2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben de suphelenmiyor degilim ama malum işsiz evden cikmiyor bu ara sütlaç fenaymis yalniz

Libidona sağlık cnm. Biz 9 aydır moladayiz zaten doğumdan sonrada zaten mumkunse yaklasmasin
Kiz oyle deme ben de ters tepki heralde lohusalik. Dikislerimin gectigine emin olsam atlayacam adamin üstüne. Ama benim dikislerde hic gececek gibi durmuyor. HAtta kontrole de gitmedim ve sanki iltihap kapacak gibi bir his var icimde. Cunku gorunen yerdekiler hafiften kabarmis ve uclarinda beyaz sivilce gibi seyler cikmis

bende aldım verdim 5 günlük bebeğe seninki kaç günlük bilmiyorum ama tüm doktorlar 1 ayından önce gaz sancısı olmaz diyor.boşuna verip durmuşum
Doktorlar cok biliyor. Benimki iki haftalikken basladi sancilara. Duzenli olarak her sabah 5-6 arasi basliyoruz taa öğlene kadar zor sakinlesiyor cocuk.

Kızlar bebişlerin kendiliğinden uyanmasına ne zaman izin verilecek.yani ben şu arab3 saat kadar uyutuyorum.zaten uyanınca 4 5 saat uyanık kalıyor.o sebeple 2 saatte bi uyandırmaya kıyamıyorum.ay çok uykusuzum ne zaman kendi kendine uyanmasına izin veriliyor

Maşallah maşallah cnm dikkat et kendine de. Kontrolünü ihmal etme.

Canım bizimki ilk doğduğu gün şekeri düştü uyandiramadik hastanede. 2.gun eve çıktık, takip ettim gece 3 saatte bir uyandı. Sonrasında ben hiç uyandirmadim hep kendi uyandı, bebekten bebeğe değişir bence. Sen uyutunca hiç uyanmiyor mu acıkırsa?

kendi kendine hiç bırakmadık.bi iki kere 2 saatte uyandı.geçen gece alarmı kapatmışım 5 saat uyudu.gerçi o gece iki öğün üst üste mama ve memeyle beslendi.bugünde doktora gitmem sebebiyle uyandırmadım kendi 4 saat sonra uyandı.

Anladım canım çok uyuyor o zaman, böyle çok uyursa uyandir öyleyse. Zamanla daha az araliklarla uyanmaya başlar onu yavaş yavaş farkedersin o zaman uyandirmana gerek kalmaz inşallah

Kaç günluktü canım...20 günlük olduk ben artık uyandırmıyorum zaten kendisi uyanıp yeri göğü inletiyor 2-3 saatte bir falan

Canım sarılığı kaka ile atıyormuş kaka arttıkça sarılık azalıyor. Mama bir kaşık az değil mi. Sen bilirsin bir tarttır sütün varsa verme tabi ama ben sarılık nedeniyle bir hafta boyunca 30 cc verdim çok şükür 12 ye kadar yükselip düştü
Gözünaydın canım olsun geçer bütün Ağrılar zamanla. Doktor değiştiysr her doktorun dikişi aynı olmuyor. Bebeğin de kilosu iyi hemen alır dışarda zaten
Ayyy kızlar ben doğum yaptığım gün okadar mutluydum ki habire gülüyordum saf saf. Kesin bana bu iğneden yaptılar hatta çıkana kadar süt yapıcı bişey verdiler serum yoluysa o da oksitosin miydi acaba

18 günde 800 gr hrika. Doğduğu kiloyu baz almayacaksın en düşük kilosunu baz alacaksın canım. Her annenin sütü şifadır ya ne demek yaramıyor. Sen boşver canım he de geç

Neden ölçülmüştü canım Hgb, neden böyle düşükmüş...bizimki ölçuldü mü acaba haberimiz yok...hiç sanmıyorum yenidoğanda ölctüklerini...demir falan verir bence doktor

Dün huzursuzluk ve hafif ateş şikayetiyle gittik hastaneye. Kan idrar ve gaita tahlilleri yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…