2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
2 hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bende az yürüsem biraz ayakta dursam hatta bazen yatarken bile karnım hep sert taş gibi oluyor iç organlarıma baskı yapıyor sanki çok sinir bozucu birşey umarım erken gelmezler :/

Aynen bugününe bin şükür. Sağlıkla gelsinler insâllah dört gözle bekliyoruz. Test günü saydığımız günleri düşünsene cnm. Şimdi doğuma gün sayıyoruz

Kızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü
Ben de almadim daha. Ates ölçer, burun aspiratörü falan kaldi. Ben heralde sunklasik civali koltuk altindan olcem atesolcerlerden alacam. Temassizlar cok pahali valla cok masrafli oldu her sey. Onlardan alamam suan icin.
Uykusuzluga raziyim yeterki bu halden kurtulayim diyorum cogu zaman. Insallah gunaha girmem :)))))
Ben de oyle düşünüyorum basima geleceklerden habersiz :)
Aynen bugününe bin şükür. Sağlıkla gelsinler insâllah dört gözle bekliyoruz. Test günü saydığımız günleri düşünsene cnm. Şimdi doğuma gün sayıyoruz
Ay binlerce şükür gercekten. Hamile miyim? Dusuk tehlikem var mi? Kese gorunmedi, kalp atisi duymadi, keseyi gordu bebek gorunmedi, ikili test sonuclari, kanama olacak mi korkusu, cok şükür hepsi geride kaldi. Resmen zaman gecmiyordu ya. Suan 6-7 haftalik hamilelere bakiyorum da valla allah sabir versin cok uzun bi zaman 36 ya geldim ama hala zaman sanki hic gecmemis ve gecmiyor gibi geliyor bazen.

Açlıktan cocuğum dişlerimi yiyo galiba bugün de dolgum kırıldı inşallah ağrı yapmaz ya
İnsallah canim. Cok şükür benim dis sıkıntım olmadi. Bir tek 20 lik dışlerimin bir tanesi yari cikmis yari cikmamis olarak kendi halinde duruyordu bir yildir. O cikmaya basladi. Sanki dogum sonrasini bekleyemedi portlemek icin. Dis etimi sisiriyor o tarafla bir sey yiyemiyorum.

Canım hiçbrlli olmaz ki sana her ihtimali söylemiş doktorun ben az su ile 40 a kadar idare ettim. Bakarsın azalma olmaz zemzem suyunu da dene. Bol bol dua et 37 de dr hepimizin doğurma riski var zaten üzme kendini. Doktorun sana her ihtimali söylemiş bence.
Yok canım normal sancı gelip gidiyor. Suni sancı sürekli veriliyor oyüzden çok daha berbat.

Bende çürük oluştu 3 tane ki ben düzenli dişçiye giderim korkarım ağrısından falan.. resmen hamilelik dişlerimi yedi

Bende çürük oluştu 3 tane ki ben düzenli dişçiye giderim korkarım ağrısından falan.. resmen hamilelik dişlerimi yedi
Bünye ile alakali bir cok hamile de oluyormus. Hatta bana cevrendekiler hep dedi. Her bebek bir diş diye. Ama allaha şükür bende hicbir sıkıntı çıkarmadı. Ne dislerimde ne dis etlerimde. Ben de daha hayatimda bir sefer bile dişçiye gitmedim. Ama hamileligimin basindan beri vitamin aliyorum. Sut peynir fazlasiyla tuketiyorum eskisine gore. Onun etkisi olabilir. Senin vitamin kullanimin ve sut yogurt peynir tuketimin nasildi? Kötü olmus gercekten 3 çürük:/

Uykusuzluga raziyim yeterki bu halden kurtulayim diyorum cogu zaman. Insallah gunaha girmem :)))))
hahaha . Öyle de canım sanırım doğduklarında da uyku diye zırlıycaz herkes öyle söylüyor

o nasıl bir stresti rabbim isteyen dua eden herkese nasip etsin evlat hasreti çok zor

Süt yoğurt çok tüketiyorum ama peynir pek yemem.. vitamin de kullanıyorum doktorun verdiği bunlara rağmen ağzımda diş kalmadı inşallah daha fazla zarar vermeden dişlerime bitirebilirim hamileliği..

Süt yoğurt çok tüketiyorum ama peynir pek yemem.. vitamin de kullanıyorum doktorun verdiği bunlara rağmen ağzımda diş kalmadı inşallah daha fazla zarar vermeden dişlerime bitirebilirim hamileliği..
İnsallah canim. Stres de etkiliyor olabilir fazla takma.

Canım gelişimin gayet iyi maşallah hiç stres yapma bence suyun azsa mecbur sezeryan olucaksın olsun sağlıcakla alda yavrunu nolcak sanki.. Herhafta kontrole gidip suyun sıkıntıya düştüğü an alırlar ama bence 37 dolar merak etme canım Allaha emanet .. Kilo iyse takmaya gerek yok 34 den sonra

Benim yavrumda küçük malesef gelişmiyor Oyüzden de erken alıncak haftaya pazartesi kontrole gidicem 2. Doz ciğer geliştirici yapılacak bakalım Allah büyük şuan için korkun kalbini zorlamamak yavrunun sağlıklı sıhhatli alalım İnş yavrularımızı benimde oğlanın notları kötü geldi bu hafta ölen bebeğimin de yılıydı acaba stresmi oldum farkında olmadan oda etkiledi sanırım Rabbime emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…