- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.721
ben de suphelenmiyor degilim ama malum işsiz evden cikmiyor bu araAyy onların psikolojisi de kötü yahu, önceden bebek var diye korkuyorlardı şimdi de ordan bebek çıktı psikolojisi olurbenimki dost tuttu kesin yoksa bana hiç hanım gözüyle baktığı yok. Adımı sütlaç koydu, köpek çağırır gibi çağırıyor gel sütlaç bebek acıktı, bak sütlaç bu seni istiyo falan
Kiz oyle demeLibidona sağlık cnm. Biz 9 aydır moladayiz zaten doğumdan sonrada zaten mumkunse yaklasmasin
Doktorlar cok biliyor. Benimki iki haftalikken basladi sancilara. Duzenli olarak her sabah 5-6 arasi basliyoruz taa öğlene kadar zor sakinlesiyor cocuk.bende aldım verdim 5 günlük bebeğe seninki kaç günlük bilmiyorum ama tüm doktorlar 1 ayından önce gaz sancısı olmaz diyor.boşuna verip durmuşum
E iyi degilmi burda bi hemsire vardi galiba o bilir ama bence cok iyi hic yetmiyo dusuncesine kapilmaDoğumu 3335 gr bugün tam 3 hafta oldu 3800gr
bende aynısını diyordum ama damla ve damlasız farketmediDoktorlar cok biliyor. Benimki iki haftalikken basladi sancilara. Duzenli olarak her sabah 5-6 arasi basliyoruz taa öğlene kadar zor sakinlesiyor cocuk.
Doğum olunca rahmin kendini toplaması için de yapılıyor oksitosin canımOksitosin suni sancidir. Ben onu anlamadim
Maşallah maşallah cnm dikkat et kendine de. Kontrolünü ihmal etme.Kiz oyle demeben de ters tepki heralde lohusalik. Dikislerimin gectigine emin olsam atlayacam adamin üstüne. Ama benim dikislerde hic gececek gibi durmuyor. HAtta kontrole de gitmedim ve sanki iltihap kapacak gibi bir his var icimde. Cunku gorunen yerdekiler hafiften kabarmis ve uclarinda beyaz sivilce gibi seyler cikmis
Canım bizimki ilk doğduğu gün şekeri düştü uyandiramadik hastanede. 2.gun eve çıktık, takip ettim gece 3 saatte bir uyandı. Sonrasında ben hiç uyandirmadim hep kendi uyandı, bebekten bebeğe değişir bence. Sen uyutunca hiç uyanmiyor mu acıkırsa?Kızlar bebişlerin kendiliğinden uyanmasına ne zaman izin verilecek.yani ben şu arab3 saat kadar uyutuyorum.zaten uyanınca 4 5 saat uyanık kalıyor.o sebeple 2 saatte bi uyandırmaya kıyamıyorum.ay çok uykusuzum ne zaman kendi kendine uyanmasına izin veriliyor
kendi kendine hiç bırakmadık.bi iki kere 2 saatte uyandı.geçen gece alarmı kapatmışım 5 saat uyudu.gerçi o gece iki öğün üst üste mama ve memeyle beslendi.bugünde doktora gitmem sebebiyle uyandırmadım kendi 4 saat sonra uyandı.Canım bizimki ilk doğduğu gün şekeri düştü uyandiramadik hastanede. 2.gun eve çıktık, takip ettim gece 3 saatte bir uyandı. Sonrasında ben hiç uyandirmadim hep kendi uyandı, bebekten bebeğe değişir bence. Sen uyutunca hiç uyanmiyor mu acıkırsa?
Kim canım senmi bebekmikızlar ishal durumunda ne yapıcaz
maalesef bebekKim canım senmi bebekmi
Anladım canım çok uyuyor o zaman, böyle çok uyursa uyandir öyleyse. Zamanla daha az araliklarla uyanmaya başlar onu yavaş yavaş farkedersin o zaman uyandirmana gerek kalmaz inşallahkendi kendine hiç bırakmadık.bi iki kere 2 saatte uyandı.geçen gece alarmı kapatmışım 5 saat uyudu.gerçi o gece iki öğün üst üste mama ve memeyle beslendi.bugünde doktora gitmem sebebiyle uyandırmadım kendi 4 saat sonra uyandı.
