2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Umarım yarın nst de bana da bol bol olur

CAnım kitle alınıyorken süt kanallarının zarar görüp görmediğine göre değişir bunu anlamının tek yolu doğurup beklemek. Bu arada lesitini özellikle sık Mastit olanlar için veriyorlarmış yurtdışında özellikle. Mastitin bu gebeliğinde de tekrarlarsa hemen başla lesitin kullanmaya

masallah canim hayirlisi olsun ins .
Yok canim ben cikmiyorum cok tembellestim ancak eve yetebiliyorum
Yok canim bak grupta seninki gibi bikac arkadas daha var stres yapma .

Canım ciğer gelişimi baskılanabiliyor derken neyi kastetti anlayamadım bende 34.haftamda vurdurmuştum ama doğum yapmadım kafam karıştı

Kızlar sezeryan sonrası anesteziyi kolay atmak için nescafe için deniliyorya. Türk kahveside işe yarar mı ki nescafeyi ağzıma süremiyorum ben

Ay benim lohusa serbeti de hazir bunlara ek.

Benim 32. Hafta kontrolümde 1840 demişti 35 de 2430 gr olarak doğurdum aşağı yukarı tutan bir hesap oluyor bakınca 3 haftada 500/600 gr almış gibi normal yani

Kızlar sezeryan sonrası anesteziyi kolay atmak için nescafe için deniliyorya. Türk kahveside işe yarar mı ki nescafeyi ağzıma süremiyorum ben
Anestezi çeşidi spinal ya da epiduralse kahve gerekir genel anestezi için gerekli değil. Burda kahveden kasıt kafein aslında,Türk kahvesinde kafein varsa olur tabi ki de ona bir bakmak lazım ben bilemedim var mı yok mu :)

Sende bebeginde sağlıkla çıkarsınız inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Allah kolaylık versin canım yardımcın olsun

Çok şükür iyiyim canım. Sende hayırlısıyla doğumu yaparsın inşallah canm

Hayırlı haberlerle gel inşallah. Allah yardımcın Olsun

Maşallah canım gözünaydın

Kızlar çok tatlısınız

Saglikla kucagina al insallah canim

Kizlar hepinize hayirli olsun .insallah sorunsuz atlatirsiniz .Saglikla kucaklarsiniz
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim , hayırlısıyla oğlumla buluşalım deneyimlerimi yazarım buraya . Kendinize iyi bakın

Ayy canım yaa ben soinali seçtim doğum olacağı gün değiştirebilirmiyim acaba epiduralle??benim ilk doğumda rahim toparlanmadı ama kum torbası koymamışlardı şimdiki drum koyduruyormuş sanırım

Tüm karnın taş gibi sert olduğunda kasılma oluyor canım.tek bir yer sertse bebek.2 elini karnına koyup hissedebilirsin.

Özellikle nescafe diyorlar canım.anesteziyi atmayı sağlayan kafein.herhalde onun kafein oranı daha yüksek diye onu öneriyorlar.ama hiç içmemektense Türk kahvesi içebilirsin bence

temizliğim yapıldı bugün, üstümden koca bir yüktü kalktı. artık ne zaman isterse gelebilir bebişim
Oh yaa ne güzel darısı başıma. Yardımcı kadın bulamadım iş başa düştü. Az önce buzdolabını temizledim. Yarın da mutfak dolapları. Pazartesi eşim camları perdeleri halledecek. Geri kalan da annemin ellerinden öper. Bi buzdolabı bile o kadar yordu kiiii. İnş senin yazdığını yazabilirim bikaç gün şonra.

Ben de canım bugün kayısı elma kurusu falan aldım diğer herşey hazır bi saçları halledip gidicem
Yaaa nasıl özendim. Ben hiç hazır değilim ama yaaa. Taşınıcaz diye çocuğa dolap almadım. Bi sürü eşyası ortada. Temizlik zaten hak getire. Ay dua edin kızlar ben de bir an önce toparlanayım.

Yaa ne çok bu konuda sıkıntı yaşayan oldu. İyi yapmışsın ama Can'ım. Onun da korkup iade yapması şaşırtıcı :)
Şimdiki yer güvenilir mi? Benim yaptırdığım yeri söyleyebilirim. Gerçi istediğin model değildir ama. Güvenilir en azından.

Özellikle nescafe diyorlar canım.anesteziyi atmayı sağlayan kafein.herhalde onun kafein oranı daha yüksek diye onu öneriyorlar.ama hiç içmemektense Türk kahvesi içebilirsin bence
Evet Nescafe birebir öyle bir baş ağrısı yaşadım ki sadece Nescafe geçirdi ama 3/1 arada olanlar değil.kesinlikle sek olanlar ise yarıyor

Kız sen doğum öncesi taşınacak mısın yoksa .. benimde annem sagolsun bitti temizlik miss darısı başına tatlım.

Halledersin kuzum benim merak etme. Başla gerisi geliyor. Ben de dolap almadım. Kendi makyaj masamın 3 büyük cekmecesi var onları bosalttim oraya yerlestircem yarin. Yikadim posetlemistim toz olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…