- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.321
Yorucu bir gun olmus ama haberler guzel masallah, gozun aydin canimVallahi bugün öyle bir nst yaşadım ki sorma cnm. Nst ye girdim öncesinde tatlıdan yememe rağmen hiç hareket etmedi uyudu ful. Doktor tekrar cektir dedi. Tekrar gittim nst ye. Kağıt sıkıştı daha sonra kağıt bitti sonra benmki bir hareketlendi alet yerinde durmadı kalp atışlarını algılamadi makine. Tekrar tekrar yaptık bugün. Tabi bu arada öğle arasına girildi doktor gitti. Öğleden sonra ameliyata girmis bekle Allah bekle. Neyse gosterdim. Sancı görünmuyor. Herşey yolunda çok Şükür. 3.300 Gr olmuş
Suyu vs iyi dedi.41 e Kadar yolu var dedi. Haberler böyle cnm
Valla canım bende çok üzüldüm ama alıştım bana da 26s ı dedi 1 guna daha kalsın tam 38+0 olsun dedim tamam dedibizden bir gün sonra canım, valla hala şoktayım ve normal olmayacağı için üzgünüm aslında ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. aynı durumdaymışız biraz daha rahatladım yalnız değilim o zaman
Evet canimNihayet verdiler mi sonunda ..hele şükür cnm ya..sağlıcakla gelsin kuzucuk
Günün belli olmuş cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah....senin kuzu kandırıkçı çıktı..
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım
doğum çantam, rezene çayım,ağdam hepsi tamam..bi hoşaf yapacağım karışık..kayısı,dut,üzüm... bide güzelce fönümü fln çektirip gidecemEvet sezeryandan önce nasil hazırlık yapacağız kızlar.
Ben de canım bugün kayısı elma kurusu falan aldım diğer herşey hazır bi saçları halledip gidicemdoğum çantam, rezene çayım,ağdam hepsi tamam..bi hoşaf yapacağım karışık..kayısı,dut,üzüm... bide güzelce fönümü fln çektirip gidecemtabi bu son kısım kısmet olursa..sonra kızım demesin ay annem ne paspal diye
Canım tek bir yerde olunca genelde bebeğin kendi hareketleri.mesala kafa kısmını çok hissediyorum..ittiriyor bazen o an çok rahatsızlık hissi veriyor..ama kasilmalarda tüm karın geriliyorKasılmalarla bebeğin hareketlerini ayırt edemiyorum. Karnımın farklı yerlerinde yumru oluşuyor ve biraz rahatsız edici his veriyor. Ben bunubebeğin eli , dirseği ya da ayağı zannediyordum.ama bugün okuduğum yazılar kafamı karıştırdı. Yarın doktoruma soracağım ama doktordan önce beni aydınlatırsanız da sevinirim kızlar
Saglikla kucagina al insallah canimkızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Kızlar hergün dışarı çıkıyor musunuz. Ay valla bunaldım evde. Ama çok fena adet sancım var ve belim çok ağrıyor. Yani kesin nst ye girsem sancı Çıkar. Evde oturayım dursun diyorum. Ama okadar sıkıldım ki gelirse de gelsin napayım diyorum.
İyi yapmışın cnm..günüm belli olsun ona göre 2 gün önceden kaynatacağim..büyükçe bir kavanoza koyacağım..hem kabız olmayız..hemde şırıl şırıl sütlerimiz olur inşallah..biz şu internette süslü fln yeni doğum yapmış ama kuaförden yeni çıkmış gibi hatunlara benziyeceğiz galibaBen de canım bugün kayısı elma kurusu falan aldım diğer herşey hazır bi saçları halledip gidicem
Kızlar sonunda bende gün alabildim hastaneden Perşembe sabah aç karına gel ya sezeryane alırım ya da o gün sana gün veririm sana dedi
Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
kızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Canım tek bir yerde olunca genelde bebeğin kendi hareketleri.mesala kafa kısmını çok hissediyorum..ittiriyor bazen o an çok rahatsızlık hissi veriyor..ama kasilmalarda tüm karın geriliyor
Sancı evet süt gelmesini kolaylaştırıyor diye biliyorum canımBende sezeryan olcaksa bile azcık sancı falan çekeyim tecrübeli olayım diyorum :)
ayy ne güzel darısı basımatemizliğim yapıldı bugün, üstümden koca bir yüktü kalktı.artık ne zaman isterse gelebilir bebişim
Çoğu zaman bende karıştırıyorum.nst anında olmuştu benim..kafası ve popişini çıkarmıştı..ama tüm karnım gergindi..o ara hemşireye kafasını poposunu nasıl itiyor dedim..bunlar kasılma demişti..ama tüm karnım demir gibiydi..ben onları bebiş sanıyordum..değilmisTüm karnım kasılmıyor ama şişen yer ve çevresi buruşuyormuş gibi hissettiriyor. Ve bu 1 aydır düzensiz aralıklarla hissettiğim bir şey. Hala ayırt edemiyorum
Teşekkürler tatlımKizlar hepinize hayirli olsun .insallah sorunsuz atlatirsiniz .Saglikla kucaklarsiniz
Hayırlı vakitte gelsinler inşallah canım ne erken ne geç :)Haklısın hiç stres yapma
36 doldurayım inşallah bende yerim de duymamayı düşünüyorum gelsin diye :))
Sezaryende spinalle epidurali kombine yapıyorlar zaten ya da sadece spinal yapıyorlar. Epiduralle kombine olursa belinde katater takılı kalıyor ameliyat sonrası ağrı kontrolü için oradan ağrı kesici alabiliyorsun. Benim ağrı eşiğin yüksek sıkıntı olmaz diye epidural kateter istememiştim ama ameliyat sonrası süpriz yaşadığım ölümcül ağrıları düşününce keşke kombine yaptırsaymışım dedim. Bence ilk doğumsa gerek yok ama ikinci falansa kombine yaptır risk alma ağrı çekme boşunaGeçmiş olsun soficim neyseki çözüm bulmuşsun öperim minnağını sana iki sorum var birincisi anestezi drumla spinale karar verdik ama acaba epiduraldede aklım kaldı hangisini seçeyim ikinci sorum kum torbası uyguladılarmı çok can yakıyormu uyuşukkenmi koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?