- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.021
2 hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bende az yürüsem biraz ayakta dursam hatta bazen yatarken bile karnım hep sert taş gibi oluyor iç organlarıma baskı yapıyor sanki çok sinir bozucu birşey umarım erken gelmezler :/Kizlar ya sancilanan var mi aranizda? Benim gunde en az 5 kez belden ve alt karindan ciddi sancim oluyo. Boyle regl agrisi gibi ama nefesimi anlik kestigini soyleyebilirim. Tabi o anda karnimda bildiginiz duvar gibi tas oluyo. Ortalama 1 dk suruyo geciyo ama duzensiz. Nst ye carsamba giricem. Artik normalmi yoksa kizim erkenmi gelmeye calisiyo anlamadim
Uykusuzluga raziyim yeterki bu halden kurtulayim diyorum cogu zaman. Insallah gunaha girmem :)))))Demidoğuralım da artık çok yorucu oluyor diyorum sonra vazgeçiyorum. yine de zamanında gelsinler yaramazlar diyorum
Aynen bugününe bin şükür. Sağlıkla gelsinler insâllah dört gözle bekliyoruz. Test günü saydığımız günleri düşünsene cnm. Şimdi doğuma gün sayıyoruzEvet Allah’a çok şükür canım ne yollardan geçtik.Ben iyice ağırlaştım , yorgun düşüyorum hemen bir kaç işim kaldı ufak tefek. Sonrasında evim temizlenecek, sonra da oğlumu bekliycez teyzesi artık
Ben de almadim daha. Ates ölçer, burun aspiratörü falan kaldi. Ben heralde sunklasik civali koltuk altindan olcem atesolcerlerden alacam. Temassizlar cok pahali valla cok masrafli oldu her sey. Onlardan alamam suan icin.Kızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü
Ben de oyle düşünüyorum basima geleceklerden habersiz :)Uykusuzluga raziyim yeterki bu halden kurtulayim diyorum cogu zaman. Insallah gunaha girmem :)))))
Ay binlerce şükür gercekten. Hamile miyim? Dusuk tehlikem var mi? Kese gorunmedi, kalp atisi duymadi, keseyi gordu bebek gorunmedi, ikili test sonuclari, kanama olacak mi korkusu, cok şükür hepsi geride kaldi. Resmen zaman gecmiyordu ya. Suan 6-7 haftalik hamilelere bakiyorum da valla allah sabir versin cok uzun bi zamanAynen bugününe bin şükür. Sağlıkla gelsinler insâllah dört gözle bekliyoruz. Test günü saydığımız günleri düşünsene cnm. Şimdi doğuma gün sayıyoruz
İnsallah canim. Cok şükür benim dis sıkıntım olmadi. Bir tek 20 lik dışlerimin bir tanesi yari cikmis yari cikmamis olarak kendi halinde duruyordu bir yildir. O cikmaya basladi. Sanki dogum sonrasini bekleyemedi portlemek icin. Dis etimi sisiriyor o tarafla bir sey yiyemiyorum.Açlıktan cocuğum dişlerimi yiyo galibabugün de dolgum kırıldı inşallah ağrı yapmaz ya
Canım hiçbrlli olmaz ki sana her ihtimali söylemiş doktorun ben az su ile 40 a kadar idare ettim. Bakarsın azalma olmaz zemzem suyunu da dene. Bol bol dua et 37 de dr hepimizin doğurma riski var zaten üzme kendini. Doktorun sana her ihtimali söylemiş bence.Herkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Yok canım normal sancı gelip gidiyor. Suni sancı sürekli veriliyor oyüzden çok daha berbat.Riskli durumlarda ona gore tetbir alırlar sanırım canım. Rabbim öyle bir durumla karsilastirmasin bizi. Bir avazda doğuralım hepimiz.
Ama herkesin bir açılma hızı oluyor bence de suni sanci bunu hızlandırmiyor ama bu benim düşüncem.
Ay bilen biri aydınlatsın şu suni sanci konusunu
Bende çürük oluştu 3 tane ki ben düzenli dişçiye giderim korkarım ağrısından falan.. resmen hamilelik dişlerimi yediİnsallah canim. Cok şükür benim dis sıkıntım olmadi. Bir tek 20 lik dışlerimin bir tanesi yari cikmis yari cikmamis olarak kendi halinde duruyordu bir yildir. O cikmaya basladi. Sanki dogum sonrasini bekleyemedi portlemek icin. Dis etimi sisiriyor o tarafla bir sey yiyemiyorum.
Kordon vardı inmiyordu bebek aşağıA a o kadar açılma ile neden sezeryana girmek zorunda kaldin?
