- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.281
Canım sütün besleyiciliği düşük diye bişey olmaz emme refleksinden dolayı emmek istiyor ağlaması gazdan falandır...kendin de ayağını üşütme bebeği de evin içinde penye battaniyenin üstüne bir kat daha kalın battaniyeyle gezdir hava mayıs ayına göre çok soğukKizlar gece 4 ten beri her yarim saatte bir emziriyorum bebegimi. Uyumuyor daha meme istiyor. Acaba sütüm mu yetersiz geliyorcok Üzülüyorum mama vermek istemiyorum. Sütüm cok ama yetersiz mi acaba ya besleyiciligi mi dusuk
gunaydin kizlar bizde cok sik emiyoruz sutum az ve goguslerim bos gibiydi kisir yedim resmen doldu tasti şükür tavsiye ederim ama ustune bol kimyon dokup yiyin cunki cok gaz yapiyor . 2 gece cocukguma cok faz yapti bugun yine bulgurlu biseyler yiyrcegim ama bol kimyonlu akıllandım artik
abimizden cok çekiyoruz surekli kucagina istiyir a
kafasini tuamiyor anbecim kafadan desekle tutarken diyorum hoyratca davranıyor basbasa birakmiyoruzcok sukur okula gidiyorda rahatca seviyoruz ... dun pusetine yatmis diyoki artik burda ben yaticam meme emerkende diyorki sana mene falsn yok .. anlayacaginiz buyuk kuzum kiskaniyor ama kardesini cok seviyor
Yuh ya kuzum sen kendini neden ezdiriyorsun? Bu herif nasıl sana vurmaya kalkar aklım almıyor. O kadar sinirlendim ki. Şimdi okudum yazdıklarını. Eğer şiddet olursa sakın sineye çekme. Hatta şimdi bile çekme.sen lohusasin ve o adamın şu an sana destek olmak için gerekirse annesine ağzının payını vermesi lazım. Bu ne vicdansizlik ya böyleKv sezeryan sonrası bende sadece 4 gün kaldı.. Kendi acımla okadar meşkuldum ki kadınla karşılıklı diyoloğa bile girmedim giremedim, uykusuz bebek emzirme alt alma ile uğraştım.. Geldi tepemde hep konuştu.. Çoğu zaman sıktım dişimi cevap bile vermedim.. Yok göbeğimi sıkıca sarcakmış, yok bebek öyle üşür yok öyle pişer yok aç yok tok ver bana ben bakıcam deyip deyip aldı elimden.. Ağzını soktu kızımın dibine soludu durdu kızımın suratına bişi demedim.. Annem aradı nasılsın die ağladım hiç iyi değilim die nedenini söylemedim.. Hemen işten izin aldı geldi annem kv evine gitmek zorunda kaldı.. Eşimle kv hep benim olmadığım odalarda konuştular fısır fısır eşim kvnin saçma şikayetlerini iletti bana. .. Yüzüm nie gülmüyormuş tek bu benle ilgili söyleyebildiği.. Sezeryan kolay değil dedim acım var uykusuzum.. Yok illa gülecekmişim. Bide ben çocuk bakmayı bilmiyormuşum annesi güzel bakarmış ki kadın yenidoğan bebeğe bal yedirmek istiyor.. Bide kızımın adı neden onun adı olmamış sıçtı ağzıma.. Yine bişi demedim.. Bugün ilk defa eşimle başbaşa kaldık biara.. Annen gidince annem gelecek istediği kadar kalacak saygı göstereceksin dedi ne saygısızlığım var dedim.. Gülmüyorsun dedi.. Lohusa karına çok güzel sahip çıkıyorsun dedim böyle zor bir dönemimde sattın beni hemen dedim.. Bana vurmaya kalktı.. Zor durdurdu kendini.. Nefret ediyorum senden dedi.. Bu adam ben ameliyattan çıkınca ağlayarak seni çok seviyorum demişti en son. Kv 4 gün kaldı yanımızda o da ben sarhoş gibi uykuluydum kadın ne dedi de ne yaptı da bu adam benden nefret etti. .Allaha havale ediyorum ikisini de hiç unutmayacağım bunu.. Buraya yazıyorum biter bu evlilik.. Benim salak da kafasını vurur ama çok geç kalır..
