2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anamm bu kız yine topladı kendini sağa doğru...Ne varsa bu sağ tarafımda çok seviyor orayı...ama çok acıyor artık..birazda sola gel kuzum ya

Kızlar ateş ölçer ne aldınız ya bnm bi o eksiğim kaldı yarın alıcam ama karar veremedim bi türlü
Ben beurer alondan temassiz ates olcer aldim. Ayni zamanda tansoyon aletinide aldim tansiyon aletinden cok memnun kaldigim icin ates olcerinide aldim. Bide braundan bi tik ucuzdu. Yani koltukalti dijital termometeemle biraz farkli olctu bi yarim derece fln ama onu kalibresini anladiktan sonra kullanışlı diye dusundum. Bide uyurken ve su sicakligi icinde iyi olur diye dusunuyorum. Aslında bi seyde deneyebiliirm. Benim gida termometrem var gida termometresiyle olcup bi de onla olcsem suyu mesela anlayabilirim olcumunun arasindaki farki ona gore anlarim ne kdr eksik fazla olctugunu

Canım çok teşekkür ederim, senin sayende cicilerimiz çok güzel oldu

Bebek için ben üç takım koydum, iki tane 10 lu hastane çıkışı, dogumhaneden gelirken giysin diye tulum,zıbın,çorap,eldiven,şapka,battaniye,bir tane de bez. Dogumhane için olanları bir keseye koyup üstüne dogumhane yazdım. Bebeğe yün yelek koydum, bir müslin, bir de kalın battaniye koydum çıkarken soguk olursa diye, 4 tane de ağız bezi, 15 tane bez koydum

Kizlar dogum konusmaya basladik yaa Allah'a bin şükür. Kime sorduysam bebek nasil isterse oyle gelir aen cok dusunme diyolar. Ben spinal sezeryandan yanayim. Ama bahsetmiştim hem panik atak tedavisi gordum hemde tasikardim var kalbim 150 fln atiyo heycanlaninca normali 90 115 arasi hergun tansiyonla birlikte kalp atisimida olcuyorum. Bu sorun teşkil eder mi acaba? Bi donem kalp ilacida kullandim.

Doğumhane için baska sey mi koycaz kafam basmadı suan bi aydınlatıver su garibi :)

KIZLAR iyi akşamlar. Nasılsınız? Geçmişi okumaya başlamadım daha. Birazdan başlarım kaç saat sürer kimbilir
Bebişin hıçkırığı diye düşündüğüm o ritmik tık tıklar midemin ordan geliyor Zaten bugün kafası gibi baya sert bişey hissetmiştim orda.
Bizimki de popo aşağı döndü galiba

Dogumhaneye 10 lu seti koymadım kuzum, değişik parçaları birleştirdim diyim ben sana. Yoksa 10lu setler de olur tabi, bez koymayı unutmayasın
O zaman doğumhane için tulum zıbın çorap bez bide kalın battaniye yeterli mi? Diğerlerini fotograf çekiminde ya da eve gelirken giyer

Boşuna uğraşma özet geçeyim ben sana dün gece hiç uyumadım çünkü...geminiwoman nst sancıları 75 lerdeydi yanılmıyorsam her an doğurabilir..EvBoregi ne 15 güne bekleriz doğumu demiş doktoru....sonra kaynana,görümce,elti,kayın dedikodusu yaptık ha bide bir ara kılımı tüyümü ne zaman alsam muhabbeti vardı

Benim ulaşım açısından her ikisi de skıntılı ama benim 37. haftada planlı sezeryan gbi görüünor bebegin göbek çevresi küçük çıktı 2 hafta daha gerilerse o zaman alacak doktor bebeği. Oyüzden uzaklığın bi önemi kalmadı gbi bişey. Kardeş olunca indirim oluyo aslında. güvende yokmuymuş o.

he oda açısından falan iyi diye bende duydum asında. peki hangi hizmetleri alacagınızı konuştunuz mu kızlar. neleri içeriyormuş doğum bilirsek aslında gereksiz şeyler için de kendimizi yormmaış oluruz.

ben de aynı şeyleri işittim 34 te. ve serviks 2 cm e kadar kısaldı kasılmalarım olduğu için. Yatak istirahati verdi. ilaç başladı falan geçen hafta ilaçları kestik. bu persembe de diğerini kesicem. her gün düzenli beslendim. gayet kilo yapıcı şeyler yedim. kan sulandırıcı kullanıyorum üstelik bol su da içiyorum yapabileceğim herşeyi yaptım suyum sınırda normal çıktı fakat bebeğin gelişimi aynı kalırsa göbek çevresi bana nisanın ortasında sezeryan yolu gözüktü. 37 haftalık olarak

10 gun mu
Ayyy saglikla kucakla oglusunu insallah canim sanki ben dogurcakmisim gibi heycanlandim. Rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimize insallahh

Var canım indirim o hali bile aradaki fark 1000 TL yı buluyor..başka bir eksiğimize harcarız dedik..en önemlisi benim için doktorum..o olduktan sonra gerisi teferruat

O zaman doğumhane için tulum zıbın çorap bez bide kalın battaniye yeterli mi? Diğerlerini fotograf çekiminde ya da eve gelirken giyer
Canım eğer foto icin giydircenin dısında yedek koymadıysan bi takım daha koy derim şimdi nolcagı belli olmaz ilk dogdugunda giydiği kıyafeti batabilir fotoda ertesi gün cekilcekse foto icin giydircen takım harici yedeğide olsun ben dogum sonrası ve ertesi günde ayagı kalkıncada anlastım foto icin

Ay ben dün gece rüyamda forumda biri doğurdum yazmıs onu gördüm actım hemen baktım yokmus
bir nisan şakası yapsak mı ne muhabbeti vardı o malum olmuştur belki...eşime yapacaktım kıyamadım benden panik geziyor zaten...O rüyalar kısmı çok fena ya..60 yaşındaki annem güya hamileymiş hemde aynı haftalarda felanız..rüyada kardeşimi kıskanıyorum kızıma ilgi azalacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…