- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.741
Plasentam aşağıdaydı, en başlarda da kanama geçirdim düşük tehditi vardıNiye yasaktı cnm? Kanama bitene kadar mı dedi lohusalik nasıl biter ki. Hacı abla diyecegim az kaldı diyor. Eşim eve gelince gelir öperdi beni şimdi bebişi öpüyor direk. Ben evde ana rolündeyim
Ay Allah korusun canım geçmiş olsun nesi varmış el kadar kuzununDün huzursuzluk ve hafif ateş şikayetiyle gittik hastaneye. Kan idrar ve gaita tahlilleri yapıldı.
Sorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamKızlar 40’ı çıkan var mı? Yada öncesinde tecrübesi olan?
Herkes 40’ı çıksın rahat edersin diyor ama kafayı yemek üzereyim ne oluyor yani 40 çıkınca sihirli değnek mi geliyor???
Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diyeGece zaten yan yatiriyorum
Kafasi nasil duz durmuyo bende sirt ustu yatiramiyorum hic kafa yana donuyo )
Benim bebisimdogdugun beri gunde 7_8kere ishal seklinde yapiyo.kızlar ishal durumunda ne yapıcaz
Sorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamKızlar 40’ı çıkan var mı? Yada öncesinde tecrübesi olan?
Herkes 40’ı çıksın rahat edersin diyor ama kafayı yemek üzereyim ne oluyor yani 40 çıkınca sihirli değnek mi geliyor???
Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diyeGece zaten yan yatiriyorum
Benim bebisimdogdugun beri gunde 7_8kere ishal seklinde yapiyo.kızlar ishal durumunda ne yapıcaz
Ay Allah korusun canım geçmiş olsun nesi varmış el kadar kuzunun
Benimde kanamam cok cok az hatta ilk hafta hic olmadi diyebilirim sonrasi da günlük ped kadar normal mi ki kilomda pek gitmediAy kanamam çok azaldı kızlar çok mutlu oldum valla hiç bitmeyecek gibi gelmişti. Sezaryende ilk ilişkide alt taraflarda acı oluyor mu ki? Doğumdan sonra çok hassasti sanki ya
Benim şu an 14 kilo gitti canım 13ü ilk hafta gitti 3 haftadır aynı kilodayim ama zaten hamile kaldigim kilodayim hedef bi 10 kilo daha ama sanmiyorum, yine de hamile kaldigimdan sisman gorunuyorumBenimde kanamam cok cok az hatta ilk hafta hic olmadi diyebilirim sonrasi da günlük ped kadar normal mi ki kilomda pek gitmedi
18gğnde 700gr günde yaklaşık 40gr yapar ki bu alması gerekeni aldıgı anlamına gelir. Sen boşver o şöyle dedi bu böyle dedi,matematik ortada rakamlara bak boşver,doymayan çocuk bu kiloları alamaz,sürekli emmek istemesi de malum refleks,uykusuzluk yoracak ama maksimum birkaç ay böyle gidecek sonra beslenmesi de uykusu da büyük ölçüde dğzene girecek azıcık sabırAnnemde hemşire idi, 15 sene önce emekli oldu üstelik son 4 senesinde bebek hemşiresiydi.
O nedenle de kafam karışıyor. Kime güvenicem bilemedim. Tüm kalkanlarım indi, hıçkırık tutar su verelim, uyumaz doymadı bu.. üüffff ilk bebek acemilik lohusalık uykusuzluk.. napıcam ben
sümüksü değil de baya sıvı geldi, annemle kayınvalide de hasta ettin çocuğu kafasına soktular beni.Canım bebekler zaten kati yapmazki nasıl sümüksü falan mı
aman annemlerin gazına gelip telaş yapıyorum herhalde. darladılar valla iyiceSorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamolur dedim .20 de olur
Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diye
Benim bebisimdogdugun beri gunde 7_8kere ishal seklinde yapiyo.
Hicbirsey demedi dr .
Normalde gelmiyo hic .
Nette okudum gunde 10 kez cikmasi normalmis
Yalniz salatalik arttirmisti biara onu yemeyi kesince 6_7 e dustu.
Bez kalmadi evdw ya
Evet canım ya. Aslında iyileşmişti. Ayva çekirdeği yağı sürüp streçliyordum. Ama sağma makinesi sonrası tekrarladı. Bi de bu seferki çok değişik bi acı. İğneler batıyor. Tiksinme geliyor ürperiyorum. Streçleyince daha beter iğneleniyorDolunay22 canim senin gogus ucu yaran mi var? Ben cok cektim gozlerimden yaslar geliyodu artik. Ama acik biraktigim gun en kotu gunumdu haberin olsun. Acik birakmak iyi degil. Ben silikon uc taktim. Silikon ucun icine sut doluyoya o sut boyle 4 5 saat kalsa oyle bi iyilestiriyoki. Ayni zamanda bepantenin merheminide surmustum sutlu merhemli karisimda bekledi ertesi gune gecti. Bi silikon ucun icinde birakmayi denesene
Çok değişik bi acı sızlama bu. Önceden yaraydı kanıyordu ona bile dayanıyordum. Ama bunun iğnelemesi tutunca memeden atasım geliyor çocuğuYani enfeksiyona genelde ağrı ileri dönemde de ateş eşlik eder, ama tabi sızlama batma tarzı şikayetlerde enfeksiyon belirtisi olabilir ihmal etmemek gerek bence çok üstüne düşünmeden birkaç gün bekle bakalım mutlaka ağrı artışı olması lazım
Galiba Can'ımSen mastit olmuşsun sanki cnm dikkat et ilerlemesin
Chicco nun Kalkan'ını aldı eşim. İnş işe yarar bende de Can'ım.Normal kalkan ben kullanıyorum canım, memnunum. Öyle arkadaşların dediği gibi çok yara olmadı memelerim. Sadece bebek ilk tuttuğunda hırsla çekiyor o zaman acıyor sonra geçiyor. Dışarı çıkarken kalkan tuhaf oluyor diye sadece göğüs ucu takıyorum sağa sola değmesin diye ama onu çıkarırken çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?