- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.781
canim okula gitmedigi gunler icin doktordan rapor istemislerdir. ama gecmis gunler icin rapor yazamaz doktor. ama bundan sonrasinda doktorunuz kac gun oglun okula gitmeyecekse o gunler icin istirahat raporu yazabilirYa kizlar bilgisi olan varsa ogretmen arkadaslardan yada @sofiarya bi yardim edin bana
Oglum cok sik astim atagi gecirdigi icin devamsizlik yapar her yil .
Biz en basindan okula soylemistik .simdi dank etmis ogretmenimizede anlattigimiz halde mudurde tamam dedigi halde rapor diye tutturdular bizde tamam dedik.
Ilac raporunu verdi dr goturdum yok diyorlar .
Doktor baska ne raporu vericem rapor budur diyor.okul ne istedigini bilmiyor.arada kaldik .
Sizin bilginiz varmi ne raporudur bu nereden cikarilir .
Doğurdunuz mu kızlar
Benim ki 30. Haftadan beri hep önde gidiyor. Ama gördüğün gibi halâ doğurmadımbekliyor yani gününü
Seninle aynıydık benim aceleci kızım 10 günlük oldu bileBeklemedeyim canim
Seninle aynıydık benim aceleci kızım 10 günlük oldu bile
18gğnde 700gr günde yaklaşık 40gr yapar ki bu alması gerekeni aldıgı anlamına gelir. Sen boşver o şöyle dedi bu böyle dedi,matematik ortada rakamlara bak boşver,doymayan çocuk bu kiloları alamaz,sürekli emmek istemesi de malum refleks,uykusuzluk yoracak ama maksimum birkaç ay böyle gidecek sonra beslenmesi de uykusu da büyük ölçüde dğzene girecek azıcık sabır
Ben 40+0 da doğum yaptım yani su o gün geldi ama bebiş hep 3 hafta öndeydi 4100 Gr doğdu.Doğurdunuz mu kızlar
Benim ki 30. Haftadan beri hep önde gidiyor. Ama gördüğün gibi halâ doğurmadımbekliyor yani gününü
Kizlar bir gogsumden emzirirken digerinden süt sızıyor. Ped olmasina ragmen pedi doldurup kiyafetlerime tasiyor taa bel bolgeme kadar. Napacam ben? Hem süt bosa gidiyor diye üzülüyorum hem de her emzirme sonrasi ust değiştiriyorum:/
Cnm benim de oluyor gün içinde sagarsam olmuyor ama ona dikkat ettim. Bebiş yatınca sağiyorum bir kez iyi oluyor uyanana kadar doluyor yineKizlar bir gogsumden emzirirken digerinden süt sızıyor. Ped olmasina ragmen pedi doldurup kiyafetlerime tasiyor taa bel bolgeme kadar. Napacam ben? Hem süt bosa gidiyor diye üzülüyorum hem de her emzirme sonrasi ust değiştiriyorum:/
Buyuk gelmez. Ben de 2 numara kullanmaya basladim.Kızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor
Biz 1 numara biter bitmez 2 aldık huggies di hep sıktı cnm bir de ebe erkek bebeklerde kalça çıkığı çok olur bir beden büyük alın dedi gerçi 4.5 kilo olduk artık 1 olmaz. 2 numara prima var simdi daha iyi cnm ama bacaklar yine iz oluyoKızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor
Aminn aninn6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize
Canım ben de prima kullaniyorum 1 numara iz yapıyor sleppy aldim denemek için 2 numara iyi geldi. Büyük gelmez benceKızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor
Benim de dün hasta diye kızım sürekli mememdeydi bn bike şaşırdım hala nasıl süt çıkıyor diye çnkü ymk bile yemedim nerdeyse . Ben farkındayım iyileşmk için memede sürekli ve gercekten bi gün önceye göre hurıltısı sümüğü fakan azaldı . Annemle telfnda konuştuk akşam sürekli emdi dedim . Sütün var mı peki yetmiyır mu acaba demez miAnnesi demiş ki hemşire degil. Küçücük çocuklardan ne bekliyorlar acaba kaç kilo alsın yavrular. Bizim 20. Gün 500 Gr aldı tamam yeter bize bir ay olana kadar yine alır yavrum sağlıklı olsun inş. Sütün yaramıyor diyen olursa agzina terlikle vururumbizde kurbanlık koyun gibi olmayalım cnm
Esimde oyle diyor.Canım çocuk yarim dönem bile okula gelmezse sınıfta kalmaz bırak ne yaparsa yapsınlar yok olarak işlensin
Yok canim o rapordan degil.canim okula gitmedigi gunler icin doktordan rapor istemislerdir. ama gecmis gunler icin rapor yazamaz doktor. ama bundan sonrasinda doktorunuz kac gun oglun okula gitmeyecekse o gunler icin istirahat raporu yazabilir
Prima 2 kullaniyoruz biz bebegimde 3 kilo olmustur sanirim.Kızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor
Uzan yanına ver gogsunu annesi bak nasıl emer uyur. 11 de yatti 2 de kalktı 3 ye yattı 5 te kalktı 8e kadar yanımda emdi uyudu emdi uyudu bende uyudum valla onunla. Şimdi emiyo uyuyo ama beşiğe girince gözler fal taşı gibi açılıyor.6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize
Bizimkinde gaz da yok ya karnı tok o işiyo ben temizliyorum ama uyku yok yok yok. Acliktan başım dönüyor uykusuzluktan başım catliyor. Dün ayak üstü ekmek zeytin yedim bebe kucagimda. Akşam da 2 kaşık makarna. Süt olur mu böyle tabi olmaz. Ama napayimYine uyumuyoruz sabah 5 ten beribugun gaz damlasi aldiracam lutfen ise yarasin açlıktan ve uykusuzluktan ölüyorum yarim saat kadar uyusa da bi kahvalti yapsam ya
6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize
Bizde ayni durumdayiz .Yine uyumuyoruz sabah 5 ten beribugun gaz damlasi aldiracam lutfen ise yarasin açlıktan ve uykusuzluktan ölüyorum yarim saat kadar uyusa da bi kahvalti yapsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?