- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #36.041
Ben wewelll aldim asiri memnunum temassiz alindan gostergeli olani wtn 570 modeliKızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü
Anamm bu kız yine topladı kendini sağa doğru...Ne varsa bu sağ tarafımda çok seviyor orayı...ama çok acıyor artık..birazda sola gel kuzum ya
Ben beurer alondan temassiz ates olcer aldim. Ayni zamanda tansoyon aletinide aldim tansiyon aletinden cok memnun kaldigim icin ates olcerinide aldim. Bide braundan bi tik ucuzdu. Yani koltukalti dijital termometeemle biraz farkli olctu bi yarim derece fln ama onu kalibresini anladiktan sonra kullanışlı diye dusundum. Bide uyurken ve su sicakligi icinde iyi olur diye dusunuyorum. Aslında bi seyde deneyebiliirm. Benim gida termometrem var gida termometresiyle olcup bi de onla olcsem suyu mesela anlayabilirim olcumunun arasindaki farki ona gore anlarim ne kdr eksik fazla olctugunuKızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü
Canım çok teşekkür ederim, senin sayende cicilerimiz çok güzel olduEvBoregi canım gördüm instagramda hepsi cok güzel olmus saglıkla kavus insallah oglusuna :)
Ben hala hastane cantasını tam hazırlayamadım ya eksiğim yok aslında ama bavula yerleşmiyo bi türlü yedek koyanlar kac kıyafet koydunuz ben bi hastane cıkısının al üstünü koydum ici filan dogunca giydirmeye bide tulumunu koydum yedek olarak ertesi gün fotoğraf cekilirken giydirmeyede iki takım koydum yeterlidir heralde dimi
Nisanın 15 inden sonra bende temizliğe baslıcam artık yapılcak cok sey var halıları filan vericem perdeler yıkancak duvarlar silincek biri gelcek yoksa mümkün değil yapamam dolapların icini yapmıstım yüzleri silinir yine kapılar lambalar filan ay düşününce fena oluyorum
Doğumhane için baska sey mi koycaz kafam basmadı suan bi aydınlatıver su garibi :)Canım çok teşekkür ederim, senin sayende cicilerimiz çok güzel oldu
Bebek için ben üç takım koydum, iki tane 10 lu hastane çıkışı, dogumhaneden gelirken giysin diye tulum,zıbın,çorap,eldiven,şapka,battaniye,bir tane de bez. Dogumhane için olanları bir keseye koyup üstüne dogumhane yazdım. Bebeğe yün yelek koydum, bir müslin, bir de kalın battaniye koydum çıkarken soguk olursa diye, 4 tane de ağız bezi, 15 tane bez koydum
Kilo almamış göründüm ya kadın keyiften ne yapacagını şaşırdı sanki ona alıyorum kilolarıDr unda pek espriliymiş
Dikiş tutmaz diye ben diyorum ya dr bişey demedi
Dogumhaneye 10 lu seti koymadım kuzum, değişik parçaları birleştirdim diyim ben sana. Yoksa 10lu setler de olur tabi, bez koymayı unutmayasınDoğumhane için baska sey mi koycaz kafam basmadı suan bi aydınlatıver su garibi :)
Bnmde aklımdaki o sanırım şuandaBen wewelll aldim asiri memnunum temassiz alindan gostergeli olani wtn 570 modeli
O zaman doğumhane için tulum zıbın çorap bez bide kalın battaniye yeterli mi? Diğerlerini fotograf çekiminde ya da eve gelirken giyerDogumhaneye 10 lu seti koymadım kuzum, değişik parçaları birleştirdim diyim ben sana. Yoksa 10lu setler de olur tabi, bez koymayı unutmayasın
Boşuna uğraşma özet geçeyim ben sanaKIZLAR iyi akşamlar. Nasılsınız? Geçmişi okumaya başlamadım daha. Birazdan başlarım kaç saat sürer kimbilir
Bebişin hıçkırığı diye düşündüğüm o ritmik tık tıklar midemin ordan geliyorZaten bugün kafası gibi baya sert bişey hissetmiştim orda.
Bizimki de popo aşağı döndü galiba
Ne bileyim canım iyi tarafları da var kötü taraflarıda ...kolay iş yok sonuçta..
