- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.701
Kilolarını yazsana bana günleriyle birlikte nasıldı nekadar oldu. En başından beri emzirebildşn mi?sütün hemen geldi mi??
Ayy onların psikolojisi de kötü yahu, önceden bebek var diye korkuyorlardı şimdi de ordan bebek çıktı psikolojisi olurbenimki dost tuttu kesin yoksa bana hiç hanım gözüyle baktığı yok. Adımı sütlaç koydu, köpek çağırır gibi çağırıyor gel sütlaç bebek acıktı, bak sütlaç bu seni istiyo falan
Ahaha sütlaç iyiymiş. Benim kocam hamileyken sadece son ay yaklaşmadi şimdi de sormaya başladı ne zaman olur öğren diyeayıptır söylemesi hormonlar da istetiyor galiba kanama bitince mi olabilir kızlar ah dikişler ile de nasıl olursa. Adamlar ile asker arkadaşı olduk
Suan kac kilo dogumu kac kilo
İyi ama gayet güzel kilo almış canım beye üzülüyorsun3335 gr doğdu bebek sarılığı vardı ama bol bol emzirip güneş ışığına tuttum tekrar hastaneye gittiğimizde sarılığı düşmüş dediler ama kilosu 3090 idi, o da normal dediler.
Bugün tam 3 haftası bitti 3800 gr çıplakken.
İlk andan itibaren emzirdim hiç mama vermedim. Ama bazen bütün gün memede duruyor, boş bile olsa emmek istiyor, haliyle uykusuz kalıyorortalama her memeyi 30/40 dk veriyorum çift meme alıyor.
Annem sütün duru yağlı değil kilo alamamış dedi mama aldık ama henüz veremedim ne yapsam bilemiyorum
Çok iyi almış ne olur su sutun yağlı değil sözüne inanmayın. Bir ayda En az 500 Gr alması lazım tamam üstünü almış işte çocuk.3335 gr doğdu bebek sarılığı vardı ama bol bol emzirip güneş ışığına tuttum tekrar hastaneye gittiğimizde sarılığı düşmüş dediler ama kilosu 3090 idi, o da normal dediler.
İlk andan itibaren emzirdim hiç mama vermedim. Ama bazen bütün gün memede duruyor, boş bile olsa emmek istiyor, haliyle uykusuz kalıyorortalama her memeyi 30/40 dk veriyorum çift meme alıyor.
Annem sütün duru yağlı değil kilo alamamış dedi mama aldık ama henüz veremedim ne yapsam bilemiyorum
Niye yasaktı cnm? Kanama bitene kadar mı dedi lohusalik nasıl biter ki. Hacı abla diyecegim az kaldı diyor. Eşim eve gelince gelir öperdi beni şimdi bebişi öpüyor direk. Ben evde ana rolündeyimBenim bugün kontrol vardı, lohusalık bitene kadar ilişki yok dedi
40-45 gün sürer dedi
Zaten bizim başından beri yasaktı, sonlara doğru bikaç kez oldu
Tam kankayız anlayacağın
Biz birbirini çok seven bi çifttik o büyü bozulcak diye korkuyom
3090 gr iken kaç günlüktü. Yani 3090 gr dan 3800 e kaç gğnde çıktı ya da ?? Nasıl az almış demiş hemşire yaa manyak mıdır nedir bunlar vallahş sinirleniyorum artık insanları nasıl bunalıma sokuyorlar yaa3335 gr doğdu bebek sarılığı vardı ama bol bol emzirip güneş ışığına tuttum tekrar hastaneye gittiğimizde sarılığı düşmüş dediler ama kilosu 3090 idi, o da normal dediler.
Annesi demiş ki hemşire degil. Küçücük çocuklardan ne bekliyorlar acaba kaç kilo alsın yavrular. Bizim 20. Gün 500 Gr aldı tamam yeter bize bir ay olana kadar yine alır yavrum sağlıklı olsun inş. Sütün yaramıyor diyen olursa agzina terlikle vururum3090 gr iken kaç günlüktü. Yani 3090 gr dan 3800 e kaç gğnde çıktı ya da ?? Nasıl az almış demiş hemşire yaa manyak mıdır nedir bunlar vallahş sinirleniyorum artık insanları nasıl bunalıma sokuyorlar yaa
İlk yazdığında sağlık ocağına gittim yazmış gerçi direk kilosu düşük demiş kimin söylediğini yazmamış ben sağlık ocağını görünce otomatik tamamlama yapmışım hemşire diyeAnnesi demiş ki hemşire degil. Küçücük çocuklardan ne bekliyorlar acaba kaç kilo alsın yavrular. Bizim 20. Gün 500 Gr aldı tamam yeter bize bir ay olana kadar yine alır yavrum sağlıklı olsun inş. Sütün yaramıyor diyen olursa agzina terlikle vururumbizde kurbanlık koyun gibi olmayalım cnm
Biliyorum ama sancı yapmazmi acaba dedim. Demekki az yapiliyor. Ben hep hurma yedim mesela 26. Haftada sut geldi doğuma kadar haftada bir iki geldi hurmada da var oksitosinBu hormon sut olusumuna yardimci oluyor ayrica
3 haftada 800 gram az mıymış3335 gr doğdu bebek sarılığı vardı ama bol bol emzirip güneş ışığına tuttum tekrar hastaneye gittiğimizde sarılığı düşmüş dediler ama kilosu 3090 idi, o da normal dediler.
