- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.461
Doğumda büyür diyollaaar bakalım artıkbenim de büyümedi, tek umudum hamilelikti. bu da işe yaramadı
Onu da kullandım bir kaç ay önce, tek seferlikti ama hemen sonrası idrar kültürü alındı, enfeksiyon geçmiştiMonural şase diye bir ilaç var arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu içinmiş kullanan oldu mu ? Bir enfeksiyon eksikti ya
Geçmiş olsun canım, başka şikayetin var mıydı yoksa sadece nst de mi çıktı? Başka bir arkadaşın da sancısı cıkmıştı ama ona serum vermediler eve gönderdiler? Kaç çıktı sancın? İnşallah normale döner, bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsınKızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Nasıl oldun canımKızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Canim merak ettim bende yazamadim birturlu dogum fln oldu sandim Allah korusun .gecmisi okumasanda yaz aradaahh ,sofi arya bitmiş okeye dönüyor,sofi arya ölmüş ağlayanı yok.hergün bakıyorum aslında kızlar gözucuyla ama hepsini okuyamıyorum sayfaların. hala yogun tempo da çalışıyorum sabır çeke çeke gün sayıyorum,hakem son düdüğü çalsa da bitirsek modundayım.. ev,iş,çocuk,koca allaaaah hepsi birbirine girdi
Yok yaa zannetmiyorum .Kızlar yaaaa gebelikte antibiyotik kullananların bebeklerinde astım ihtimali yüksek oluyormuş diye okudum.
Takma canim hersey duzelir saglik duzelmez kendini bebegini dusunKızlar doğum yaklaşmışken eşimle aramız feci bozulduçok sinir oldum ve üzüldüm sıktım kendimi ondan mı bilmem sarılı parlak ve bol sulu akıntı geliyor habire.. Bide kasıklarım ağrıyor.. Yrn rv var Allahtan.. Buarada çok giremedim nete.. Geçmişe hızlıca göz attım... Doğum yapan yada hastaneye yatan arkadaşlar geçmiş olsun Allah yavrularınızla sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Normal canimNormal mi yapto peki sezeryan mi
Söylee patlamayanindan bulsam bnde istiyorumkızlar bide konumuzla çok alakasız ama ben düdüklü tencere alıcam sizin kullandığınız önerebileceğiniz marka model var mı acaba ? her şey tamam bi düdüklü tenceremiz kalmıştı dimi
Yok canim senden bebege gidiyordum bn cok kilo verdigim icin biliyorum bebegim aldi sukurKızlar yaaa hayatımda ilk defa kilo almıştım 8 kilo oda geçen hafta 2.5 bu hafta 2 kilo olarak gitti neden acaba veriyorum bebek zaten gelişmiyor sebep bumu acaba çok canım sıkıldı tartıya çukınca
Ikinci cocuk ne zormus yaaÇok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walladaha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn
Hic aklima gelmemisti ramazanda simdi cikomu verecegim milleteKızlar hastane için ve evde gelenlere vermek için hacı şeriften isimli çikolata yaptırıcam ama hastaneye gelen de oruçlu olur . Ellerine tutusturucaz çikolatayı. Ben antalyada yaşıyorum mayıs resmen çok sıcak oluyor. Milletin elinde eriyip gidecek çikolata. Nasıl yapsam ki bu işi, şimdi aklıma geldi
Eşime başka bir ilaç vermişler sinir oluyorum bu eczacıların kendi kafasına reçetenden başka ilaç yazmalarına muadili bile olsa söylesene kardeşimOnu da kullandım bir kaç ay önce, tek seferlikti ama hemen sonrası idrar kültürü alındı, enfeksiyon geçmişti
Geçmiş olsun canım haberdar et biziKızlar bende hastanedeyim kasılmalarım vardı ciğer geliştirici vurdular serum taktılar bu gece burdayım dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım nasıl şikayetlerin vardı inşallah biraz daha bekler kuzuKızlar bende hastanedeyim kasılmalarım vardı ciğer geliştirici vurdular serum taktılar bu gece burdayım dualarınızı bekliyorum