.... Canım hem ulaşım açısından yakın bana..hemde araştırırım kadarıyla olası bir aksilik olursa inş olmaz yenidoğan yoğun bakımı iyi diye duydum ..Ne kadar doğru bilmem ama...akrabalardan hemşire var orda onlarda yardımcı olurlar diye düşündük...aslında güvende kardeşim çalışıyor ama nerdeyse iki misli fiyat çok fazla geldi orada
Canım Yenidoğan servisi ile ilgili bir fikrim yok, ben odaların konforu rahatlığı açısından falan iyi diyorlar dedim yoksa bilmiyorum, konu aç istersen doğuma hazırlık kısmına, daha çok fikir veren olur
Herkese merhaba, bugun kontrolüm vardı. 2hafta önce suyum sınırdaydı. Bende düne kadar her gece 1bardak havuc suyu içmiştim hatırlarsanız. Ama malesef işe yaramamışsuyum daha da azalmış. Saraçoğlunun dediği gibi yapmamıştım ama her gece 1bardak içmiştim, bu hFta onun dediği gbi uyguluycam bide. Neyse, doktor erken doğum görünüyor dedi. 37yi görürsek çok iyi sanslıyız dedi. Ben 34+2yim. Karın çevresi 33+4le uyumlu dedi. Kilosu 2300, boyu 47-48cm dedi. Her hafta görmek istiyorum dedi. Gelişimi ve suyu için yapabileceğim bisey varmı diye sorunca, du için hiçbsy yok dedi. Gelişimi için protein ağırlıklı beslen, bolca tavuk eti, süt yumurta dedi. Ama bn zaten günde 2yumurta, badem-ceviz, mutlaka 2bardak ayran, 1-2bardak süt, bal yada pekmez, et, muz tüketiyorum. Anlamadım gitti bu işten. Bu ölçümleri normal, sıkıntı suyunun az olması dedi. Bide nst alındı, çok güzel ondada sıkıntı yok dedi. O an çok kötü oldum, zor tuttum kendimi. Hiç erken doğuma hazırlamamıştım kendimi. Allahtan hayırlısı elbette, teslimiyeti olan biriyim çok şükür. Vardır bundada bir hayır. Bide erken doğum olursa sezaryen mi olur? Sizce kilosu nasıl?
10 gun muKızlar sancılarım var doktor durdurmaya gerek yok bebek 3 kilo üstü bırakalım istediği zaman gelsin dedi. Nst de yüzde 75 çıkıyor sancim ay çok heyecanliyim. Bir hafta on gün içinde olur dedikismet tabi Allah bilir.
Ay ben dün gece rüyamda forumda biri doğurdum yazmıs onu gördümKızlar buraya yazıyorum şurda 10 gün sonra bizim topik çatırdamaya başlar yavaş yavaşacaba bugün kim doğurdu diye bakarız artık
Var canım indirim o hali bile aradaki fark 1000 TL yı buluyor..başka bir eksiğimize harcarız dedik..en önemlisi benim için doktorum..o olduktan sonra gerisi teferruatBenim ulaşım açısından her ikisi de skıntılı ama benim 37. haftada planlı sezeryan gbi görüünor bebegin göbek çevresi küçük çıktı 2 hafta daha gerilerse o zaman alacak doktor bebeği. Oyüzden uzaklığın bi önemi kalmadı gbi bişey. Kardeş olunca indirim oluyo aslında. güvende yokmuymuş o.
he oda açısından falan iyi diye bende duydum asında. peki hangi hizmetleri alacagınızı konuştunuz mu kızlar. neleri içeriyormuş doğum bilirsek aslında gereksiz şeyler için de kendimizi yormmaış oluruz.
ben de aynı şeyleri işittim 34 te. ve serviks 2 cm e kadar kısaldı kasılmalarım olduğu için. Yatak istirahati verdi. ilaç başladı falan geçen hafta ilaçları kestik. bu persembe de diğerini kesicem. her gün düzenli beslendim. gayet kilo yapıcı şeyler yedim. kan sulandırıcı kullanıyorum üstelik bol su da içiyorum yapabileceğim herşeyi yaptım suyum sınırda normal çıktı fakat bebeğin gelişiVar cami aynı kalırsa göbek çevresi bana nisanın ortasında sezeryan yolu gözüktü.37 haftalık olarak
Canım eğer foto icin giydircenin dısında yedek koymadıysan bi takım daha koy derim şimdi nolcagı belli olmaz ilk dogdugunda giydiği kıyafeti batabilir fotoda ertesi gün cekilcekse foto icin giydircen takım harici yedeğide olsun ben dogum sonrası ve ertesi günde ayagı kalkıncada anlastım foto icinO zaman doğumhane için tulum zıbın çorap bez bide kalın battaniye yeterli mi? Diğerlerini fotograf çekiminde ya da eve gelirken giyer
bir nisan şakası yapsak mı ne muhabbeti vardı o malum olmuştur belki...Ay ben dün gece rüyamda forumda biri doğurdum yazmıs onu gördümactım hemen baktım yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?