- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.761
Hipp combiotik Can'ım. Eczacı onu tavsiye etmiş. En az gaz yapan diye. Dayanamadım az önce verdim mama 30 cc.Az kalmis sabirr :))
Benimkinde de sanci cokama allahtan kabiz olmuyor. Hangi mamayi kullaniyordun?
Aman boşver sen onları adamı ipe götürür bunlar heesümüksü değil de baya sıvı geldi, annemle kayınvalide de hasta ettin çocuğu kafasına soktular beni.oğlumun ateşi yok, ağlaması sızlaması yok ama benim altın kızlarda laf çok
Ben hep yan yatırıyorum uyurken, olması gereken bu değil miSorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamolur dedim .20 de olur
Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diye
Benim bebisimdogdugun beri gunde 7_8kere ishal seklinde yapiyo.
Hicbirsey demedi dr .
Normalde gelmiyo hic .
Nette okudum gunde 10 kez cikmasi normalmis
Yalniz salatalik arttirmisti biara onu yemeyi kesince 6_7 e dustu.
Bez kalmadi evdw ya
Şifa olsun canim. Dokunmaz insallah.Hipp combiotik Can'ım. Eczacı onu tavsiye etmiş. En az gaz yapan diye. Dayanamadım az önce verdim mama 30 cc.
İçşne bi çay kaşığı zeytinyağı koydum. İnş dokunmaz.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsünKızlar bu sabah kızımı kucağıma aldım. Hiç banq benzemiyor.sapsarı aynı babasi.normal doğum yaptım ama bilmiyor gerçekten bu kadar zor hayal etmedim.cennet bosuna annelerin ayakları altında değilmiş
bende aldım verdim 5 günlük bebeğe seninki kaç günlük bilmiyorum ama tüm doktorlar 1 ayından önce gaz sancısı olmaz diyor.boşuna verip durmuşum
Ben ikisinide kullanıyorum. Biogaia uzun soluklu kullanılmasi gerekiyormus. Sabsimplex hemen etki ediyor bir süre kullanıp sadece biogaia ile devam edicez. Sabsimplex i günde 3 kez 8 damla kullanıyoum
Çok şükür pıt pıt yapıyo özellikle uyurken uyaniyor kendi sesineben 2 haftalık olmadan başladım çaya gaz sıkıntısi başlıyordu şimdi 23 günlük.
Valla canım çok çeken biri olarak yıkamanı tavsiye ederim. Çok hafifletiyor bir de metsil. Bu ikisi bizi düzene sokmuştu ama çok geç keşfettik. Buzuki gibi bişeydi adı yanlış hatırlamıyorsam YouTube danaçıyorduk onu bir de. Bir de yüzüstü yatırdık o saatlerde. Ama yüzüst yatırma olayı çok tehlikeli sen deneme yine de
Ay bilemedim canım belki bizim eczanede elinde kalmıştı da aldı eşim
Ay keske benimki de kendiliginden 3 saat 4 saat uyusa da ben de dinkensem :/ bence hic uyandirma. Ben hep kendinin uyanmasini bekliyorum. Zaten saat basi uyaniyorKızlar bebişlerin kendiliğinden uyanmasına ne zaman izin verilecek.yani ben şu arab3 saat kadar uyutuyorum.zaten uyanınca 4 5 saat uyanık kalıyor.o sebeple 2 saatte bi uyandırmaya kıyamıyorum.ay çok uykusuzum ne zaman kendi kendine uyanmasına izin veriliyor
Benimde kizim 2800 du suan ne alemde cok merak ediyorum
Benim de öyle oluyor canım birsürü peçete dolduruyorum diğer göğsüme. Ama biberon tutsan ona dolsa da olur ama azcik zorlanırsinKizlar bir gogsumden emzirirken digerinden süt sızıyor. Ped olmasina ragmen pedi doldurup kiyafetlerime tasiyor taa bel bolgeme kadar. Napacam ben? Hem süt bosa gidiyor diye üzülüyorum hem de her emzirme sonrasi ust değiştiriyorum:/
Bir iki gune gidecegim dr a danisinca yazarim tekrar burayaaman annemlerin gazına gelip telaş yapıyorum herhalde. darladılar valla iyice
En iyisi dr a sormak .Ben hep yan yatırıyorum uyurken, olması gereken bu değil mi
Ne zamana kadar yan yatacak acaba
Benimki senin gibi cok akmiyor ama yinede akiyor tabi .Kizlar bir gogsumden emzirirken digerinden süt sızıyor. Ped olmasina ragmen pedi doldurup kiyafetlerime tasiyor taa bel bolgeme kadar. Napacam ben? Hem süt bosa gidiyor diye üzülüyorum hem de her emzirme sonrasi ust değiştiriyorum:/
Belki de canım sanci deyince insan korkuyor tabi ama güzel bir histi oksitosinDemekki az vermişler sana, çünkü doğumda verilen suni sancida oksitosin yapay tabi hepsi. Ben de eğitim de sormuştum bu oksitosin dışardan verilse ya demiştim ebe de zaten suni sancı oksitosin demişti.
Canım çocuk yarim dönem bile okula gelmezse sınıfta kalmaz bırak ne yaparsa yapsınlar yok olarak işlensinYa kizlar bilgisi olan varsa ogretmen arkadaslardan yadasofiarya bi yardim edin bana
Oglum cok sik astim atagi gecirdigi icin devamsizlik yapar her yil .
Biz en basindan okula soylemistik .simdi dank etmis ogretmenimizede anlattigimiz halde mudurde tamam dedigi halde rapor diye tutturdular bizde tamam dedik.
Ilac raporunu verdi dr goturdum yok diyorlar .
Doktor baska ne raporu vericem rapor budur diyor.okul ne istedigini bilmiyor.arada kaldik .
Sizin bilginiz varmi ne raporudur bu nereden cikarilir .
Canlar hala dogurmayan kimler kaldik? :)
Doğurdunuz mu kızlarBen varimmmm
Heralde en sona ben kalacam
Benim ki 30. Haftadan beri hep önde gidiyor. Ama gördüğün gibi halâ doğurmadımBebek daha once de mi ondeydi. Bizde kafa 3 karin 2 bucuk hafta ilerde. Simdi ben yinede kendi hesabima gore mi sayayim. Demek ki o degerler ileri de ciksa vaktini bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?