2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kilolarını yazsana bana günleriyle birlikte nasıldı nekadar oldu. En başından beri emzirebildşn mi?sütün hemen geldi mi??

3335 gr doğdu bebek sarılığı vardı ama bol bol emzirip güneş ışığına tuttum tekrar hastaneye gittiğimizde sarılığı düşmüş dediler ama kilosu 3090 idi, o da normal dediler.
Bugün tam 3 haftası bitti 3800 gr çıplakken.

İlk andan itibaren emzirdim hiç mama vermedim. Ama bazen bütün gün memede duruyor, boş bile olsa emmek istiyor, haliyle uykusuz kalıyor ortalama her memeyi 30/40 dk veriyorum çift meme alıyor.

Annem sütün duru yağlı değil kilo alamamış dedi mama aldık ama henüz veremedim ne yapsam bilemiyorum

Bizde sanki daha yeni cikmaya baslamisiz gibiyiz artik. Opusup koklasma, ama ileri gitmeme, adabinda kalma durumu var cok komik ve hos geliyor bana bu hallerimiz. Sanki ilk zamanlarimiza geri donmusuz gibi

İyi ama gayet güzel kilo almış canım beye üzülüyorsun

Çok iyi almış ne olur su sutun yağlı değil sözüne inanmayın. Bir ayda En az 500 Gr alması lazım tamam üstünü almış işte çocuk.

Niye yasaktı cnm? Kanama bitene kadar mı dedi lohusalik nasıl biter ki. Hacı abla diyecegim az kaldı diyor. Eşim eve gelince gelir öperdi beni şimdi bebişi öpüyor direk. Ben evde ana rolündeyim

3090 gr iken kaç günlüktü. Yani 3090 gr dan 3800 e kaç gğnde çıktı ya da ?? Nasıl az almış demiş hemşire yaa manyak mıdır nedir bunlar vallahş sinirleniyorum artık insanları nasıl bunalıma sokuyorlar yaa

Annesi demiş ki hemşire degil. Küçücük çocuklardan ne bekliyorlar acaba kaç kilo alsın yavrular. Bizim 20. Gün 500 Gr aldı tamam yeter bize bir ay olana kadar yine alır yavrum sağlıklı olsun inş. Sütün yaramıyor diyen olursa agzina terlikle vururum bizde kurbanlık koyun gibi olmayalım cnm

İlk yazdığında sağlık ocağına gittim yazmış gerçi direk kilosu düşük demiş kimin söylediğini yazmamış ben sağlık ocağını görünce otomatik tamamlama yapmışım hemşire diye terlik onlara az gelir direk kürekle vuracaksın ağızlarına şöyle gelişine bi güzel

3 haftada 800 gram az mıymış

Libidona sağlık cnm. Biz 9 aydır moladayiz zaten doğumdan sonrada zaten mumkunse yaklasmasin

İyi ama gayet güzel kilo almış canım beye üzülüyorsun

Sürekli memede ve tam uyuyamıyor, memeyi çekince 15dk sonra uyanıyor yeniden meme emiyor hep kısır döngü

Çok iyi almış ne olur su sutun yağlı değil sözüne inanmayın. Bir ayda En az 500 Gr alması lazım tamam üstünü almış işte çocuk.

Ohh şükür o zaman

3.gününde 3090 idi sonrasında bugüne kadar tarttırmadık yaklaşık 18 gün oluyor.

Peki sürekli memede olması normal mi? Süt üretemiyorum gibi geliyor sürekli memede bazen

3 haftada 800 gram az mıymış

Doğum kilosuna göre yaklaşık 500 gr aslında

Annemde hemşire idi, 15 sene önce emekli oldu üstelik son 4 senesinde bebek hemşiresiydi.

O nedenle de kafam karışıyor. Kime güvenicem bilemedim. Tüm kalkanlarım indi, hıçkırık tutar su verelim, uyumaz doymadı bu.. üüffff ilk bebek acemilik lohusalık uykusuzluk.. napıcam ben

Oy yazık benim halam da ebe bebişin memisleri ov dedi kendi ebem asla dedi doktor elleme dedi ülke tutarsız valla

Canım bebeklerin hepsi aynı...emme refleksinden dolayı böyleler...acıkınca emiyor, susayınca emiyor, gazı varsa emiyor, annesini hissetmek için emiyor, güvende olmak için emiyor...bildikleri başka şey yok dünyayı hayatı böyle anlamlandırıyorlar yeni yaşamlarına uyum sağlamaya çalışıyorlar...her gün benim kız gece 2 de uyanıyor yarım saat emiyor sonra 4buçuk sularında uyanıyordu yine yarım saat emiyordu dün 80cc süt sağdım 2de içirdim göğüslerimi kremlemiştim sabaha kadar uyur bu toklukla dedim 7-8 e kadar...dayadım biberonla sütü...sonuç: yine 4 buçukta uyandı...eee açlıktan uyanıyorsa uyanmaması gerekirdi...bebekte nesne devamlılığı yok canım annenin kucağındaysa emiyorsa annem var güvendeyim anne almıyorsa annem yok yapayalnızım...bir de bu açıdan bakın arkadaşlar o zaman emzirmek anlam kazanıyor

bende senin gibi giydiriyorum.çocuk doktorumuz bir ay boyunca oda sıcaklığı 25 derece olsun sizden bi kat fazla giydirin bir aydan sonra sizinle aynı sıcaklıkta ve kıyafette tutabilirsiniz dedi

Kanamam var de kız, ben öyle dicem bi süre dikisleriminustunde bile kıl cikiyo iyice iyilesmeden alamam alamayinca da fanfini yapmam, benimkine kalsa dinlemez çünkü

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.bir haftalık çocuğu durmuyo uyumuyo diye 3 farklı doktora götürdüm.hepsi farklı şeyler söyledi.artık kimsenin söylediğine bakmıyorum.ben annesiyim ve aç mı tokmu diye kendim karar veriyorum.emdikçe sütümüz artacak ama gerekliyse mamada verelim.ben günde bi iki öğün veriyorum.onun aç olduğunu düşünmektense.sen durmadı diyorsun 6 saat boyunca durmadan emzirdim üstüne mama verdim üstüne keyif niyetine gene emdi.ama artık düzenliyoruz en azından ağlamamız azaldı.buna şükür diyoruz.en ne konuştum dimi

Kızlar bio gaz damlası kullanıyorduk hiç bir işe yaramadı eczacı sab simplex tavsiye etti onu aldık varmı kullanan memnunmusunuz 15 damla yazıyo kaç damla kullanıyorsunuz

bende aldım verdim 5 günlük bebeğe seninki kaç günlük bilmiyorum ama tüm doktorlar 1 ayından önce gaz sancısı olmaz diyor.boşuna verip durmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…