2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Niye yasaktı cnm? Kanama bitene kadar mı dedi lohusalik nasıl biter ki. Hacı abla diyecegim az kaldı diyor. Eşim eve gelince gelir öperdi beni şimdi bebişi öpüyor direk. Ben evde ana rolündeyim
Plasentam aşağıdaydı, en başlarda da kanama geçirdim düşük tehditi vardı
Benim doktor da pimpirikli baya bi yasaktı

Evet kanama bitince dedi, 40-45 gün sürecekmiş
Sonra kontrole çağırdı smear yapçakmış

Kızlar kızımda gaz var atamıyorum önerisi olan var mı bu gaz damlası işe yarıyor mu
Hangi marka alayim hangisi iyi sizce

Kızlar kızımda gaz var atamıyorum önerisi olan var mı bu gaz damlası işe yarıyor mu
Hangi marka alayim hangisi iyi sizce

Kızlar 40’ı çıkan var mı? Yada öncesinde tecrübesi olan?
Herkes 40’ı çıksın rahat edersin diyor ama kafayı yemek üzereyim ne oluyor yani 40 çıkınca sihirli değnek mi geliyor???
Sorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamolur dedim .20 de olur
Gece zaten yan yatiriyorum

Kafasi nasil duz durmuyo bende sirt ustu yatiramiyorum hic kafa yana donuyo )
Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diye
kızlar ishal durumunda ne yapıcaz
Benim bebisimdogdugun beri gunde 7_8kere ishal seklinde yapiyo.
Hicbirsey demedi dr .
Normalde gelmiyo hic .
Nette okudum gunde 10 kez cikmasi normalmis
Yalniz salatalik arttirmisti biara onu yemeyi kesince 6_7 e dustu.
Bez kalmadi evdw ya

Herkes 40’ı çıksın rahat edersin diyor ama kafayı yemek üzereyim ne oluyor yani 40 çıkınca sihirli değnek mi geliyor???
Sorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamolur dedim .20 de olur

Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diye
Hicbirsey demedi dr .
Normalde gelmiyo hic .
Bez kalmadi evdw ya

Hicbirsey demedi dr .
Normalde gelmiyo hic .
Bez kalmadi evdw ya

Bebeklerini kucaklarina alan arkadaslar gozunuz aydin .saglikla buyutun insallah telefonum donuyo alinti yapamadim .

Ay kanamam çok azaldı kızlar çok mutlu oldum valla hiç bitmeyecek gibi gelmişti. Sezaryende ilk ilişkide alt taraflarda acı oluyor mu ki? Doğumdan sonra çok hassasti sanki ya

Ay kanamam çok azaldı kızlar çok mutlu oldum valla hiç bitmeyecek gibi gelmişti. Sezaryende ilk ilişkide alt taraflarda acı oluyor mu ki? Doğumdan sonra çok hassasti sanki ya
Benimde kanamam cok cok az hatta ilk hafta hic olmadi diyebilirim sonrasi da günlük ped kadar normal mi ki kilomda pek gitmedi

Benimde kanamam cok cok az hatta ilk hafta hic olmadi diyebilirim sonrasi da günlük ped kadar normal mi ki kilomda pek gitmedi
Benim şu an 14 kilo gitti canım 13ü ilk hafta gitti 3 haftadır aynı kilodayim ama zaten hamile kaldigim kilodayim hedef bi 10 kilo daha ama sanmiyorum, yine de hamile kaldigimdan sisman gorunuyorum kanamam da çok oldu adet olurken de çok olurdu zaten ama şu an azaldı çok şükür. Veririz inşallah merak etme kilo olsun derdimiz

18gğnde 700gr günde yaklaşık 40gr yapar ki bu alması gerekeni aldıgı anlamına gelir. Sen boşver o şöyle dedi bu böyle dedi,matematik ortada rakamlara bak boşver,doymayan çocuk bu kiloları alamaz,sürekli emmek istemesi de malum refleks,uykusuzluk yoracak ama maksimum birkaç ay böyle gidecek sonra beslenmesi de uykusu da büyük ölçüde dğzene girecek azıcık sabır

aman annemlerin gazına gelip telaş yapıyorum herhalde. darladılar valla iyice

Evet canım ya. Aslında iyileşmişti. Ayva çekirdeği yağı sürüp streçliyordum. Ama sağma makinesi sonrası tekrarladı. Bi de bu seferki çok değişik bi acı. İğneler batıyor. Tiksinme geliyor ürperiyorum. Streçleyince daha beter iğneleniyor o yüzden açık bıraktım. Silikon üç durmuyor ki göğüs ucunda. Büyük almış eşim. Mümkün değil dolmaz sütümle.
Çok değişik bi acı sızlama bu. Önceden yaraydı kanıyordu ona bile dayanıyordum. Ama bunun iğnelemesi tutunca memeden atasım geliyor çocuğu
Zaten bazen öyle uzun sürüyor ki emmesi 2 saat boyunca aralıklı aralıklı emdi. Dayanamadım artık mama verdim 30 cc.
Ya hiç emmemiş gibi bitirdi mamayı. şimdi de uyuyor
İyileşmesine izin vermiyor ki hiç.

Chicco nun Kalkan'ını aldı eşim. İnş işe yarar bende de Can'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…