- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.001
Ben bebege 3 hastane cikisi koydum. Gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum. Eltim bu hastane de dogum yapti kirk kere soruyorum napiyolar nasil oluyo diye dogru duzgun bise demiyo beni sinir ediyor. Bi diyo sen cantanla giriyon dogumhaneye, bi diyo girmesen de olur yakiarindan isterler esyalari. Ne dedigi belli degil. Ben de cantayla girersem dige bir takim kendi cantama koydum. Cantayla girmezsem de yakinlardan isterlerse diye bir takim da bebegin cantasina koydum. Bir takim da yedek koydum iste nolur nolmaz. Takimlardan birisi cok kucuk cunku buyuk dogarsa gelmeyebilir. Tenizlige de yavas yavas ayrintilari yapmaya basladim. Cuma gunu esim evdeyken canlari ve perdeleri halledersem halilar da yikamaya gitti ki cok isim kalmiyor allahin izniyle.@EvBoregi canım gördüm instagramda hepsi cok güzel olmus saglıkla kavus insallah oglusuna :)
Ben hala hastane cantasını tam hazırlayamadım ya eksiğim yok aslında ama bavula yerleşmiyo bi türlü yedek koyanlar kac kıyafet koydunuz ben bi hastane cıkısının al üstünü koydum ici filan dogunca giydirmeye bide tulumunu koydum yedek olarak ertesi gün fotoğraf cekilirken giydirmeyede iki takım koydum yeterlidir heralde dimi
Nisanın 15 inden sonra bende temizliğe baslıcam artık yapılcak cok sey var halıları filan vericem perdeler yıkancak duvarlar silincek biri gelcek yoksa mümkün değil yapamam dolapların icini yapmıstım yüzleri silinir yine kapılar lambalar filan ay düşününce fena oluyorum
Hangi hastaneymis o ne guzel :) ben de unutmazsam ve usenmezsem belki yarin giderim egitime. Bi keresinde hemsire her sali ve persembe oluyor demisti.Bugün gebe okuluna gittim normal doğum istemekle alakalı önce isteyeceksin diye anlattılar. İyiki gitmişim psikolojik olarak o kadar rahatladım ki. Doğumhane yi gezdik. Tek kişilik odalar. İstediğin herşeyi yapabilirsin müzik dinle pilates topu var üstüne oturup hafif hafif zıpla vs o kadar güzel anlattı ki.
Hay o ebenin agzi bal yesin. :) insallah benim kizimda 40 i beklemez cunku hic sabrim kalmadi kavusmak icin yanip kavruluyotum resmen. Her ne kadar dogumdan cok korksamda...Doğum sancısı düzenli ve sık olurmuş dakikaya bir belden başlayıp kasiklara inermis. Ama birde ebe kız çocuklari daha aceleci 38 de oluyor genelde erkek çocukları 40 i buluyor dedi
Semsert oluyo evet ama acı hic hissetmiyorum. Bazen belime agri giriyor o kadar.Kendimi hazir sanip aslinda hazir olmadigim icin daha erken diyorum :) sertken aci hissetmiyosan mubtemelen kasilmadir o gulum ama tabi sanciyi hissetmiyoda olabilirsin.
Git mutlaka çok faydali.Ben bebege 3 hastane cikisi koydum. Gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum. Eltim bu hastane de dogum yapti kirk kere soruyorum napiyolar nasil oluyo diye dogru duzgun bise demiyo beni sinir ediyor. Bi diyo sen cantanla giriyon dogumhaneye, bi diyo girmesen de olur yakiarindan isterler esyalari. Ne dedigi belli degil. Ben de cantayla girersem dige bir takim kendi cantama koydum. Cantayla girmezsem de yakinlardan isterlerse diye bir takim da bebegin cantasina koydum. Bir takim da yedek koydum iste nolur nolmaz. Takimlardan birisi cok kucuk cunku buyuk dogarsa gelmeyebilir. Tenizlige de yavas yavas ayrintilari yapmaya basladim. Cuma gunu esim evdeyken canlari ve perdeleri halledersem halilar da yikamaya gitti ki cok isim kalmiyor allahin izniyle.
