

Canim insallah yoluna girecek hersey unutucaksin bugunleri.kendimi senin yerine koyunca ne cektigini anlayabiliyorum.

Yok canım bazen sertleşiyor tüm gün ama nst de bişey çıkmıyor gaz sancısı olabilir diyorum çünkü iki haftadır bu durum var
Ama psikolojikmen ha doğurdum ha doğuracam her gece dua ederek uyuyorum :KK43:
Sanırım hepimiz öyleyiz, az günümüz kaldı canım ha gayret :emir_bebek: benim de bebek geriliyor bi köşeye ama dediğin gibi nst de bi şey çıkmadı, hatta nst bağlı iken sertleşti yine de doktor bi şey demedi, demek ki önemli bir durum değil siye düşündüm ben de

canım benim endişeli olman çok normal ama bak şükür minik büyüyor elhamdülillah .. O çok iyi olucak annesi İnş en yakın zamanda hep kucağında olucak

Ç
Sanırım hepimiz öyleyiz, az günümüz kaldı canım ha gayret :emir_bebek: benim de bebek geriliyor bi köşeye ama dediğin gibi nst de bi şey çıkmadı, hatta nst bağlı iken sertleşti yine de doktor bi şey demedi, demek ki önemli bir durum değil siye düşündüm ben de
Canım sertleşmek doğum sancısı değilki ı yüzden nts de çıkmaz o bebek hareketi sonuçta ... Ağrılı şekilde olursa ozaman sıkıntı Allah korusun

Back
X