Kaç günluktü canım...20 günlük olduk ben artık uyandırmıyorum zaten kendisi uyanıp yeri göğü inletiyor 2-3 saatte bir falanKızlar bebişlerin kendiliğinden uyanmasına ne zaman izin verilecek.yani ben şu arab3 saat kadar uyutuyorum.zaten uyanınca 4 5 saat uyanık kalıyor.o sebeple 2 saatte bi uyandırmaya kıyamıyorum.ay çok uykusuzum ne zaman kendi kendine uyanmasına izin veriliyor
Canım bebekler zaten kati yapmazki nasıl sümüksü falan mımaalesef bebek
kızlar hafif sarılıgimiz var sürekli emzirmeye calisiyorum...tabe gürül gürül süt akmıyor gece 1 tatli kasigi kadar mama verdim..su sarılık olayi gecse vermicem insalah daha..bugun dogali 4.gün. Dunden beri hic kaka yapmadi cis yapiyor;(( her gün kaka yapmali mi? ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz? lutfen cvp bekliyorum
Gözünaydın canım olsun geçer bütün Ağrılar zamanla. Doktor değiştiysr her doktorun dikişi aynı olmuyor. Bebeğin de kilosu iyi hemen alır dışarda zatenCok sukur bebegim yanimda ama cook zayif 2 klo 980 gram halbuki dr c.tesi 3 250 den fazla demisti sezaryen zor gecti ilk be ek gibi degildi belden asagi uyusturmutu ben fenalasinca uyuttular ilk bebegmde hic sancim agrim olmadi ama bu cook cok faZla var agri kesicilar fayda etmiyor hepinizin duacisiyim
Ayyy kızlar ben doğum yaptığım gün okadar mutluydum ki habire gülüyordum saf saf. Kesin bana bu iğneden yaptılarBilmiyorum canım ben hormon olarak biliyorum
Gebelik okulunda hocamız aşk hormonu derdi
Sezeryana bebek çıkınca doktora dedim ki bebeği gogsume istiyorum olmaz dedi çünkü başka operasyonlar da vardi
Neyse bende sakayla o zaman nasıl oksitosin salgılayacağım da süt gelecek dedim
Yanımdaki benimle konuşan hemşire ben vuracağım dedi önce şaka yapıyor sandim sonra üzerinde yazı olan iğne gibi şeyi gösterdi oksitosin yazıyordu
Müthiş bir rahatlama hissettim iğneden sonra
Resmen aşk mutluluk hirmoni
18 günde 800 gr hrika. Doğduğu kiloyu baz almayacaksın en düşük kilosunu baz alacaksın canım. Her annenin sütü şifadır ya ne demek yaramıyor. Sen boşver canım he de geçAnnemde hemşire idi, 15 sene önce emekli oldu üstelik son 4 senesinde bebek hemşiresiydi.
O nedenle de kafam karışıyor. Kime güvenicem bilemedim. Tüm kalkanlarım indi, hıçkırık tutar su verelim, uyumaz doymadı bu.. üüffff ilk bebek acemilik lohusalık uykusuzluk.. napıcam ben
Bana da yapıldı canım, bebek çıkınca daha dikiş atmadan iğneyi yaptılarDoğum olunca rahmin kendini toplaması için de yapılıyor oksitosin canım
biz daha 8 günlüğüz.bende 15 te falan başlarım o zamanKaç günluktü canım...20 günlük olduk ben artık uyandırmıyorum zaten kendisi uyanıp yeri göğü inletiyor 2-3 saatte bir falan
Neden ölçülmüştü canım Hgb, neden böyle düşükmüş...bizimki ölçuldü mü acaba haberimiz yok...hiç sanmıyorum yenidoğanda ölctüklerini...demir falan verir bence doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?