Hangi hastaneymis o ne guzel :) ben de unutmazsam ve usenmezsem belki yarin giderim egitime. Bi keresinde hemsire her sali ve persembe oluyor demisti.
Ayniyiz canim cumartesi gunu oyle bi oynadiki oturdum agladim okadar canimi yskti zilli. Kilo aldilar iyice buyuduler sert oluyo oyuzden.İyi akşamlar hanımlar , nasılsınız ?İçimde küçük bir canavar var son günlerde öyle sert ki hareketleri resmen canım yanıyor dışarı çıkmaya çalışıyor sanki
Allah hayirli ve zamanli dogum nasip etsin.Semsert oluyo evet ama acı hic hissetmiyorum. Bazen belime agri giriyor o kadar.
Tatlım bizim beslenmemizle ilgisi yokmuş ki, benimki de aynı 3200 dü cumartesi ama bana hiç olumsuz konuşmadı doktor, kilosuyla ilgili yorum yapmadı bile hatta, kafasından ötürü kolay doğmaz bu bebek dedim ben, o da daha kolay doğar sezeryanla alırız dedi güldü. Bu arada ben de 94 kilo oldum, dikiş tutmaz konusu da olmadı, moralini bozma sen
Aninn insallah hepimize :)Allah hayirli ve zamanli dogum nasip etsin.
iyiyiz şükür sen nasılsın cnmm buyuduler üartik annesiİyi akşamlar hanımlar , nasılsınız ?İçimde küçük bir canavar var son günlerde öyle sert ki hareketleri resmen canım yanıyor dışarı çıkmaya çalışıyor sanki
Ben de aynen öyle hissediyorum. 2 dk.once tekrar bi takla attı inşallah ters dönmemiştir artik delircemİnsallah ya insallah donmuslerdir. Ben de basindan beri o kadar istemiyorum ki sezeryani. Ama icimde de bir his sanki bebegim dönse bile sezeryana mecbur kalacakmisim gibi soyluyorcunku normal dogumu aşırı istiyorum ya o yüzden:/
Korkma kiz korkma. Benim ki dogum pozisyonundaydi. Burdan bir arkadas yazdi sonra bebegim tekrar yukari cikmis diye. Allah allah dedim donen bebek geri donuyormuymus diye, korktum o gun. Ve o gece bebegimin yukari ciktigini hissettim malesef ve yanilmadim :/
Dövelim doğduklarında popolarını ısıralımAyniyiz canim cumartesi gunu oyle bi oynadiki oturdum agladim okadar canimi yskti zilli. Kilo aldilar iyice buyuduler sert oluyo oyuzden.
Oooo 9 aydir cok hain planlar yaptim hele bi dogsunda :))))Dövelim doğduklarında popolarını ısıralım
Bugün gebe okuluna gittim normal doğum istemekle alakalı önce isteyeceksin diye anlattılar. İyiki gitmişim psikolojik olarak o kadar rahatladım ki. Doğumhane yi gezdik. Tek kişilik odalar. İstediğin herşeyi yapabilirsin müzik dinle pilates topu var üstüne oturup hafif hafif zıpla vs o kadar güzel anlattı ki.
Doğum sancısı düzenli ve sık olurmuş dakikaya bir belden başlayıp kasiklara inermis. Ama birde ebe kız çocuklari daha aceleci 38 de oluyor genelde erkek çocukları 40 i buluyor dedi
Evet Allah’a çok şükür canım ne yollardan geçtik.iyiyiz şükür sen nasılsın cnmm buyuduler üartik annesi
DemiOooo 9 aydir cok hain planlar yaptim hele bi dogsunda :))))
Evet hemde nasıl.Insan çok rahatlıyor değil mi ben daha önce normal doğum yapmama rağmen kaçırmıyorum. Birde doğum sonrası korkum var onunla ilgili özel olarak da konuşuyoruz. Rahatlatiyorlar sagolsunlar. Ben devlet hastanesine gidiyorum gebelik okuluna.
Her doğum her hamilelik farklı ve kendisine özeldir. Buna güveniyorum bende.
Erkekler için 9 ay 10 günü doldurur derler kızlar 9 aylık olurmuş bakalım oğlum 9 ay 10 günü doldurdu kızım ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?