2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çok geçmiş olsun.güneşli saatte sırtını güneşe dayarsan biraz yatıştırıyor.karanlık gribi azdırıyor.kuru ve sıcak ortamlar yatıştırıyor.
Kedi gibi güneşte yatıyorum Zaten öğleden sonra güneş alıyor salonum hakkatende dediğin gibi çok çok iyi geliyor yumuşacık oluyorum

Oynuyo diyorsun yok kız o rahim atmasıdır 11 den sonra oda daha önce doğum yapmışsa anlayabilirsin çok erken daha kasılma yapar sıkışınca falan ama ben 3 gebeliğimde de 11 den önce hiç duymadım
Kasılma dediğiniz ladık ağrısını dahilmş aceba :) ben iki gündür bacak kökü mü deyim kasık mı deyim ağrıyo orası ara ara. Tedirginim de ondan sordum :)

Kuranı muhakkak okuyun hamile bir kadının Yasini her gün okuması şifadır İnş bizede şifa olur namazı geçirmeyin Allah büyük ona emanetler

Evet yasin kuranın kalbi diye biliriz. Okuyalım inşallah. Onun dışında kızlar benim umudum, can damarım ÜVEYSLİK ZİKRİ. Polikistikten olmuyordu çocuğum umudumu kestiğim zamanda çıkrı karşıma bu zikir. Tavaiye ederim. Bilmek isteyenlere anlatabilirim

bende ondan korkuyorum şu 3. aya gelsin daha rahat olacağım.bende de oluyor gaza mı bağlı bile
medim.
Demekki normal canım. İçimi de rahat tutmaya çalışıyorum ama nafile rahim değil sadece etrafı , kasları ve üst bacak ağrısı oluyor

Aman sen hiçbirşey için olumlu düşünme canım!!! Grubun negatif insanı!

Kasılma dediğiniz ladık ağrısını dahilmş aceba :) ben iki gündür bacak kökü mü deyim kasık mı deyim ağrıyo orası ara ara. Tedirginim de ondan sordum :)
O sanırım rahim büyümesi kaynaklı bendede var bebeğin yerleştiği taraf ağrır dedi doktor

Biraz bahsedermisin canım bana

8 hafta dolmuş olacak aslında normal değil diye biliyorum oğlumda 6 haftanın sonlarında duymuştum boş gebelik olabilir demişti doktor
Yani tabiki olabilir seni ümitlendirmek istemiyorum ama boş gebelik demeden de ümidini yitirme. Geç döllenme olabilir belki. U hafta gelişti belki de gerçekten boş. Sen sadece olumsuz düşünme bence demek istediğim bu.

Haklısın canım ayrana bayılırım öyle deneyeyim çok sağol
burun kanaması ve baş ağrısı olan var mi iş yerindeyim ve duramiyorum resmen
Tansiyonuna bak canım istersen

Yazınızı şimdi okuyabildim, bilinçsizlik o kadar kötü birşey ki insanlar kendilerini kaderlerine hapsetmiş gibi görünseler de söylediğiniz gibi hep bir pişmanlık var, kendimizin cocugumuzun ve cevremizin sosyal, ruhsal kalitesini bozmamak adina sonuna kadar sizse katılıyorum, ağzınıza sağlık, mesajınız umarım ulaşması gerekenlere ulaşır

Günaydın kızlar bugün kontrolüm var akşam 17:30da lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle dönerim
Güzel haberlerinizi bekliyoruz ozaman

gunaydin kizıar.yarin randrvum var cok heyecanliyim :) inşallah hersey yolundadir
İnşallah çıkınca yaz bize hemen :) benim daha çok var :-(

Çok geçmiş olsun kesinlikle bu seneki grip geçmiyor. Acil şifalar inşallah. Bir de hastane ortamı daha fazla riskli. Biz de anasınıfında çocuklarla her ay hastayım ben de maske şansım da Yok maalesef

Kızlar ben bugün tahlil sonuçlarımı aldım tansiyon ve şeker yüksek çıktı normalde bi rahatsızlığım yoktu demir eksik aile hekimim pek yorum yapmadı 3. aydan sonra vitaminlere başlatılır şeker icinde şeker yüklemesi yapılıp hastalık varmı bakarlar dedi dr.unun görmesi gerek dedi haftaya kontrolüm var bakalım Allahtan hayırlısı

oo anasınıfı en fenası allah yardımcın olsun canımm.dediğin gibi maske de takamazsın çocuklar noluyo öyle yaaa örtmenime diye şaşkın ördeğe dönerler heralde ayy ama negüzel mesleğin varmışş :) bende aile hekimliğindeyim çogunlukla bebeklerleyim ama hep eşime derim bana sponsor ol da bi kreş açayım.çok severim çocukları

Merhaba kızlar ben de 7 haftalik hamileyim.Geçen hafta kalp atışını duyduk fakat dün sabah kanamayla uyandım baya yoğun şekilde hemde. Hastaneye gittik bebeğin kalbi atiyo bi sıkıntı gözükmüyor plesentanin altında 15 mm kanama alanı varmış. Bugün eve geldim kahverengi akintim var hala. Öylece bekliyorum çok üzülüyorum

Geçmiş olsun canım, geçen gebelikten yoğun bir kanama tecrübem var, o kahve akıntı gelmeye devam edecek korkma kanama alanı bitene kadar sürecek o sürede kendine dikkat etmelisin

çok teşekkür ederim,olaylara açılan farklı pencereler oldugunu gösterebldiyssem ne mutlu bana. gerçi dini olarak birazcık inançsızlıkla itham edilmiş olsam da kendi inançlarımın tutarlılığından son derece emin oldugum iiçin bu beni çok rahatsız etmedi neticede. herkesin sağlıklı çocuklara kavuşması tek temennim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…