Ya yerim ben onu ya yerim kiskanmasinigunaydin kizlar bizde cok sik emiyoruz sutum az ve goguslerim bos gibiydi kisir yedim resmen doldu tasti şükür tavsiye ederim ama ustune bol kimyon dokup yiyin cunki cok gaz yapiyor . 2 gece cocukguma cok faz yapti bugun yine bulgurlu biseyler yiyrcegim ama bol kimyonlu akıllandım artik
abimizden cok çekiyoruz surekli kucagina istiyir a
kafasini tuamiyor anbecim kafadan desekle tutarken diyorum hoyratca davranıyor basbasa birakmiyoruzcok sukur okula gidiyorda rahatca seviyoruz ... dun pusetine yatmis diyoki artik burda ben yaticam meme emerkende diyorki sana mene falsn yok .. anlayacaginiz buyuk kuzum kiskaniyor ama kardesini cok seviyor
Canım ben sağıp biberonla veriyorum ama biberon kullanmak istemezsen kaşıkla ya da mecburen şırıngayla verceksinKizlar sagdiginiz sutleri nasi degerlendiriyosunuz benim kiz fazla ememedi hastaneye yatinca acayip sut birikti gogsum tas gibi aciyo bana bi akil verin siringayla vermekten korkuyorum bogazina sicratirim diyecok acemiyim cok
Canim bendede ayni sorun var belkide bizi emzik olarak kullaniyorlardir cunku benimde var sutumKizlar gece 4 ten beri her yarim saatte bir emziriyorum bebegimi. Uyumuyor daha meme istiyor. Acaba sütüm mu yetersiz geliyorcok Üzülüyorum mama vermek istemiyorum. Sütüm cok ama yetersiz mi acaba ya besleyiciligi mi dusuk
Cok sagol canim sana bisey sorcam. Sezeryanin ertesi gunu normal bi sekilde ayaga kalkabildin mi. Ben mahvoluyorum acidan. Alltan icten biyer canimi oyle yakiyorki anlatamam ic dikislerim gibi sanki ayakta dikilemiyorum yatiyorum direk. Sezeryan olan kizlar ne zmn daha iyi olurum farkedilir sekilde. Coo kotuyum hayata kustum resmen 1 hafta cikamam ben bu hastanedenCanım ömürlü olsun, gözün aydın, geçmişler olsun. sütün hemen gelmemesi çok normal, az da olsa geliyordur, emzirmeyi bırakma iki saatte bir emsin az olsa da.. mama için de üzülme, aç kalırsa daha kötü annesi
Sezeryandan sonra 10 saat sonra falan kaldırdılar ayağa ilk kalkış gerçekten dehşet vericiydi sonra sonra kendim kalkmaya başladım tam dogrulmadan yurursen biraz daha rahat oluyor 3. Gün çok çok daha iyiydin bugün 9.gun hamdolsun çok çok iyiyim artık yatarken kalkarken acim olmuyoCok sagol canim sana bisey sorcam. Sezeryanin ertesi gunu normal bi sekilde ayaga kalkabildin mi. Ben mahvoluyorum acidan. Alltan icten biyer canimi oyle yakiyorki anlatamam ic dikislerim gibi sanki ayakta dikilemiyorum yatiyorum direk. Sezeryan olan kizlar ne zmn daha iyi olurum farkedilir sekilde. Coo kotuyum hayata kustum resmen 1 hafta cikamam ben bu hastaneden
Ablam kaşıkla veriyordu sütü.Kizlar sagdiginiz sutleri nasi degerlendiriyosunuz benim kiz fazla ememedi hastaneye yatinca acayip sut birikti gogsum tas gibi aciyo bana bi akil verin siringayla vermekten korkuyorum bogazina sicratirim diyecok acemiyim cok
Bana da öyle geliyor :))Bana da biraz mayıs sonları dogurcaz gibi geliyor
İlk kalkış en zoru ama ondan sonra ufak ufak adımlarla kalkıp yürürsen daha çabuk atlatırsın canım...ben de ilkte bilememişim çok canım yanıyordu sanki ama bu sefer öyle değilim bugün 4.günüm ve epey iyiyim maşallah...ilk 3-4 gün en zoru ama geçecek sakin ol biraz belini bükerek yürürsen daha kolay olurCok sagol canim sana bisey sorcam. Sezeryanin ertesi gunu normal bi sekilde ayaga kalkabildin mi. Ben mahvoluyorum acidan. Alltan icten biyer canimi oyle yakiyorki anlatamam ic dikislerim gibi sanki ayakta dikilemiyorum yatiyorum direk. Sezeryan olan kizlar ne zmn daha iyi olurum farkedilir sekilde. Coo kotuyum hayata kustum resmen 1 hafta cikamam ben bu hastaneden
Kizlar sagdiginiz sutleri nasi degerlendiriyosunuz benim kiz fazla ememedi hastaneye yatinca acayip sut birikti gogsum tas gibi aciyo bana bi akil verin siringayla vermekten korkuyorum bogazina sicratirim diyecok acemiyim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?