- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.481
yaaa maşşallaah ne kadar minik@Sevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
D vitaminimi hiç kesmedi doktorum bende de eksikti çünkü . başka vitaminler verdi diğer doktorlar ama tüp bebek doktorum kullanma dedi sana yapılan açıklama gibi faydası yok dendi . Bi sonraki randevuları bekleyelim heyecanlaTahmin ediyorum Az kaldı canım bitecek inşallah. Asm de vitamini söylemişti bana hemşire. Ben de doktoruma sormuştum 3 aydan önce bebeğe hiç bir faydası yok demişti. O yüzden 3. Ayım dolunca baslayacam onada.
Anladım canım. İnşallah güzel haberler vermek dileğiyleD vitaminimi hiç kesmedi doktorum bende de eksikti çünkü . başka vitaminler verdi diğer doktorlar ama tüp bebek doktorum kullanma dedi sana yapılan açıklama gibi faydası yok dendi . Bi sonraki randevuları bekleyelim heyecanla
Bende diyorum ikincisi geliyor diye bana tavsiye için mı yazdın
Ewet vardimcanim sen 2015 eylul annelerinde var miydin
20. Haftada tarama testiCanım hiç korkma kafanı da rahat tut benim kanamam görünüyordu baya iğnelerimi vurdurdum çok şükür toparlandım hiç endişe etme Allah'ın izniyle bebiş iyidir zaten. Sevindim bulantılarının seyrelmesine. Ne zaman kontrole gidiyorsun ? 23 ünde göründüm ben bir ay sonra dedi doktor ama bu tarama testleri falan var hangi haftamda gitmeliyim çok bilmiyorum araştırmadım da henüz
bende ordaydim yine ayni zamana denk gelmisiz bi arkadas daha var mayis annelerindeEwet vardim
Canim 5 arti kacsin bilmiyorum. Ama dis gebelikten ödüm kopmustu. B hcg 2000di kese gorunmedi 4+6 ydim. Sonra dr 5+2 de tekrar cagirdi gorundu. Progesteronum iyiymis o yuzden icim rahatti dedi dr.kizlar ben doktordan ciktim doktor en azindan dis gebelige dair bi bulgu olmadigini soyledi kendi doktorumun dediginin aynisini soyledi rahim icinde olusmaya calisan bisey var ama net diil pazartesi kesin sonuclanir bu kadar endise etmek icin cok erken gebeligin gayet normal ilerliyo dedi bi nevi rahatladim
Ewet cnm seyda var 3 kisiyizbende ordaydim yine ayni zamana denk gelmisiz bi arkadas daha var mayis annelerindehosgeldin bu arada
Valla haklisin sanirim icimi rahatlattin. Benim normaldede bugun kalp atisi icin randevum vardi henuz dinleyemedik bebegide goremedik. Saat 2 de randevum guzel haberler veririm insallahCanim uzulme hic sakin. Bu belirtiler bir gelip bir gidiyor. Vucudunuz hormonlara tam alisiyor bulantiniz gidiyor sonra hop hormonlar yine degisiyor siz yine bulanti yasiyorsunuz. Midenizin ne kadar dolu olduguna evin havalandirmasina bile bagli bu. Kanamaniz yoksa turp gibisiniz. Kanamaniz olursa doktora gidersiniz ilac verir onceden gerek yok. Rahatlayacaksaniz yine gidin doktora ama bosuna uzmeyin kendinizi
Haber vericem canim. Valla kesildi diyorum bu sabah yine bulantim var. Heycandanmi bilmiyorum tabi bugun kalp atisini dinleyecegiz insallah Allah'ın izniyleCnm belirtileri bir anda kesilen 2 arkadaşım oldu. Onlarınki 2 ayı doldurduktan sonra kesilmişti ama seninki de çoook farklı bir zaman sayılmaz. Bence stres yapma. Bizi haberdar et
Amin canım sağol.
Bişey sorucam. Bu arkadaşın bekar ya da bebek isteyen biri mi?
Benimde bu hafta başıma böyle bişey geldi. Çocukluk arkadaşım kardeşim dediğim kişiyle duygularımı paylaşmak istedim, hamile olduğumu öğrenince. Çift çizgi testimin fotoğrafını attım. Bana ne yazdı inanamazsın.
"Canım çok sevinme bence, dış gebelik olabilir."
Ne alaka dedim ya, ne alaka? Sinirlerimi bozdu. Sonra düşündüm bu arkadaşım bebek istiyor ama henüz hamile kalamadı. Tedavi görüyor. Benim 20 aylık bir oğlum var. Onu da planlamadan hamile kalmıştım. Buda plansız olunca ona bir tepkiydi sanırım. Ama benim ne suçum var yani? İnş Allah isteyen herkesi kavuşturur bebeğine. Beni demoralize etmenin ne gibi bir faydası olacak ki sana?
