2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Geçmiş olsun canım, başka şikayetin var mıydı yoksa sadece nst de mi çıktı? Başka bir arkadaşın da sancısı cıkmıştı ama ona serum vermediler eve gönderdiler? Kaç çıktı sancın? İnşallah normale döner, bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın

Canim merak ettim bende yazamadim birturlu dogum fln oldu sandim Allah korusun .gecmisi okumasanda yaz arada
Kızlar yaaaa gebelikte antibiyotik kullananların bebeklerinde astım ihtimali yüksek oluyormuş diye okudum.
Yok yaa zannetmiyorum .
Yakinlarim kullandi bnm oglum astim oglu mesela
Takma canim hersey duzelir saglik duzelmez kendini bebegini dusun
Normal mi yapto peki sezeryan mi
Normal canim
kızlar bide konumuzla çok alakasız ama ben düdüklü tencere alıcam sizin kullandığınız önerebileceğiniz marka model var mı acaba ? her şey tamam bi düdüklü tenceremiz kalmıştı dimi
Söylee patlamayanindan bulsam bnde istiyorum
Kızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca
Yok canim senden bebege gidiyordum bn cok kilo verdigim icin biliyorum bebegim aldi sukur
Çok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walla daha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn
Ikinci cocuk ne zormus yaa
Hic aklima gelmemisti ramazanda simdi cikomu verecegim millete

Onu da kullandım bir kaç ay önce, tek seferlikti ama hemen sonrası idrar kültürü alındı, enfeksiyon geçmişti
Eşime başka bir ilaç vermişler sinir oluyorum bu eczacıların kendi kafasına reçetenden başka ilaç yazmalarına muadili bile olsa söylesene kardeşim ben mecburen çıkıyorum hazırlık yapmamıştım kıyafet işini hallettim bugün pijama tamam arabaya büyük ölçüde karar verdim sadece beşikte baby tech diye bir marka varmış ona da bakmak istiyorum baby hause var çukurambar da satış noktası orasıymış ona bakıp artık karar vermem lazım

İnsallah kuzum insallah. Artık sarılmak koklamak istiyorum kızımı
Kiyamam sana canım benim Allah'ın izniyle en kısa zamanda alacaksın sabrının karşılığını, hiç koynundan ayrilmayacak insallah minik kuzu
Ya yiyacektim de baktım çok sıra var gittim başka bi yerde makarna yedim bu çocuk kesin beş kilo doğacak
Kız deme öyle benimki bu boğaza 7 kilo doğar o zaman

Monural şase diye bir ilaç var arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu içinmiş kullanan oldu mu ? Bir enfeksiyon eksikti ya
Canım kullanmadım ama tek kullanimlik bi ilacmis benim enfeksiyon hiç bitmez geçen tekrar oldu, doktora o ilacı yazın dedim hiç bi faydası yok çok hafif dedi
Kızlar bende hastanedeyim kasılmalarım vardı ciğer geliştirici vurdular serum taktılar bu gece burdayım dualarınızı bekliyorum

Canım Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda geldin bebegin insallah

Benim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diye

Benim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diye
Ayyy cidden istemiyorlar mi canım inşallah bulursun ya ben de gittiğim Kuaför e gideyim diyordum istemezlerse napcaz, niye ya ne farkımız var biz alıyoruz sorumluluğu

Ay valla tepki almaktan yoruldum diye susuyorum ama bilen insan başka oluyor arkadasim, diline sağlık söylediklerinin hepsine katılıyorum. İnş öğrenecek insanımız.

Ben dün hallettim o isi canim aradan cikti iyi oldu ama maalesef hamilelere agda farkli sekilde yapiliyormus agdacim oyle soylemisti farkli sekilde cekiliyor demisti. İnsallah bulursun yapan yer

Canım soda da mı kilo aldırıyor? ay resmen beypazarı maden suyu bagimlisiyim günde 3 tane içiyorum, kilo aldiriyorsa azaltayim benim bebek aldı başını gidiyor ya
:))))) yani bende kulaktan duymalarin yalancisiyim.benim bebik biraz geriden geliyodu dr ek takviye vitamin hapi baslatti tekrar tabi oyle olunca bende deli gibi arastirdim badem muz sade sodayi onerdiler ama sodayi zaten gunde 1 sefer oneriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…