2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Az kalmis sabirr :))

Benimkinde de sanci cok ama allahtan kabiz olmuyor. Hangi mamayi kullaniyordun?
Hipp combiotik Can'ım. Eczacı onu tavsiye etmiş. En az gaz yapan diye. Dayanamadım az önce verdim mama 30 cc.
İçşne bi çay kaşığı zeytinyağı koydum. İnş dokunmaz.

Ben hep yan yatırıyorum uyurken, olması gereken bu değil mi
Ne zamana kadar yan yatacak acaba

Toist Allah senden razı olsun gaz sancısında yıkadık rahatladı çocuğum

Kizlar bir gogsumden emzirirken digerinden süt sızıyor. Ped olmasina ragmen pedi doldurup kiyafetlerime tasiyor taa bel bolgeme kadar. Napacam ben? Hem süt bosa gidiyor diye üzülüyorum hem de her emzirme sonrasi ust değiştiriyorum:/

Ay keske benimki de kendiliginden 3 saat 4 saat uyusa da ben de dinkensem :/ bence hic uyandirma. Ben hep kendinin uyanmasini bekliyorum. Zaten saat basi uyaniyor

Benim de öyle oluyor canım birsürü peçete dolduruyorum diğer göğsüme. Ama biberon tutsan ona dolsa da olur ama azcik zorlanırsin

Ya kizlar bilgisi olan varsa ogretmen arkadaslardan yada sofiarya bi yardim edin bana
Oglum cok sik astim atagi gecirdigi icin devamsizlik yapar her yil .
Biz en basindan okula soylemistik .simdi dank etmis ogretmenimizede anlattigimiz halde mudurde tamam dedigi halde rapor diye tutturdular bizde tamam dedik.
Ilac raporunu verdi dr goturdum yok diyorlar .
Doktor baska ne raporu vericem rapor budur diyor.okul ne istedigini bilmiyor.arada kaldik .
Sizin bilginiz varmi ne raporudur bu nereden cikarilir .

Benimki senin gibi cok akmiyor ama yinede akiyor tabi .
Gogus kalkaninda biriktireyim dedim ordanda akti dedigin gb batti heryerim .cozum bulamafim bende sut israfini gectim .kiyafet yetistiremiyorum

Canım çocuk yarim dönem bile okula gelmezse sınıfta kalmaz bırak ne yaparsa yapsınlar yok olarak işlensin

Canlar hala dogurmayan kimler kaldik? :)

Ben varimmmm
Heralde en sona ben kalacam
Doğurdunuz mu kızlar

Bebek daha once de mi ondeydi. Bizde kafa 3 karin 2 bucuk hafta ilerde. Simdi ben yinede kendi hesabima gore mi sayayim. Demek ki o degerler ileri de ciksa vaktini bekliyor
Benim ki 30. Haftadan beri hep önde gidiyor. Ama gördüğün gibi halâ doğurmadım bekliyor yani gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…