- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.661
Süt artırmak için canm.Kizlar biriniz cevap verin yaa ne icin bu b12
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah dediğiniz gibi olur allah çocuklarınızı size bağışlasınCnm ben hamileyken doktorum d vitamini takvisey verdi ocean marka. Neden riski varmış anlamadım. Hatta benim d vitaminin hamileyken sınırda çıktı. Bir dozunu arttırmıştı doktorum.hicbisi olmaz rahat ol. Şuan yaptığın stres daha zararlı. Ben ilk hamileligimde bilmeden birsürü ilaç kullanmıştım hatta umreye gitmistim gitmeden 2 tane aşı oldum. Düşün yani oglum 6 yaşında masallahi var. Korkma
Baktim simdi bizim kullandigimiz 3_6Ben molfix 2 numaradayım benim de sıkıyor bacakları nasıl olacak bilmiyorum
Ben oglumda icmedim hamileliktede bir sure sonra gittigim avm de bayildim .yalnizfim birde oglum bebek arabasindaydi.acilde depolarin bosalmis dediler .Kızlar ben vitamin felan içmiyorum hamileyken de çok içmedim açıkcası içmek şartmı ki..
D vitamini çocukta aşırı gaz yapıyor çaldırıyor ara verdim sizde durumlar nasıl?
Tutmuyor emzik hergun on sefer deniyorum farkli farkli emzikleri.Dokulur canim bizimde basladi .yavrumun cok kiprigide yok
Tutmuyormu emzik iyi ya bende baslatmayi dusunuyorum.
5 gunluk falandi
B12 vitamini mi okuyamadim gecmisi
Geçmiş olsun cnm.peri masali . sofiarya haklısın cnm. Kendi oğluma nazar ettim galiba çok kaka yapti diye . Yavrumun gözleri şişti ağlayarak fitil verdim. Elma yağı sürdüm damla verdim kimyon verdim Masaj yaptım saatler sonra yeni yaptı kaka ya ve o kdr çok osurdu ki ben dayanamazdim o kdr çok gaz birikmiski
Bizde aynıdurumdayız akşam saatleri sinir sistemlerim iflas ediyo mama vermemek için çok direniyorum bende sanki hiç meme emmemiş gibi aranıyoSen nerelersesin sesin cikmiyo sanki. Bebs ememedimi? Pompayi neden aldin. Bende avent aldim. Ama adam gibi sut cikaramiyorum.. ancak bi ogun mama vermissem ve 5 6 saat emme olmamissa 60 70 cc iki gogusten cikiyo.
Ya benimkide surekli memede artik sut mut kalmiyo gun icinde aksama dogru. Ve yarimsaatte bir uyaniyo. Acaba acliktanmi diyorum bu sefer. Ve iki aksamdir artik açsa rahat uyusun diye mama hazirliyorum istemiyo öğruyo mamayi. Ac mi bu cocuklar ??? :)
Yarim.verdim birde tukurugumle islattim cnm ablam öyle söyledi. Kayganlastiriyor ve daha rahat veriyosun. Yoksa bebek ikiniyo ve geri cikiyo fitil.Fitili bütünmü verdin böldünmü bizim acemiliğimize geldi bütün verdik ve bikaçkezde başarısız denemelerimiz oldu yazık yavrum çok ağladı, çocuklar tecrübesiz anneler elinde deneme tahtası oluyo , adam akıllı eğitime alınmalı bence tüm hamileler
Silikon uç aliyo şimdi ama onda bile aciyor cnm kalkan yarın gelecek bakalım inş bende de ise yarar cnm. Tahin yağı da aldırcam.Yok bi süre lansinoh sürüp streçledim öyle kullandım ara ara da garmastan krem sürüp kalkan taktım . Garnastan krem işr yarıyor bak bnm makine acıtıyor diye sağamıyıdum ama günde iki jere bile sürsem işe yarıyor . Kızım uyurken sürmeye çalışıyorum ki uzun süre kalsın . Aslında bu krem kabuk bağlatıyor gibi yapıyor o yüzden ilk çekişleri çok acıtıyor
Yapar canımD vitamini gaz mi yapıyor bizim çocukta çok gaz oluyo bunla ilgili mi ki
Canım sleepy primaya göre daha dar kalıplı. Ben sleppy 2 kullanıyorum ama küçük geliyor çiş sızdı bugün. Primaya göre daha sert ve az çiş alıyor ama yine de çok ucuz ve pişik yapmıyorKizlar biz sleepye gectik ama bacaklari epey sikmis .kilosuda fazla degil bezin kilosundan kucuk bi ustemi gecmeliyim .
