2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah dediğiniz gibi olur allah çocuklarınızı size bağışlasın

NRYSYN
Dogum yaptin mi canim
Ben bugun 40+0da kontrole gittim acilma yok sanci yok yok oğlu yok
Iyice patlamaya hazir bomba gibiyim Her seye sinir oluyorum Bugun doktora ve sekreterine bile sinir oldum

Ben molfix 2 numaradayım benim de sıkıyor bacakları nasıl olacak bilmiyorum
Baktim simdi bizim kullandigimiz 3_6
Bi sonraki boy 4_9
Bu paketide bitirince benim azimli kizim 4 e gecerim zaten kiloda oyle birsey olur sanirim
Kızlar ben vitamin felan içmiyorum hamileyken de çok içmedim açıkcası içmek şartmı ki..
D vitamini çocukta aşırı gaz yapıyor çaldırıyor ara verdim sizde durumlar nasıl?
Ben oglumda icmedim hamileliktede bir sure sonra gittigim avm de bayildim .yalnizfim birde oglum bebek arabasindaydi.acilde depolarin bosalmis dediler .
Oyuzden bi tahlil yaptirip karar verecegim
D vitamini gaz yaparmi bilmiyordum

Kizlar sutlerinizi buzluga nasil koyuyorsunuz? Süt poşeti ile mi yoksa süt saklama kapları ile mi? Ben de yavastan atmayi düşünüyorum. Calismadigim icin zaten cok atmayacam. Olur ya hasta olurum ilac kullanmam gerekir veya yavrumu 3-4 saatligine birine birakmam gerekir yedekte dursun istiyorum. Bir de buZluk kokusu sinmez mi buzluga atilan sute. Ben buzluktan cikan her seyden koku aliyorum.

Geçmiş olsun cnm. peri masali . sofiarya haklısın cnm. Kendi oğluma nazar ettim galiba çok kaka yapti diye . Yavrumun gözleri şişti ağlayarak fitil verdim. Elma yağı sürdüm damla verdim kimyon verdim Masaj yaptım saatler sonra yeni yaptı kaka ya ve o kdr çok osurdu ki ben dayanamazdim o kdr çok gaz birikmiski

Kizlar buzluga aticak sutunuz oluyor mu ? Benmki surekli emmek istyo olani bitryo bugun sabah 7 den aksama kdar kus uykulari disinda uyumadi ve hep emmek istedi beklemedgi icin goguslerim hic tas gbi dolmadi hep vicik vicik bos gbiydi bu sefer yine doymuyo mu kaygilarim geldi ama bezi oyle cis dolmaz doymasa diyo annemde off bilmyrm ya en hizli ne sut yapiyo biliyo musnuz kilo

42 gün önce sezeryan oldum ama az önce eşimle birlikte olmaya çalıştık canım çok acıdı bıt bıt canım acıyo diye konuştum onunda motivasyonu bozuldu , sanki normal doğum yaptım bu neydi ya hiç isteğimde yoktu sondayı taktıkları yermi acıdı yoksa diğer kısım mı onu bile anlamadım ama çok acıdı

Fitili bütünmü verdin böldünmü bizim acemiliğimize geldi bütün verdik ve bikaçkezde başarısız denemelerimiz oldu yazık yavrum çok ağladı, çocuklar tecrübesiz anneler elinde deneme tahtası oluyo , adam akıllı eğitime alınmalı bence tüm hamileler

Bizde aynıdurumdayız akşam saatleri sinir sistemlerim iflas ediyo mama vermemek için çok direniyorum bende sanki hiç meme emmemiş gibi aranıyo

Yarim.verdim birde tukurugumle islattim cnm ablam öyle söyledi. Kayganlastiriyor ve daha rahat veriyosun. Yoksa bebek ikiniyo ve geri cikiyo fitil.

Silikon uç aliyo şimdi ama onda bile aciyor cnm kalkan yarın gelecek bakalım inş bende de ise yarar cnm. Tahin yağı da aldırcam.

Kızlar benim göğüs uçlarıma iğne batıyo gibi oluyo neden olabilir arada da deli gibi titireyip üşüyorum.. malum hastalık hastası olduğumdan henüz evdekilere bişey demedim panik yapayım mı?

Bugün 35 günlük olduk 1.ay kontrolüne gittik kabiz olmuş bizimki keçi boku gibi bi damla yaptı. Doktor popodan bi jel verdi lavman gibi onu damlatir damlatmaz fiskirtti. Ama devamı yok tabi. Gazdan ve kabizliktan hâlâ agliyor hiç uyumuyor ne olur dua edin ben tükendim kendimi geçtim çocuk da tükendi

Kizlar biz sleepye gectik ama bacaklari epey sikmis .kilosuda fazla degil bezin kilosundan kucuk bi ustemi gecmeliyim .
Canım sleepy primaya göre daha dar kalıplı. Ben sleppy 2 kullanıyorum ama küçük geliyor çiş sızdı bugün. Primaya göre daha sert ve az çiş alıyor ama yine de çok ucuz ve pişik yapmıyor

Canım ya okadar iyi anlıyorum ki. Amin inşallah cümlemizden. Gönlünü ferah tut olumlu düşün tevekkül et herşey güzel olacak.
Canım ikinci bebişte rahat ediyor bütün anneler. Sen çok haklısın bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hepimiz burada öğrenir öğrenmez yapıyoruz bilinçsiz anneler değiliz çok şükür.
Fitili ikiye bölüp ya zeytinyağına batır ya da pişik kremine bula. Poposuna da önce pişik kremi sür sonra fitili ittir. Acımaz ozaman

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun neden kabız olmuş yavrum ne zorlaniyodur biz mahvolyoruz onlar napsin anlatamıyorlar da çabucak geçer inşallah mamasina bikac damla zaytinyagi koyarsan iyi gelebilir

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun neden kabız olmuş yavrum ne zorlaniyodur biz mahvolyoruz onlar napsin anlatamıyorlar da çabucak geçer inşallah mamasina bikac damla zaytinyagi koyarsan iyi gelebilir
Hiç bilmiyorum neden canım neler denedim neler denedim bana mısın demedi. Poposunu uyardım zeytinyagi icirdim anason bile verdim inşallah bi zararı olmaz. Doktora da söyledim bugün böyle böyle yaptım diye iyi yapmışsın günde 3-4 defa mamasina bi çay kaşığı zeytinyağı koy dedi. Artik öyle yapicam bakalım. Inşallah düzelir çünkü canı çok yaniyo morariyo ıkınmaktan. O agliyo ben agliyorum elimden birşey gelmiyor. Bio gaia da veriyorum nurse harveys de yok Allah yok saatlerce ağlıyor uyuyamiyor da göz altlari kıpkırmızı

Fitil de atabilirsin yarım aslında canım. İyice boşalt yarım yarım boşalırsa yinr zorlanır. Bir kere iyice boşalırsa sonrasında yine düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…