Ben kullandım ama bende işe yaramadı malesefMonural şase diye bir ilaç var arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu içinmiş kullanan oldu mu ? Bir enfeksiyon eksikti ya
Allah yardımcın olsun canım.insallah zamanını bekler kuzunKızlar bende hastanedeyim kasılmalarım vardı ciğer geliştirici vurdular serum taktılar bu gece burdayım dualarınızı bekliyorum
Kiyamam sana canım benim Allah'ın izniyle en kısa zamanda alacaksın sabrının karşılığını, hiç koynundan ayrilmayacak insallah minik kuzuİnsallah kuzum insallah. Artık sarılmak koklamak istiyorum kızımı
Kız deme öyle benimki bu boğaza 7 kilo doğar o zamanYa yiyacektim de baktım çok sıra var gittim başka bi yerde makarna yedimbu çocuk kesin beş kilo doğacak
Canım kullanmadım ama tek kullanimlik bi ilacmis benim enfeksiyon hiç bitmez geçen tekrar oldu, doktora o ilacı yazın dedim hiç bi faydası yok çok hafif dediMonural şase diye bir ilaç var arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu içinmiş kullanan oldu mu ? Bir enfeksiyon eksikti ya
Kızlar bende hastanedeyim kasılmalarım vardı ciğer geliştirici vurdular serum taktılar bu gece burdayım dualarınızı bekliyorum
Benim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diyeEşime başka bir ilaç vermişler sinir oluyorum bu eczacıların kendi kafasına reçetenden başka ilaç yazmalarına muadili bile olsa söylesene kardeşimben mecburen çıkıyorum hazırlık yapmamıştım kıyafet işini hallettim bugün pijama tamam arabaya büyük ölçüde karar verdim sadece beşikte baby tech diye bir marka varmış ona da bakmak istiyorum baby hause var çukurambar da satış noktası orasıymış ona bakıp artık karar vermem lazım
Ee nasıl geçti peki sonraBen kullandım ama bende işe yaramadı malesef
Benim daha o işte duruyor Allah Allah ilk defa duydum niye yapmıyorlarmış herkes son ay son haftalarda yaptırıyor nereye gidiyor o zaman bu milletBenim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diye
Ayyy cidden istemiyorlar mi canımBenim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diye
Ay valla tepki almaktan yoruldum diye susuyorum ama bilen insan başka oluyor arkadasim, diline sağlık söylediklerinin hepsine katılıyorum. İnş öğrenecek insanımız.Ben diyecektim hay ağzına sağlık, yok tek sayı yiyin hurmayi, yok kıyafete ayet okuyun bide üst üste üç kere, bebeğin ağzına hurma ve zemzem verin falan bunlar hep batıl inanç insanların birbirinden duyarak çoğalan şeyler ben inanmıyorum hiçbirine yüksek lisansimi da türk ıslam edebiyatı olarak marmara ilahiyatta yaptım. Hocalarımız da hep tarikatcilarin ürettiği şeyler olduğunu söylerdi. Ayette yeri yok bunların kaldi ki çoğu hadis bile sahih, gerçek değil. Tabi herkes kendi bilir ben düşüncemi paylaştım
Neden riskliymissin peki?
Ben dün hallettim o isi canim aradan cikti iyi oldu ama maalesef hamilelere agda farkli sekilde yapiliyormus agdacim oyle soylemisti farkli sekilde cekiliyor demisti. İnsallah bulursun yapan yerBenim bitti canım şükür, senin de az kalmış. Ayy ben de ağdacı bulamadım, kimse yapmak istemiyor hamile diye
:))))) yani bende kulaktan duymalarin yalancisiyim.benim bebik biraz geriden geliyodu dr ek takviye vitamin hapi baslatti tekrar tabi oyle olunca bende deli gibi arastirdim badem muz sade sodayi onerdiler ama sodayi zaten gunde 1 sefer oneriyolarCanım soda da mı kilo aldırıyor?ay resmen beypazarı maden suyu bagimlisiyim günde 3 tane içiyorum, kilo aldiriyorsa azaltayim benim bebek aldı başını gidiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?