2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yorucu bir gun olmus ama haberler guzel masallah, gozun aydin canim

Valla canım bende çok üzüldüm ama alıştım bana da 26s ı dedi 1 guna daha kalsın tam 38+0 olsun dedim tamam dedi
Ve benim tüp bebek erken dölleme filan olamaz
Bugün bir arkadaşımla konuştum 37+0 da mecburu sezeryan olmuş 3600 doğmuş bebek yani bence bizimkilerde normal sıkıntı yok ve bebiş gayet sağlıklı çokta takmamak lazım bizlerde iyi olacağız

Kasılmalarla bebeğin hareketlerini ayırt edemiyorum. Karnımın farklı yerlerinde yumru oluşuyor ve biraz rahatsız edici his veriyor. Ben bunubebeğin eli , dirseği ya da ayağı zannediyordum.ama bugün okuduğum yazılar kafamı karıştırdı. Yarın doktoruma soracağım ama doktordan önce beni aydınlatırsanız da sevinirim kızlar

Evet sezeryandan önce nasil hazırlık yapacağız kızlar.
doğum çantam, rezene çayım,ağdam hepsi tamam..bi hoşaf yapacağım karışık..kayısı,dut,üzüm... bide güzelce fönümü fln çektirip gidecemtabi bu son kısım kısmet olursa..sonra kızım demesin ay annem ne paspal diye

Ben de canım bugün kayısı elma kurusu falan aldım diğer herşey hazır bi saçları halledip gidicem

Canım tek bir yerde olunca genelde bebeğin kendi hareketleri.mesala kafa kısmını çok hissediyorum..ittiriyor bazen o an çok rahatsızlık hissi veriyor..ama kasilmalarda tüm karın geriliyor

Saglikla kucagina al insallah canim

Ben olsam evden çok uzaklaşmadan çıkardım mutlaka. Bence ruh durumumuz çok önemli.

Ben de canım bugün kayısı elma kurusu falan aldım diğer herşey hazır bi saçları halledip gidicem
İyi yapmışın cnm..günüm belli olsun ona göre 2 gün önceden kaynatacağim..büyükçe bir kavanoza koyacağım..hem kabız olmayız..hemde şırıl şırıl sütlerimiz olur inşallah..biz şu internette süslü fln yeni doğum yapmış ama kuaförden yeni çıkmış gibi hatunlara benziyeceğiz galiba

Kızlar sonunda bende gün alabildim hastaneden Perşembe sabah aç karına gel ya sezeryane alırım ya da o gün sana gün veririm sana dedi

Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.

Kizlar hepinize hayirli olsun .insallah sorunsuz atlatirsiniz .Saglikla kucaklarsiniz

Canım tek bir yerde olunca genelde bebeğin kendi hareketleri.mesala kafa kısmını çok hissediyorum..ittiriyor bazen o an çok rahatsızlık hissi veriyor..ama kasilmalarda tüm karın geriliyor

Tüm karnım kasılmıyor ama şişen yer ve çevresi buruşuyormuş gibi hissettiriyor. Ve bu 1 aydır düzensiz aralıklarla hissettiğim bir şey. Hala ayırt edemiyorum

Ay şimdi hatırladım..kapı süsü yaptırmıştım..kadin iğrenç yapmış..para iadesi istedim..yollayamazmıs hanım.veremezmiş.anca yenisini yapabilirmiş.ben diyince farketmiş..gözü nerdeydiyse.şimdiki yaptığı neyse yeni yaptığı nasıl olacak.bi çektirdim kadına mecbur paramı ödemek zorundasınız dedim.bide tedbir amaçlı whatsapptan yazmıştım. Bisey olursa delil olarak..ben kızınca korktu tmm.diyip kapattı. Yarın yatırıyorsun dedim..anında ertesi gün para geçti elime..neyse şimdi yeni bir yere yaptırıyorum...yokkk yokk vazgeçtim kapı süsümüz gelmeden doğurmamam lazım

Tüm karnım kasılmıyor ama şişen yer ve çevresi buruşuyormuş gibi hissettiriyor. Ve bu 1 aydır düzensiz aralıklarla hissettiğim bir şey. Hala ayırt edemiyorum
Çoğu zaman bende karıştırıyorum.nst anında olmuştu benim..kafası ve popişini çıkarmıştı..ama tüm karnım gergindi..o ara hemşireye kafasını poposunu nasıl itiyor dedim..bunlar kasılma demişti..ama tüm karnım demir gibiydi..ben onları bebiş sanıyordum..değilmis

Sezaryende spinalle epidurali kombine yapıyorlar zaten ya da sadece spinal yapıyorlar. Epiduralle kombine olursa belinde katater takılı kalıyor ameliyat sonrası ağrı kontrolü için oradan ağrı kesici alabiliyorsun. Benim ağrı eşiğin yüksek sıkıntı olmaz diye epidural kateter istememiştim ama ameliyat sonrası süpriz yaşadığım ölümcül ağrıları düşününce keşke kombine yaptırsaymışım dedim. Bence ilk doğumsa gerek yok ama ikinci falansa kombine yaptır risk alma ağrı çekme boşuna kum torbası koymadılar ilkinde de koymamışlardı. Can yaktığını bir çok kişiden duydum yalnız. Onu rahmin durumuna göre koyup koymamaya karar veriyorlar sanırım çabuk toparlanmıyorsa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…