- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #37.481
Ohoo ben bagimliyim kalır miyim 1 taneyle:))))) yani bende kulaktan duymalarin yalancisiyim.benim bebik biraz geriden geliyodu dr ek takviye vitamin hapi baslatti tekrar tabi oyle olunca bende deli gibi arastirdim badem muz sade sodayi onerdiler ama sodayi zaten gunde 1 sefer oneriyolar
Bu konuda bilgili olan varmi bende dun hastanede duydum hemsire agdanin erken dogumu tetiklediginu soyledi yani agdadan kalkip suyu gelenler olabiliyomus cok sert cekilmemesi gerekiyomus vs neye dikkat edicez yada alternatif temizlenme yontemi deneyen varmiBen dün hallettim o isi canim aradan cikti iyi oldu ama maalesef hamilelere agda farkli sekilde yapiliyormus agdacim oyle soylemisti farkli sekilde cekiliyor demisti. İnsallah bulursun yapan yer
Kacinci haftada kac kilo bebeginOhoo ben bagimliyim kalır miyim 1 taneyleneyse dikkat etcez yapcak bisey yok
Bilmem doktor böbreğinde taş ya da kum olabilir bunu içtiğin halde geçmediyse dedi öyle de kaldı.. bu gittiğimde baktırcam tekrarEe nasıl geçti peki sonra
Agda sirasinda agri aci cekmek dogumu tetikliyormus ve kendini kasmaman gerekiyor canim ben boyle biliyorum erken dogumu tetikledigini soylemisti agdacim. Guvenilir temiz ve tecrubeli bir yer bulmak lazim hele hamileyken daha dikkatli olunmaliBu konuda bilgili olan varmi bende dun hastanede duydum hemsire agdanin erken dogumu tetiklediginu soyledi yani agdadan kalkip suyu gelenler olabiliyomus cok sert cekilmemesi gerekiyomus vs neye dikkat edicez yada alternatif temizlenme yontemi deneyen varmi
Ben yiyorum valla keycaba ekmek bana banaAy canım insan ketçap aserir mı ya resmen ketcapa ekmek banmak ve üzerine kana kana kola içmek istiyorum patlayana kadar
Ama antibiyotik kullanman gereken durum varsa kullan mutlaka. Enfeksiyon bebege daha ciddi zarar verebilir.Kızlar yaaaa gebelikte antibiyotik kullananların bebeklerinde astım ihtimali yüksek oluyormuş diye okudum.
Canim bi acile gorunseydin? Ama bebegin basi asagi pozisyona gectiyse ondan da olabilir. İdrar olabilir yani.Kızlar doğum yaklaşmışken eşimle aramız feci bozulduçok sinir oldum ve üzüldüm sıktım kendimi ondan mı bilmem sarılı parlak ve bol sulu akıntı geliyor habire.. Bide kasıklarım ağrıyor.. Yrn rv var Allahtan.. Buarada çok giremedim nete.. Geçmişe hızlıca göz attım... Doğum yapan yada hastaneye yatan arkadaşlar geçmiş olsun Allah yavrularınızla sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Ben aryildiz kullaniyorum cok memnunum. Ama fissler i cok övüyorlar. Onu düşün derim.kızlar bide konumuzla çok alakasız ama ben düdüklü tencere alıcam sizin kullandığınız önerebileceğiniz marka model var mı acaba ? her şey tamam bi düdüklü tenceremiz kalmıştı dimi
Canim ben 37. Haftadayim. Bebegimin kafasi bi orda bi burda. Gecen hafta kontrolum vardi yukari cikmisti kafasi. Nasil bozdum moralimi. İki gun once acile gittim dogum pozisyonunu almis geri. Bugun mesela kafasini sol karin boslugumda hissediyorum. Yani daha yerlesmediler ve vakitleri var bunun icin sıkma canini. Ben artik eskilerin deyimiyle son ana kadar bekle, döner diyorum. Kalp atislari da evet 180 biraz fazla. Ama tekme vurduklari zaman vs.. hep yukseliyor o kalp atislari. Belki bebeginin cok hareketli oldugu bir ana denk gelmissindir.Kızlar merhaba. Morale ihtiyacım var. Bugün doktora gittim kontrol için. Ultrasonda herşey normal çıktı hatta 1 hafta öndeyiz. 2.700 gr ve 45 cm çıktı sonuçlar. Kafası sağ kasığımda görünüyor. Eğer 2-3 hafta sonra da orada olırsa sezeryan planlarız dedi. Ben arada sancılanıyorum dediğim için NST’ye gir bi bakalım dedi. NST sonucunu gördüğünde yüzü değişti. Biraz taşikarsik gördüm dedi. Değerler 175-190 arasıydı genelde. Tekrar NST istiyorum dedi, bu sefer acile yönlendirdi. Daha yeni bir cihazdı bu sefer. 45 dakika bağlı kaldım. Arada 180’i falan gördük ama genelde değerler 150-165 arasıydı bu sefer. Bu sonucu görünce tmm sorun yok dedi. İlk NST’de bebek yorgun olabilir dedi. Aradaki yükselmeler normal dedi.