Canım ya okadar iyi anlıyorum ki. Amin inşallah cümlemizden. Gönlünü ferah tut olumlu düşün tevekkül et herşey güzel olacak.Allah senden razı olsun arkadaşım sabahtan beri birilerinden korkma birsey olmayacak herşey yolunda gidecek gibi sözler bekliyorum ama senin bu yazdıkların bin kişiye bedel oldu allah ne muradın varsa versin şu mübarek ramazan ayında
Canım ikinci bebişte rahat ediyor bütün anneler. Sen çok haklısın bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hepimiz burada öğrenir öğrenmez yapıyoruz bilinçsiz anneler değiliz çok şükür.Fitili bütünmü verdin böldünmü bizim acemiliğimize geldi bütün verdik ve bikaçkezde başarısız denemelerimiz oldu yazık yavrum çok ağladı, çocuklar tecrübesiz anneler elinde deneme tahtası oluyo , adam akıllı eğitime alınmalı bence tüm hamileler
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun neden kabız olmuş yavrum ne zorlaniyodur biz mahvolyoruz onlar napsin anlatamıyorlar da çabucak geçer inşallah mamasina bikac damla zaytinyagi koyarsan iyi gelebilirBugün 35 günlük olduk 1.ay kontrolüne gittik kabiz olmuş bizimki keçi boku gibi bi damla yaptı. Doktor popodan bi jel verdi lavman gibi onu damlatir damlatmaz fiskirtti. Ama devamı yok tabi. Gazdan ve kabizliktan hâlâ agliyor hiç uyumuyor ne olur dua edin ben tükendim kendimi geçtim çocuk da tükendi
Hiç bilmiyorum neden canım neler denedim neler denedim bana mısın demedi. Poposunu uyardım zeytinyagi icirdim anason bile verdim inşallah bi zararı olmaz. Doktora da söyledim bugün böyle böyle yaptım diye iyi yapmışsın günde 3-4 defa mamasina bi çay kaşığı zeytinyağı koy dedi. Artik öyle yapicam bakalım. Inşallah düzelir çünkü canı çok yaniyo morariyo ıkınmaktan. O agliyo ben agliyorum elimden birşey gelmiyor. Bio gaia da veriyorum nurse harveys de yok Allah yok saatlerce ağlıyor uyuyamiyor da göz altlari kıpkırmızıCanım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun neden kabız olmuş yavrum ne zorlaniyodur biz mahvolyoruz onlar napsin anlatamıyorlar da çabucak geçer inşallah mamasina bikac damla zaytinyagi koyarsan iyi gelebilir
Fitil de atabilirsin yarım aslında canım. İyice boşalt yarım yarım boşalırsa yinr zorlanır. Bir kere iyice boşalırsa sonrasında yine düzene girerHiç bilmiyorum neden canım neler denedim neler denedim bana mısın demedi. Poposunu uyardım zeytinyagi icirdim anason bile verdim inşallah bi zararı olmaz. Doktora da söyledim bugün böyle böyle yaptım diye iyi yapmışsın günde 3-4 defa mamasina bi çay kaşığı zeytinyağı koy dedi. Artik öyle yapicam bakalım. Inşallah düzelir çünkü canı çok yaniyo morariyo ıkınmaktan. O agliyo ben agliyorum elimden birşey gelmiyor. Bio gaia da veriyorum nurse harveys de yok Allah yok saatlerce ağlıyor uyuyamiyor da göz altlari kıpkırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?