Bilmiyorum acaba ben mi yanlış yaptım onunla paylaşarak. Ben nispet yapmak için atmamıştım ki. Sadece paylaşacak birini istedim. Bu zamana kadar herşeyimi paylaştığım kardeşim gibi gördüğüm kişiyle.
Ama hata etmişim...
Böyle tutumlar sergileyen insanların davranışlarını çocuk sahibi olamamasına bağlamak çok yanlış. Yıllardır bebek sahibi olamamış biri olarak karşımızdaki insanlara nasıl tepkiler vereceğimizi bilmiyoruz böyle zihniyetler yüzünden. Arkadaşınız terbiyesizin tekiymiş. Ama bunun bebek sahibi olamamasıyla bağdaştırmak kadar saçma bişey olamaz.Amin canım sağol.
Bişey sorucam. Bu arkadaşın bekar ya da bebek isteyen biri mi?
Benimde bu hafta başıma böyle bişey geldi. Çocukluk arkadaşım kardeşim dediğim kişiyle duygularımı paylaşmak istedim, hamile olduğumu öğrenince. Çift çizgi testimin fotoğrafını attım. Bana ne yazdı inanamazsın.
"Canım çok sevinme bence, dış gebelik olabilir."
Ne alaka dedim ya, ne alaka? Sinirlerimi bozdu. Sonra düşündüm bu arkadaşım bebek istiyor ama henüz hamile kalamadı. Tedavi görüyor. Benim 20 aylık bir oğlum var. Onu da planlamadan hamile kalmıştım. Buda plansız olunca ona bir tepkiydi sanırım. Ama benim ne suçum var yani? İnş Allah isteyen herkesi kavuşturur bebeğine. Beni demoralize etmenin ne gibi bir faydası olacak ki sana?
Bilmiyorum acaba ben mi yanlış yaptım onunla paylaşarak. Ben nispet yapmak için atmamıştım ki. Sadece paylaşacak birini istedim. Bu zamana kadar herşeyimi paylaştığım kardeşim gibi gördüğüm kişiyle.
Ama hata etmişim...
Ayy minik kuzu .. benimki de üstümde yatıp emiyor bakalım nereye kadar gidecek buGobüş buyuyunce boyle keyif yapamicak
Bu tür durumlarda beklemek en iyisi..inş ilerleyen günlerde görürsün bebişini2 gunde bir nerdeyse bu degerler en cogu 3 gun var arada cnm benin rahim icinde olusmaya calisan bisey gorunuyo ultrasonda ama net bisey diyemiyo doktor buyuk ihtimal gelismeyen gebelik dedi ama dis gebelik ihtimalinide soyledi yine yarin cok daha iyi bi hastaneye gidicem
çok tatlı ya..bizimde kontrolümüz dündü..aynı senin bebişin gibi..ben benimkini tombul bir fasülteye benzettim@Sevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
canım benimde kanama alanım var içerde..nasıldı büýüklügü..sonra kendiliğinden mi geçtiCanım hiç korkma kafanı da rahat tut benim kanamam görünüyordu baya iğnelerimi vurdurdum çok şükür toparlandım hiç endişe etme Allah'ın izniyle bebiş iyidir zaten. Sevindim bulantılarının seyrelmesine. Ne zaman kontrole gidiyorsun ? 23 ünde göründüm ben bir ay sonra dedi doktor ama bu tarama testleri falan var hangi haftamda gitmeliyim çok bilmiyorum araştırmadım da henüz
gözün aydın canımSelam kizlar..Doktordan geldim şimdi. Bebeğimi gördüm şükür.İlk önce karından baktı. Keseyi gördü ama bebeği göremedi. O kadar korktum ki anlatamam.Sonra vajinal baktı. Ben vajinal bakarsa utanirim diyodum ama o korkuyla utanc filan kalmadi tabi. Neyse nihayet minigimi gördük. Kalbinide dinledik. Bugün sat a gore 7+3uz ama 1 hafta geriden geliyormusuz. 6+3 uz yani. Çok şükür bizde sıkıntı yok. Sizler nasılsıniz ?
valla sata gore ben bugun 5+6yim ama hala kese net gozukmedi dis gebelikten bende cok korkuyorum ama olursada yapcak bisey yok cnm napayim hersey allahtanCanim 5 arti kacsin bilmiyorum. Ama dis gebelikten ödüm kopmustu. B hcg 2000di kese gorunmedi 4+6 ydim. Sonra dr 5+2 de tekrar cagirdi gorundu. Progesteronum iyiymis o yuzden icim rahatti dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?