2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canim okula gitmedigi gunler icin doktordan rapor istemislerdir. ama gecmis gunler icin rapor yazamaz doktor. ama bundan sonrasinda doktorunuz kac gun oglun okula gitmeyecekse o gunler icin istirahat raporu yazabilir

Çok teşekkür ediyorum canım, moral oldu artık her istediğinde daha hevesle emzirmeye devam ederim :)

Kızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor

Cnm benim de oluyor gün içinde sagarsam olmuyor ama ona dikkat ettim. Bebiş yatınca sağiyorum bir kez iyi oluyor uyanana kadar doluyor yine

Buyuk gelmez. Ben de 2 numara kullanmaya basladim.

Biz 1 numara biter bitmez 2 aldık huggies di hep sıktı cnm bir de ebe erkek bebeklerde kalça çıkığı çok olur bir beden büyük alın dedi gerçi 4.5 kilo olduk artık 1 olmaz. 2 numara prima var simdi daha iyi cnm ama bacaklar yine iz oluyo

Yine uyumuyoruz sabah 5 ten beri bugun gaz damlasi aldiracam lutfen ise yarasin açlıktan ve uykusuzluktan ölüyorum yarim saat kadar uyusa da bi kahvalti yapsam ya

Canım ben de prima kullaniyorum 1 numara iz yapıyor sleppy aldim denemek için 2 numara iyi geldi. Büyük gelmez bence

Benim de dün hasta diye kızım sürekli mememdeydi bn bike şaşırdım hala nasıl süt çıkıyor diye çnkü ymk bile yemedim nerdeyse . Ben farkındayım iyileşmk için memede sürekli ve gercekten bi gün önceye göre hurıltısı sümüğü fakan azaldı . Annemle telfnda konuştuk akşam sürekli emdi dedim . Sütün var mı peki yetmiyır mu acaba demez mi zaten yanımda değil çocuk da onla gelen kardesimden kaptı hastalığı . Dedim ne taktın sütüme yaa yetiyor işte . Yok işte falancının yetmemiş mamaya başlamışlar . Ya dedim tmm bzde başlatz mamaya ana buna aylık kontrolde bırakında doktor karar versin

Canım çocuk yarim dönem bile okula gelmezse sınıfta kalmaz bırak ne yaparsa yapsınlar yok olarak işlensin
Esimde oyle diyor.
Ama dusunuyorum yarin oburgun bi kural cikar oda onemli olur diye hic yazsinlar istemiyorum.

canim okula gitmedigi gunler icin doktordan rapor istemislerdir. ama gecmis gunler icin rapor yazamaz doktor. ama bundan sonrasinda doktorunuz kac gun oglun okula gitmeyecekse o gunler icin istirahat raporu yazabilir
Yok canim o rapordan degil.
Bu durumu hep yasayacagimiza dair
Prima 2 kullaniyoruz biz bebegimde 3 kilo olmustur sanirim.
Yinede iz yapiyor.

6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize
Uzan yanına ver gogsunu annesi bak nasıl emer uyur. 11 de yatti 2 de kalktı 3 ye yattı 5 te kalktı 8e kadar yanımda emdi uyudu emdi uyudu bende uyudum valla onunla. Şimdi emiyo uyuyo ama beşiğe girince gözler fal taşı gibi açılıyor.

Yine uyumuyoruz sabah 5 ten beri bugun gaz damlasi aldiracam lutfen ise yarasin açlıktan ve uykusuzluktan ölüyorum yarim saat kadar uyusa da bi kahvalti yapsam ya
Bizimkinde gaz da yok ya karnı tok o işiyo ben temizliyorum ama uyku yok yok yok. Acliktan başım dönüyor uykusuzluktan başım catliyor. Dün ayak üstü ekmek zeytin yedim bebe kucagimda. Akşam da 2 kaşık makarna. Süt olur mu böyle tabi olmaz. Ama napayim eşim baktı bi banyo yaptım çamaşır astım onun dışında hep yakamda ya resmen yaka ignesi

6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize

Bizde ayni durumdayiz .
Damla isteyelim dr dan dedim esime .
Hemen ilac kullanmayacakmisiz .
Allah akil fikir versin cevremizdekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…