2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar yine çok dertliyim çok.. kızımın kan değerleri düşük çıktı. Hgb 8,5.. yükseltmek için ne yapabilirim? Dr henüz tehlikeli sınırda değil dedi ama içim rahat değil

Suan kac kilo dogumu kac kilo

Kızlar yine çok dertliyim çok.. kızımın kan değerleri düşük çıktı. Hgb 8,5.. yükseltmek için ne yapabilirim? Dr henüz tehlikeli sınırda değil dedi ama içim rahat değil
Neden ölçülmüştü canım Hgb, neden böyle düşükmüş...bizimki ölçuldü mü acaba haberimiz yok...hiç sanmıyorum yenidoğanda ölctüklerini...demir falan verir bence doktor

Hayırlı olsun canım inşallah geçer ağrılarında

40 ın çıkınca serbest normalde...ama rahatsızsan agrın sızım varsa eşin de hoşgörüyorsa beklersin 3 ay 6 ay...genelde gün sayıyorlar beyefendiler...kendi isteğine kalmış yani...bizim 20 gün oldu sezaryen olalı hiçbir yerim agrımıyor 40tan sonra da istemezsem uzak durabilirim ama ağrı sızıdan değil yani

İlk 1-2 günden sonra bişey kalmıycak inşallah canım bebeğin de iyi yani fazla zayıf değil önemli olan sağlıklı olması... Allah şifa versin

Sabah yediden beri yarım saat aralıkla emiyor, çığlık çığlığa ağlıyor, uyumuyor resmen gözlerini dinlendiriyor.. kucaktan inince kıyamet kopuyor kimlerin çocuğunu ayıpladım acaba zamanında
AYy ay hic sorma resmen cocuk uyanacak diye kipirdayamiyorum once kirklari ciksin. Her sey yoluna girmezse artik 3-4 aylik olmalarini beklicez

Aynen öyle valla, gece benimle yatıyor bebek vırt dese kalk emzir aç bu çocuk diye benim ömrümü tüketti bir aydır ne yapsam suç, sanki ben doğurmadım kendisi doğurdu da
benimki de sanki daha once 3 cocuk buyutmus, oyle tutma boyle emzirme onu yap bunu yapma... cok biliyorlar cidden

26sever tired benimki de iliski icin gün sayiyor. Dogumdan 2 ay sonra baslariz demisti dikislerim cok oldugu icin. Dogum yapali 24 gun oldu bugun sordum (istedigimden degil ha tepkisini olcmek icin) hala 2 ay diyor. Zaten 1 ayi gitti diyorum yok daha iki ay diyor boyle boyle erteleyeck beni.

benimki de sanki daha once 3 cocuk buyutmus, oyle tutma boyle emzirme onu yap bunu yapma... cok biliyorlar cidden
Valla baykuş gibi tepemde sürekli, kaynanam olsan gönderirdim seni diyorum azcık anlar mı diye ama yok elinde değil sanki, içine cadı kaçtı şeker gibi kadının

Evet canım kendimi yırta yırta doğurdum 2500 kilo falan beklerken 2950 doğdu şükür nasıl sevindim anlatamam. Gerçi bizim kız kilo almak yerine saçlarını ve tırnaklarını uzatmış kız değil mi önce süsü işte bizimki de pek durmuyor canim hep adaptasyondandir diyip kendimi avutuyorum. Insallah dahada dusmus olur sariligi pasanin. Yarin bizimde kontrolumuz var haftasi doluyor bugun. Dogdugunun eetesi gunu 5.3 tu 4. Gunu 8 e cikmisti sariligi bakalim yarin kac cikacak.

Ayy onların psikolojisi de kötü yahu, önceden bebek var diye korkuyorlardı şimdi de ordan bebek çıktı psikolojisi olur benimki dost tuttu kesin yoksa bana hiç hanım gözüyle baktığı yok. Adımı sütlaç koydu, köpek çağırır gibi çağırıyor gel sütlaç bebek acıktı, bak sütlaç bu seni istiyo falan

Oksitosin suni sancidir. Ben onu anlamadim
Bilmiyorum canım ben hormon olarak biliyorum

Gebelik okulunda hocamız aşk hormonu derdi
Sezeryana bebek çıkınca doktora dedim ki bebeği gogsume istiyorum olmaz dedi çünkü başka operasyonlar da vardi
Neyse bende sakayla o zaman nasıl oksitosin salgılayacağım da süt gelecek dedim
Yanımdaki benimle konuşan hemşire ben vuracağım dedi önce şaka yapıyor sandim sonra üzerinde yazı olan iğne gibi şeyi gösterdi oksitosin yazıyordu
Müthiş bir rahatlama hissettim iğneden sonra
Resmen aşk mutluluk hirmoni

Ahaha sütlaç iyiymiş. Benim kocam hamileyken sadece son ay yaklaşmadi şimdi de sormaya başladı ne zaman olur öğren diye ayıptır söylemesi hormonlar da istetiyor galiba kanama bitince mi olabilir kızlar ah dikişler ile de nasıl olursa. Adamlar ile asker arkadaşı olduk

Demekki az vermişler sana, çünkü doğumda verilen suni sancida oksitosin yapay tabi hepsi. Ben de eğitim de sormuştum bu oksitosin dışardan verilse ya demiştim ebe de zaten suni sancı oksitosin demişti.

Benim bugün kontrol vardı, lohusalık bitene kadar ilişki yok dedi
40-45 gün sürer dedi
Zaten bizim başından beri yasaktı, sonlara doğru bikaç kez oldu
Tam kankayız anlayacağın
Biz birbirini çok seven bi çifttik o büyü bozulcak diye korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…