Libidona sağlık cnm. Biz 9 aydır moladayiz zaten doğumdan sonrada zaten mumkunse yaklasmasin
İyi ama gayet güzel kilo almış canım beye üzülüyorsun
Çok iyi almış ne olur su sutun yağlı değil sözüne inanmayın. Bir ayda En az 500 Gr alması lazım tamam üstünü almış işte çocuk.
3090 gr iken kaç günlüktü. Yani 3090 gr dan 3800 e kaç gğnde çıktı ya da ?? Nasıl az almış demiş hemşire yaa manyak mıdır nedir bunlar vallahş sinirleniyorum artık insanları nasıl bunalıma sokuyorlar yaa
3 haftada 800 gram az mıymış
Annesi demiş ki hemşire degil. Küçücük çocuklardan ne bekliyorlar acaba kaç kilo alsın yavrular. Bizim 20. Gün 500 Gr aldı tamam yeter bize bir ay olana kadar yine alır yavrum sağlıklı olsun inş. Sütün yaramıyor diyen olursa agzina terlikle vururumbizde kurbanlık koyun gibi olmayalım cnm
İlk yazdığında sağlık ocağına gittim yazmış gerçi direk kilosu düşük demiş kimin söylediğini yazmamış ben sağlık ocağını görünce otomatik tamamlama yapmışım hemşire diyeterlik onlara az gelir direk kürekle vuracaksın ağızlarına şöyle gelişine bi güzel
Oy yazık benim halam da ebe bebişin memisleri ov dedi kendi ebem asla dedi doktor elleme dediAnnemde hemşire idi, 15 sene önce emekli oldu üstelik son 4 senesinde bebek hemşiresiydi.
O nedenle de kafam karışıyor. Kime güvenicem bilemedim. Tüm kalkanlarım indi, hıçkırık tutar su verelim, uyumaz doymadı bu.. üüffff ilk bebek acemilik lohusalık uykusuzluk.. napıcam ben
Canım bebeklerin hepsi aynı...emme refleksinden dolayı böyleler...acıkınca emiyor, susayınca emiyor, gazı varsa emiyor, annesini hissetmek için emiyor, güvende olmak için emiyor...bildikleri başka şey yok dünyayı hayatı böyle anlamlandırıyorlar yeni yaşamlarına uyum sağlamaya çalışıyorlar...her gün benim kız gece 2 de uyanıyor yarım saat emiyor sonra 4buçuk sularında uyanıyordu yine yarım saat emiyordu dün 80cc süt sağdım 2de içirdim göğüslerimi kremlemiştim sabaha kadar uyur bu toklukla dedim 7-8 e kadar...dayadım biberonla sütü...sonuç: yine 4 buçukta uyandı...eee açlıktan uyanıyorsa uyanmaması gerekirdi...bebekte nesne devamlılığı yok canım annenin kucağındaysa emiyorsa annem var güvendeyim anne almıyorsa annem yok yapayalnızım...bir de bu açıdan bakın arkadaşlar o zaman emzirmek anlam kazanıyorAnnemde hemşire idi, 15 sene önce emekli oldu üstelik son 4 senesinde bebek hemşiresiydi.
O nedenle de kafam karışıyor. Kime güvenicem bilemedim. Tüm kalkanlarım indi, hıçkırık tutar su verelim, uyumaz doymadı bu.. üüffff ilk bebek acemilik lohusalık uykusuzluk.. napıcam ben
ay çok ince degil mi? hava sıcak da olsa yenidoğan diye ben bir askılı zıbın+uzun kollu zıbın+kısa corap+alt üst takım giydiriyorum. sapkasını bazen takıyorum, bazen çıkarıyorum.. üzerini de hep battaniye ile örtüyorum..
sizler nasıl giydiriyorsunuz? çok mu abartmışım ki ben
Kanamam var de kız, ben öyle dicem bi süreKızlar 30 gün oldu sezeryan ile doğum yapalı, eşim gün sayıyor hergün espri falan arasındadoğumdan sonra öküze bağladığı için deil fanfini yapmak sohbet bile etmek istemiyorum kendisiyle ama kaçarım yok anladığım sezeryandan sonra hemen 40ında ilişkiye girilir mi ben hala ameliyat yerinin hareketlerimi kısıtlamasını yaşıyorum tam geçmedi ki ne zaman daha uygun olur acaba tecrübesi olan arkadaşlar ben bi 3 ay beklerim bana kalsa
Çok mutsuzum, gündüz uyuyor akşam gece hiç uyumuyo hep memede durmak istiyo
Gündüz de ben uyuyamıyorum
Çok sık kullanmam diye aventin manuel pompasını aldım, binbir zorlukla 50 cc sağdım dolaba koydum, yattım biraz
Kayınvalidem ben uyurken vermiş ama içmiyo diye dolaba geri koymuş
Hslbuki dolaptan çıktıktan sonra beslenme bitince kalanı atın diyo
Ziyan oldu şimdi zar zor sağdığım kuş kadar süt
Sütüm çok çok var sanıyodum ama makine psikolojimi bozdu
Bu kadar az geliyosa bu çocuk bu zamana kadar hep aç olduğu için aranıp durmuş demek, ben hep çok çok emdi ama keyif için aranıyo sanıyodum
Ağladım durdum bu akşam o durmadıkça.. emzirdim, mama da verdim ama hala durmadı durmadı
Böyle yaparsam sütüm etkilenir farkındayım ama baş edemiyorum lohusa psikolojisi ile
Kızlar bio gaz damlası kullanıyorduk hiç bir işe yaramadı eczacı sab simplex tavsiye etti onu aldık varmı kullanan memnunmusunuz 15 damla yazıyo kaç damla kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?