2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar gece 4 ten beri her yarim saatte bir emziriyorum bebegimi. Uyumuyor daha meme istiyor. Acaba sütüm mu yetersiz geliyor cok Üzülüyorum mama vermek istemiyorum. Sütüm cok ama yetersiz mi acaba ya besleyiciligi mi dusuk
Canım sütün besleyiciliği düşük diye bişey olmaz emme refleksinden dolayı emmek istiyor ağlaması gazdan falandır...kendin de ayağını üşütme bebeği de evin içinde penye battaniyenin üstüne bir kat daha kalın battaniyeyle gezdir hava mayıs ayına göre çok soğuk

gunaydin kizlar bizde cok sik emiyoruz sutum az ve goguslerim bos gibiydi kisir yedim resmen doldu tasti şükür tavsiye ederim ama ustune bol kimyon dokup yiyin cunki cok gaz yapiyor . 2 gece cocukguma cok faz yapti bugun yine bulgurlu biseyler yiyrcegim ama bol kimyonlu akıllandım artik
abimizden cok çekiyoruz surekli kucagina istiyir a
kafasini tuamiyor anbecim kafadan desekle tutarken diyorum hoyratca davranıyor basbasa birakmiyoruz cok sukur okula gidiyorda rahatca seviyoruz ... dun pusetine yatmis diyoki artik burda ben yaticam meme emerkende diyorki sana mene falsn yok .. anlayacaginiz buyuk kuzum kiskaniyor ama kardesini cok seviyor

Iyi olmaniza cok sevindimmm Tatli kiskancliklarda cok hos ya

Yuh ya kuzum sen kendini neden ezdiriyorsun? Bu herif nasıl sana vurmaya kalkar aklım almıyor. O kadar sinirlendim ki. Şimdi okudum yazdıklarını. Eğer şiddet olursa sakın sineye çekme. Hatta şimdi bile çekme.sen lohusasin ve o adamın şu an sana destek olmak için gerekirse annesine ağzının payını vermesi lazım. Bu ne vicdansizlik ya böyle

Belirtisiznesne canım kimseyi dinleme uyandır bebeği çok uzun uyursa. Benimki ilk gün öyle oldu, bi yerde okumuştum şekeri dusunce uyanmiyormus diye. Hastaneyi birbirine kattım. Herkes acikinca uyanır dedi dinlemedim. Şekerini ölçtüler düşük çıktı. Iyi ki dinlememisim kimseyi

Kizlar sagdiginiz sutleri nasi degerlendiriyosunuz benim kiz fazla ememedi hastaneye yatinca acayip sut birikti gogsum tas gibi aciyo bana bi akil verin siringayla vermekten korkuyorum bogazina sicratirim diye cok acemiyim cok

Ya yerim ben onu ya yerim kiskanmasini

Bugün ben de kısir yicektim canım valla söylediğin iyi oldu bol kimyonlu yiyeyim

Kizlar sagdiginiz sutleri nasi degerlendiriyosunuz benim kiz fazla ememedi hastaneye yatinca acayip sut birikti gogsum tas gibi aciyo bana bi akil verin siringayla vermekten korkuyorum bogazina sicratirim diye cok acemiyim cok
Canım ben sağıp biberonla veriyorum ama biberon kullanmak istemezsen kaşıkla ya da mecburen şırıngayla verceksin

Kizlar gece 4 ten beri her yarim saatte bir emziriyorum bebegimi. Uyumuyor daha meme istiyor. Acaba sütüm mu yetersiz geliyor cok Üzülüyorum mama vermek istemiyorum. Sütüm cok ama yetersiz mi acaba ya besleyiciligi mi dusuk
Canim bendede ayni sorun var belkide bizi emzik olarak kullaniyorlardir cunku benimde var sutum

Cok sagol canim sana bisey sorcam. Sezeryanin ertesi gunu normal bi sekilde ayaga kalkabildin mi. Ben mahvoluyorum acidan. Alltan icten biyer canimi oyle yakiyorki anlatamam ic dikislerim gibi sanki ayakta dikilemiyorum yatiyorum direk. Sezeryan olan kizlar ne zmn daha iyi olurum farkedilir sekilde. Coo kotuyum hayata kustum resmen 1 hafta cikamam ben bu hastaneden

Sezeryandan sonra 10 saat sonra falan kaldırdılar ayağa ilk kalkış gerçekten dehşet vericiydi sonra sonra kendim kalkmaya başladım tam dogrulmadan yurursen biraz daha rahat oluyor 3. Gün çok çok daha iyiydin bugün 9.gun hamdolsun çok çok iyiyim artık yatarken kalkarken acim olmuyo

Selamlar henuz dogum yapmadim lohusa haline gecemedim ama bu acidan bakmaya calisin.yasadiginiz bicok sey hormonlardan oturu tepkileriniz hassasliginiz tamamen hormonlar ve alisma surecinden oturu.saglik sikintisi olanlara Allah saglik versin ama digerleri cok takmasin kayinvalidemi en fazla 1 ay misafirmi en fazla 1 ay kendinizi uzmeye degmez gecip gidiyo zaten ilerde keske demeyin keske su gunleri daha guzel gecirseydim pismanligi olmasin.bu kayinvalide yada misafir yorumu degil herkes konusuyo hamileykende konusuyolar o yuzden heves ediyolar diyin duymayin gecin gidin.eslere gelince suan sizi anlamamasi cok normal cunku bi erkek bebek tepki vermeye baslayinca babalik hormonlari salgilanmaya baslicak anlamiyolar ve idrak edemiyo olabilirler tavsiyem sagligi yerindeyse her anin tadini cikarin hic kimseye takilmayin kendinizi ve bebeginizi dusunun :)

Şimdi nst deyim kalp atışını ilk defa bu kadar zor buldular çok korktum 800 gr zayıflamışım doktor diyo stresten sakın ol bu hafta alabiliriz dedi sonuça bakicak gözlerin bile bi başka bakıyo korku filmi izlemişsin sanki diyo ellerimde kızarık kasimaktan bu haftada hareketsizdu biraz korktu kadında alalım dedi Allahım ne olur bu sefer bi aksilik cikmasin

26sever kafayı yemişler herhalde. Eğer bir daha üzerine yürüdü polis çağır. Bir gece misafir etsinler. Lohusayim beni dovmekle tehdit ediyor de. Bana zarar verecek diye korkuyorum de. Sende sabah o çıkmadan annenin evine git. Lohusayim yapılacak şeyler değil bunlar.

İlk kalkış en zoru ama ondan sonra ufak ufak adımlarla kalkıp yürürsen daha çabuk atlatırsın canım...ben de ilkte bilememişim çok canım yanıyordu sanki ama bu sefer öyle değilim bugün 4.günüm ve epey iyiyim maşallah...ilk 3-4 gün en zoru ama geçecek sakin ol biraz belini bükerek yürürsen daha kolay olur

bizim komşu sağdığını kızı sonradan ne biberonle nede kaşıkla içmeyince ek gıdaya geçince süt katılacaklara kendi sütünü katıp öyle değerlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…