Şimdi 2 şey var kafamda; NST sonuçlarının farklı çıkması normal mi? Hangisine inanacagımı bilemedim. Bir de bu haftadan sonra normal doğum pozisyonu alır mı acaba? Sezeryanı asla istemiyorum
Bizimki hala ortalikta geziyorCanım biz banyoya bi vida taktık, küveti de deldik kenarından iki tane, ipi taktık astık onu duvarakaç hafta ortalarda gezdi öyle insan gibi, son çare bunu buldum, kovasını da içine koyduk hatta
Benimde oyle. Hic buyumemis gibi geliyor. Bazen sert oluyor ama onun disinda hep fos. Sanarsin ici bos.Doğumda büyür diyollaaar bakalım artıkbenim 85 bedendi zaten, hala ayni sütyenleri kullanıyorum ama sırtı dar geliyor, şu genişletme aparatlarından kullanıyorum
Bu hafta daha hiç servisten alıp da eve giremedim park bizim kapının önünde ne yazık ki...onu alma saatine kadar yemekleri hazırlayıp biraz dinleniyorum başıma gelecekleri bildiğim içinÇok yormuşum kendimiii alt tarafım ağrıyor walladaha kızımı almaya gitcem kreşe ama biraz uzanmam lazım bide şimdi parka çıkmak ister oyyy yandım beenn
Maşallah ona ne güzel görümceymiş öyleKizlar bugun görümcem sagolsun temizlige geldi. Sanki tüm temizligi ben yapmisim gibi yorumdum oysa bir sey yapmadim. Camlar perdeler ve kapilari yaptı.bir yatak odasi camlari kaldi. Bir dahaki geldigimde de koltuklari silerim ve yatak odasini hallederim sen dokunma dedi. Ama yatak odasini yarin esime yaptiririm ya ayip olur kadina. Zaten ben cagirmadan gelmis onca isin gucun arasinda. Ama ben yapmaya kalksaymisim gercekten dayanamazmisim. Yapamazmisim yani.
Allah razı olaun görümcenden ben bugün balkonumdaki dolabı ve mini fırınımı temizledim ve sadece kızımı kreşe bırakıp aldım inanki yorgunluktan ölüyorum ağrım desen o derece şuan yatıyorum demem oki artık çok yoruluyoruz bugün bunu anladım ve yarın kızımın kreşte doğum günü var sabah kalkıp popaça yapcam meyve suyu falan almaya gitcem bunları nasıl yapcam bilmiyorumKizlar bugun görümcem sagolsun temizlige geldi. Sanki tüm temizligi ben yapmisim gibi yorumdum oysa bir sey yapmadim. Camlar perdeler ve kapilari yaptı.bir yatak odasi camlari kaldi. Bir dahaki geldigimde de koltuklari silerim ve yatak odasini hallederim sen dokunma dedi. Ama yatak odasini yarin esime yaptiririm ya ayip olur kadina. Zaten ben cagirmadan gelmis onca isin gucun arasinda. Ama ben yapmaya kalksaymisim gercekten dayanamazmisim. Yapamazmisim yani.
Bizimde aynen kapının önünde hiç kaçarım yok yaniBu hafta daha hiç servisten alıp da eve giremedim park bizim kapının önünde ne yazık ki...onu alma saatine kadar yemekleri hazırlayıp biraz dinleniyorum başıma gelecekleri bildiğim için
Neden sezeryan cnm normal olamıyor mu. Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuşun mis kokulu bebişinle.Kızlar bugun kontrolüm vardi ntsde sancim çıktı şimdi serum verdiler sonra tekrar nts cekilicek eğer yine sanci çıkarsa bugün sezeryana alıyorlar
Kızılcık cnm çok işe yarıyor. Bir arkadaşım da yaptı faydasını gördü.Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için doğal yapılacak birşey var mı?
Aynen allah razi olsun. Bir de cok bilmislik yapmasa tadindan yenmez :))Maşallah ona ne güzel görümceymiş öyle
Allah razı olaun görümcenden ben bugün balkonumdaki dolabı ve mini fırınımı temizledim ve sadece kızımı kreşe bırakıp aldım inanki yorgunluktan ölüyorum ağrım desen o derece şuan yatıyorum demem oki artık çok yoruluyoruz bugün bunu anladım ve yarın kızımın kreşte doğum günü var sabah kalkıp popaça yapcam meyve suyu falan almaya gitcem bunları nasıl yapcam bilmiyorum
Her güzelin bir kusuru vardır canm.Aynen allah razi olsun. Bir de cok bilmislik yapmasa tadindan yenmez :))
Allah yardimcin olsun zor valla. Benimde canim ne zamandir pogca istiyor usendigimden yapamiyorum.
Kiz bilmislik yapmayan gorumcemi var en azından yardımcı oluyor.Aynen allah razi olsun. Bir de cok bilmislik yapmasa tadindan yenmez :))
Allah yardimcin olsun zor valla. Benimde canim ne zamandir pogca istiyor usendigimden yapamiyorum.
Ay ne güzel canım.sormadan gelmiş yapmış Allâh razı olsun.vallaha ben isten izin aldim çok yorulmusum.ama bi baktım cam siliyorum:) evı süpürdum sildim.başkasına dert anlatana kadar kendi işimi kendim gördüm anlayacaginKizlar bugun görümcem sagolsun temizlige geldi. Sanki tüm temizligi ben yapmisim gibi yorumdum oysa bir sey yapmadim. Camlar perdeler ve kapilari yaptı.bir yatak odasi camlari kaldi. Bir dahaki geldigimde de koltuklari silerim ve yatak odasini hallederim sen dokunma dedi. Ama yatak odasini yarin esime yaptiririm ya ayip olur kadina. Zaten ben cagirmadan gelmis onca isin gucun arasinda. Ama ben yapmaya kalksaymisim gercekten dayanamazmisim. Yapamazmisim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?