Bünye ile alakali bir cok hamile de oluyormus. Hatta bana cevrendekiler hep dedi. Her bebek bir diş diye. Ama allaha şükür bende hicbir sıkıntı çıkarmadı. Ne dislerimde ne dis etlerimde. Ben de daha hayatimda bir sefer bile dişçiye gitmedim. Ama hamileligimin basindan beri vitamin aliyorum. Sut peynir fazlasiyla tuketiyorum eskisine gore. Onun etkisi olabilir. Senin vitamin kullanimin ve sut yogurt peynir tuketimin nasildi? Kötü olmus gercekten 3 çürük:/Bende çürük oluştu 3 tane ki ben düzenli dişçiye giderim korkarım ağrısından falan.. resmen hamilelik dişlerimi yedi
hahaha . Öyle de canım sanırım doğduklarında da uyku diye zırlıycaz herkes öyle söylüyorUykusuzluga raziyim yeterki bu halden kurtulayim diyorum cogu zaman. Insallah gunaha girmem :)))))
o nasıl bir stresti rabbim isteyen dua eden herkese nasip etsin evlat hasreti çok zorAynen bugününe bin şükür. Sağlıkla gelsinler insâllah dört gözle bekliyoruz. Test günü saydığımız günleri düşünsene cnm. Şimdi doğuma gün sayıyoruz
Süt yoğurt çok tüketiyorum ama peynir pek yemem.. vitamin de kullanıyorum doktorun verdiği bunlara rağmen ağzımda diş kalmadıBünye ile alakali bir cok hamile de oluyormus. Hatta bana cevrendekiler hep dedi. Her bebek bir diş diye. Ama allaha şükür bende hicbir sıkıntı çıkarmadı. Ne dislerimde ne dis etlerimde. Ben de daha hayatimda bir sefer bile dişçiye gitmedim. Ama hamileligimin basindan beri vitamin aliyorum. Sut peynir fazlasiyla tuketiyorum eskisine gore. Onun etkisi olabilir. Senin vitamin kullanimin ve sut yogurt peynir tuketimin nasildi? Kötü olmus gercekten 3 çürük:/
İnsallah canim. Stres de etkiliyor olabilir fazla takma.Süt yoğurt çok tüketiyorum ama peynir pek yemem.. vitamin de kullanıyorum doktorun verdiği bunlara rağmen ağzımda diş kalmadıinşallah daha fazla zarar vermeden dişlerime bitirebilirim hamileliği..
Canım gelişimin gayet iyi maşallah hiç stres yapma bence suyun azsa mecbur sezeryan olucaksın olsun sağlıcakla alda yavrunu nolcak sanki.. Herhafta kontrole gidip suyun sıkıntıya düştüğü an alırlar ama bence 37 dolar merak etme canım Allaha emanet .. Kilo iyse takmaya gerek yok 34 den sonraHerkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
Neyse ki az kaldı doğumdan sonra hepsini yaptırcam..İnsallah canim. Stres de etkiliyor olabilir fazla takma.
Benim yavrumda küçük malesef gelişmiyor Oyüzden de erken alıncak haftaya pazartesi kontrole gidicem 2. Doz ciğer geliştirici yapılacak bakalım Allah büyük şuan için korkun kalbini zorlamamak yavrunun sağlıklı sıhhatli alalım İnş yavrularımızı benimde oğlanın notları kötü geldi bu hafta ölen bebeğimin de yılıydı acaba stresmi oldum farkında olmadan oda etkiledi sanırım Rabbime emanetizKızlar bebeği iri olanlar üzülmeyin. Inanin zayıf olmasi daha da uzuyor.34 haftada 1950 gr çıktı bugün çok üzüldüm. kilo aldirmak içinde yemedigim kalmadı olmuyor olmuyor.tansiyonum da yükselmeye başladı.14 e 9 çıktı. Idrar verdim protein varmı diye bakılacak. ilk hamileliğin de preklampsi yaşadım. Çok endişeliyim yine offf.ustune bide oğlumun sınavları kötü geldi.iyice çöktü moralim.offff
Amiiiin amiiiin amiiiinhahaha . Öyle de canım sanırım doğduklarında da uyku diye zırlıycaz herkes öyle söylüyor
o nasıl bir stresti rabbim isteyen dua eden herkese nasip etsin evlat hasreti çok zor
Eylülün renkli dünyası canım instagramda , kapı süsümüz bu.. 90 liraya yaptı
Koctasta migrosta agir kaldirabilen bantlar var 3 m. Onlardan alin cikarmasi da kolay.Ben süsleme yapmicam da kapı süsünü diyorum bizim kapı süsü biraz garip olucak ağaçtan falan ağır olur tül tutmaz o yüzden eşim anca halleder bu işi
Kizlar dogumdan hemen sonra bebege yapilan asilar için ne düşünüyorsunuz? Yaptirmayacak olan var mi?[/QUOTE
Ben doktor ne derse onu yaparim valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?