2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben bebege 3 hastane cikisi koydum. Gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum. Eltim bu hastane de dogum yapti kirk kere soruyorum napiyolar nasil oluyo diye dogru duzgun bise demiyo beni sinir ediyor. Bi diyo sen cantanla giriyon dogumhaneye, bi diyo girmesen de olur yakiarindan isterler esyalari. Ne dedigi belli degil. Ben de cantayla girersem dige bir takim kendi cantama koydum. Cantayla girmezsem de yakinlardan isterlerse diye bir takim da bebegin cantasina koydum. Bir takim da yedek koydum iste nolur nolmaz. Takimlardan birisi cok kucuk cunku buyuk dogarsa gelmeyebilir. Tenizlige de yavas yavas ayrintilari yapmaya basladim. Cuma gunu esim evdeyken canlari ve perdeleri halledersem halilar da yikamaya gitti ki cok isim kalmiyor allahin izniyle.
Hangi hastaneymis o ne guzel :) ben de unutmazsam ve usenmezsem belki yarin giderim egitime. Bi keresinde hemsire her sali ve persembe oluyor demisti.

Doğum sancısı düzenli ve sık olurmuş dakikaya bir belden başlayıp kasiklara inermis. Ama birde ebe kız çocuklari daha aceleci 38 de oluyor genelde erkek çocukları 40 i buluyor dedi
Hay o ebenin agzi bal yesin. :) insallah benim kizimda 40 i beklemez cunku hic sabrim kalmadi kavusmak icin yanip kavruluyotum resmen. Her ne kadar dogumdan cok korksamda...

Kendimi hazir sanip aslinda hazir olmadigim icin daha erken diyorum :) sertken aci hissetmiyosan mubtemelen kasilmadir o gulum ama tabi sanciyi hissetmiyoda olabilirsin.
Semsert oluyo evet ama acı hic hissetmiyorum. Bazen belime agri giriyor o kadar.

Git mutlaka çok faydali.

İyi akşamlar hanımlar , nasılsınız ? İçimde küçük bir canavar var son günlerde öyle sert ki hareketleri resmen canım yanıyor dışarı çıkmaya çalışıyor sanki
Ayniyiz canim cumartesi gunu oyle bi oynadiki oturdum agladim okadar canimi yskti zilli. Kilo aldilar iyice buyuduler sert oluyo oyuzden.

Dr unda pek espriliymiş
Dikiş tutmaz diye ben diyorum ya dr bişey demedi

Ben de aynen öyle hissediyorum. 2 dk.once tekrar bi takla attı inşallah ters dönmemiştir artik delircem

Kızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü

Doğum sancısı düzenli ve sık olurmuş dakikaya bir belden başlayıp kasiklara inermis. Ama birde ebe kız çocuklari daha aceleci 38 de oluyor genelde erkek çocukları 40 i buluyor dedi

Insan çok rahatlıyor değil mi ben daha önce normal doğum yapmama rağmen kaçırmıyorum. Birde doğum sonrası korkum var onunla ilgili özel olarak da konuşuyoruz. Rahatlatiyorlar sagolsunlar. Ben devlet hastanesine gidiyorum gebelik okuluna.
Her doğum her hamilelik farklı ve kendisine özeldir. Buna güveniyorum bende.
Erkekler için 9 ay 10 günü doldurur derler kızlar 9 aylık olurmuş bakalım oğlum 9 ay 10 günü doldurdu kızım ne yapacak

Evet hemde nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…