- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.581
Çok geçmiş olsunKızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Ben hic kilo almadim 1 kilo aldim .
Ama ben zaten siskoyum
Zayifken kus gibiymisim .simdi ustume okuz oturmus gibiyim .
Hiç belli olmaz canım kasma yeter. Sıkarsan kendini acır ama rahatmolursan doktor da zorlamaz zatenBenim ilişkide de canım acıyor ben yandım desene
Kaç haftalık çıkıyor kafası o önemli sanırım 5 6 hafta mı küçük bir iki hafta mı. Kızımın kafası hep 2 hafta geriydi gerçekten küçük kafalı bir kuzum oldu. Belki senin de öyle bir durumdur. Başka bir doktora görün derim daha net bilgi alırsın en azındanBilmiomki 30 cm dediler
Haftaya insaAllah professör bakacak 1 saat sali gunu dua edin bana ayetel kursi okuyun ihtiyacim.var sormadimki o an bilioniz sok oluor insan bir dura kaliooo ama kilosuda az yani buyuk kafalu olmaz diorum hersey uyumlu olmasi lazimken Rabbim buyukKaç haftalık çıkıyor kafası o önemli sanırım 5 6 hafta mı küçük bir iki hafta mı. Kızımın kafası hep 2 hafta geriydi gerçekten küçük kafalı bir kuzum oldu. Belki senin de öyle bir durumdur. Başka bir doktora görün derim daha net bilgi alırsın en azından
NeeeeBen hic kilo almadim 1 kilo aldim .
Ama ben zaten siskoyum
Zayifken kus gibiymisim .simdi ustume okuz oturmus gibiyim .
farklı duruyor canım ismiyle de uyumlu...ismini o tahta şeylerin üzerine yazdırmayı düşünüyorsan harika olur gerçektenKızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikirEki Görüntüle 2125971
Küçüklere etiket yaparım diye düşündüm ama kapı süsü yaparsam büyük onun üstüne yaktırarak yazdırırım diye düşündüm . İçime çok sindi tabi bn daha güzelini yaparım:) ayy yarın olsa hemn hem bebişimide görcem.Neeee1 kilo mu sen hiç almamışsın hatta vermiş olmalısın..bebekti suyuydu plesantasıydı 4 5 kilo sırf onlar gelir farklı duruyor canım ismiyle de uyumlu...ismini o tahta şeylerin üzerine yazdırmayı düşünüyorsan harika olur gerçekten
Güzel olur canım..hadi yarın da güzel haberlerle gel inşKüçüklere etiket yaparım diye düşündüm ama kapı süsü yaparsam büyük onun üstüne yaktırarak yazdırırım diye düşündüm . İçime çok sindi tabi bn daha güzelini yaparım:) ayy yarın olsa hemn hem bebişimide görcem.
Yalanci sanci olabilir. Banyo yapin ilik suyla, bir bardak soguk bir seyler icin belki gecer.Günaydın herkese. Dün geceden beri regl sancısıçekiyorum, belim ayrılıyor sanki ve karnım ağrıyor. Bebeğim de çok hareketli. Dün biraz fazla yürüdüm ve minibüste çok fazla sarsıldım. Bunlardan olabilir mi? Benzer durum yaşayan, sancılanan var mı? Sebebi ne olabilir?
Kızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikirEki Görüntüle 2125971
Canım 38.hafta yazıyor sende bu zamana kadar bişey yokmuş da birden bire mi olmuş yani...anlamıyorum bu ne saçmalık doğum vaktin gelmiş nerdeyse...sürekli ultrasonlar ölçümler tahliller yapıldı aylarca şimdi mi anlamışlar...ya doktorun abartıyor tedbir olsun diye ya da bir yanlışlık vardır gibi geldi banaHaftaya insaAllah professör bakacak 1 saat sali gunu dua edin bana ayetel kursi okuyun ihtiyacim.var sormadimki o an bilioniz sok oluor insan bir dura kaliooo ama kilosuda az yani buyuk kafalu olmaz diorum hersey uyumlu olmasi lazimken Rabbim buyuk
İsim çok hoş gerçekten güzel olacaktır eminim inşallah bulursun malzemeler uyum çok iyi yalnız :)Kızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikirEki Görüntüle 2125971
Geçmiş olsun bebek hareketliymiş ne güzel belki dönmeye çalışıyordur. Ama yine de Dün geceden beri geçmediyse bir doktorunu ara istersen. Bel ve regl sancısı birlikte olması iyi değil normalde ama yorulduysan belki ondan olmuştur. Doktorunla konuş derim için rahatlar em azındanGünaydın herkese. Dün geceden beri regl sancısıçekiyorum, belim ayrılıyor sanki ve karnım ağrıyor. Bebeğim de çok hareketli. Dün biraz fazla yürüdüm ve minibüste çok fazla sarsıldım. Bunlardan olabilir mi? Benzer durum yaşayan, sancılanan var mı? Sebebi ne olabilir?
Tansiyonuna bakıyor musun canım. Bir de sususLuk yapar baş ağrısıKızlar bu baş agrisindan biktim ya, gideyim de parol içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?