2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@Sevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
yaaa maşşallaah ne kadar minik vajinal baksınlar ya sıkıntı etmeyin,en net sonuçlar öyle alınıyor,kesenin içinde amniyos sıvısı artana kadar vajinal bakmak en mantıklısı diyorlar literatürde,hiç gerilmeyin boşuna ucunda böyle güzel kareleri albüme eklemek var

D vitaminimi hiç kesmedi doktorum bende de eksikti çünkü . başka vitaminler verdi diğer doktorlar ama tüp bebek doktorum kullanma dedi sana yapılan açıklama gibi faydası yok dendi . Bi sonraki randevuları bekleyelim heyecanla

Selam kizlar..Doktordan geldim şimdi. Bebeğimi gördüm şükür. İlk önce karından baktı. Keseyi gördü ama bebeği göremedi. O kadar korktum ki anlatamam.Sonra vajinal baktı. Ben vajinal bakarsa utanirim diyodum ama o korkuyla utanc filan kalmadi tabi. Neyse nihayet minigimi gördük. Kalbinide dinledik. Bugün sat a gore 7+3uz ama 1 hafta geriden geliyormusuz. 6+3 uz yani. Çok şükür bizde sıkıntı yok. Sizler nasılsıniz ?

20. Haftada tarama testi

Canim 5 arti kacsin bilmiyorum. Ama dis gebelikten ödüm kopmustu. B hcg 2000di kese gorunmedi 4+6 ydim. Sonra dr 5+2 de tekrar cagirdi gorundu. Progesteronum iyiymis o yuzden icim rahatti dedi dr.

Valla haklisin sanirim icimi rahatlattin. Benim normaldede bugun kalp atisi icin randevum vardi henuz dinleyemedik bebegide goremedik. Saat 2 de randevum guzel haberler veririm insallah . Benim kurdugum grubun ilk hamilesi sendin :)

Cnm belirtileri bir anda kesilen 2 arkadaşım oldu. Onlarınki 2 ayı doldurduktan sonra kesilmişti ama seninki de çoook farklı bir zaman sayılmaz. Bence stres yapma. Bizi haberdar et
Haber vericem canim. Valla kesildi diyorum bu sabah yine bulantim var. Heycandanmi bilmiyorum tabi bugun kalp atisini dinleyecegiz insallah Allah'ın izniyle

Cnm bence ikiniz de hatalisiniz. Arkadasin cocuk sahibi olmak icin ugrasirken her ay husrana ugrarken nispet yapar gibi fotograf atmissin. O da hatali, tebrik etmeliydi.
Ben tum cocuklu hamile arkadaslarimla görüşmeyi kesmistim. Surekli cocuklarindan bahsediyorlardı, sen niye yapmiyorsun diye baski yapiyorlardi. Bunaliyordum. Esekten düşenin halinden esekten düşen anlar

Böyle tutumlar sergileyen insanların davranışlarını çocuk sahibi olamamasına bağlamak çok yanlış. Yıllardır bebek sahibi olamamış biri olarak karşımızdaki insanlara nasıl tepkiler vereceğimizi bilmiyoruz böyle zihniyetler yüzünden. Arkadaşınız terbiyesizin tekiymiş. Ama bunun bebek sahibi olamamasıyla bağdaştırmak kadar saçma bişey olamaz.
Onun yaptığı çok çok büyük bir ayıp. Onun karakteri buna müsait demek ki. Ama sizin yaptığınız da doğru değil. Yıllarca birkaç kendini bilmez arkadaşımın resmen nispet yaparcasına bilmem kaçıncı kez hamilelik planı muhabbetlerine hamile olduğunu bir mesajla müjdelemesine şahit oldum ve çok Can'ım yandı. Onun hamile olmasına üzüldüğümden yada sevinmediğimden değil. Kendimin neden sahip olmadığını düşünerek.
Hatta çok yakın bir arkadaşımı ben de bozdum mesajla bir gün. 4. Kez hamile kalışının haberini benim en hassas olduğum dönemde mesajla bildirdi (tüp bebek yaptırmıştım ve sonucun olumsuz olduğunu öğrenmiştim) ve o tedavi sürecinde olduğumu biliyordu. Sadece hayırlı olsun yazdım ve günlerce aramadım.
Lütfen artık herkes birbirine hassas davransın. bu zamanda o kadar çok ki tedavi gören insan.
Ve insanların olumsuz tutumlarını bebeklerinin olmamasına bağlamaktan vazgeçin.
Onların ne yaşadığını anlamanız mümkün değil olmayacak da. Yıllarca bebekleri severken nasıl davranmam gerektiğini bilemedim yıllarca sırf bu yüzden bu saçma anlayışlar yüzünden.

Bu tür durumlarda beklemek en iyisi..inş ilerleyen günlerde görürsün bebişini

@Sevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
çok tatlı ya..bizimde kontrolümüz dündü..aynı senin bebişin gibi..ben benimkini tombul bir fasülteye benzettim
canım benimde kanama alanım var içerde..nasıldı büýüklügü..sonra kendiliğinden mi geçti

gözün aydın canım

Ben bugün çok halsizim yaa kızımla kahvaltı yaptık sasece masayı toplayabildim uyuyasım var aynı zamanda hafif hafif gelip giden batmalar ağrılarım var bugünlü modum çok düşük

Canim 5 arti kacsin bilmiyorum. Ama dis gebelikten ödüm kopmustu. B hcg 2000di kese gorunmedi 4+6 ydim. Sonra dr 5+2 de tekrar cagirdi gorundu. Progesteronum iyiymis o yuzden icim rahatti dedi dr.
valla sata gore ben bugun 5+6yim ama hala kese net gozukmedi dis gebelikten bende cok korkuyorum ama olursada yapcak bisey yok cnm napayim hersey allahtan

Kızlar yaklaşık 1 hafta önce çok hafif bi kanamam oldu o gün. Tekrar kanamam olmadı ama.apar topar doktoruma gittik tabi ..bebişim iyiydi rahim içinde kanama alanı vardi..ilaç başladı 4 _5 gün kullandık..çok az az kahve lekelerin olacak dedi ve olduda..minik minik geldi bir hafta boyunca...dün tekrar kontrolünün vardı..hamdolsun bebişim çok iyi haftasiyla uyumlu..kalbi herşeyi çok güzel...ama kanama alanım hiç küçülmemiş.. haftada 1 iğnem var şimdi koruyucu tedbir olarak..benim gibi olupta kanama alanı küçülen yada kaybolan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…