2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim şifa versin cnm. Bnmki yaptı kurtuldu çığlık çığlığa ağladı yavrum darısı senin yavrina. Bende bittim onla beraber, Z ey tinyagini popisini de sürebilirsn cnm. Ben yapiyorum kabız değil ama yinede kolay yapsın diye suruyorum

Oy benim canım ya Allah şifa versin hemen

Memeler terbiye olmuş canım iyi bir şey bu.
İhtiyaca göre süt üretiyor yani.
Memede süt bitmez emdikçe gelir.
Memelerin dolması demek yavaşlamış-durmuş süt üretimi demek.
Sadece anne sütü alan bebelerde Yeşil kaka normal

Fitil de atabilirsin yarım aslında canım. İyice boşalt yarım yarım boşalırsa yinr zorlanır. Bir kere iyice boşalırsa sonrasında yine düzene girer
Canım fitili son çare dedi doktor vermedi bu ilaç da lavman büyüklerde tamamını bebeklerde dörtte birini sıkıyormusuz ben ondan da fazla sıktım belki hiç nasıl sıktım bilmiyorum ama biraz daha yapmaya cesaret edemedim bi sorun olursa diye korkuyorum

İlk diyedir canım merak etme gitgide yumuşayacak o bölge :)

Lavman çatlak yapabilir haberin olsun canım. Onun da ucunu en azından yağla istersen. Fitil lavmana göre daha masum aslında niye vermemiş ki

Ya netten baktm bira mayasi ve b12 varmis icinde. Bira mayasi sut artiriyomus. Alsakmi ya deneyen kizlar fayda gordunuz mu. Smdilik 60 cc fln yetiyoda ilerde yetmez diye korkuyorum bende. Valla lazim oyle bi grup. Ya bizim bebeler ayni. Agzinda meme uzatiyo mizirdaniyo kiziyo. Bende stoklamissam eger aksamlari onu veriyorum. Ama stoklicak bisey kalmiyo emmişse.

Bi kaç gün önce biz de aynı işe giriştik ama benim de canım Çok fena acıdı kupkuruyru zaten,jel falan nafile geldi Yok devam ettiremedik sanırım düzenli adet görmeye başlayana kadar çile bülbülüm çile

Canım vallaha benim de 50 CC civarında. İlk başta mâma verdim yetmez diye.ama baktım kakası cisı normal bıraktım mamayi.siz mama veriyor musunuz?

Bende halen bulamadım canım bi kaç tane var çok pahalı muayenesi bulursan banada söylermisin
Canim cumartesi kismetse pembe mavide gonen celebiye gidicez muayenesi saniyorm 200 lira. Fiyatlar cok ucuk ben kadin dogumcuma bu parayi vermedim. Kadin dogumcumun muayensi cok daha ayrintili bence. Bu daha basit ama fiyatlar ucmus. Bide pembe mavide sgk da gecmiyo

Yesil kakami normal bizde hepl sari yesil mi olmasi gerekiyo ?

Lavman çatlak yapabilir haberin olsun canım. Onun da ucunu en azından yağla istersen. Fitil lavmana göre daha masum aslında niye vermemiş ki
Ucuna kendi jelini sürdüm öyle tam sokmadan sıktım bi anda geldi zaten. Hiç bilmiyorum ki canım onu verince mecbur yaptım kakasini yapınca da güzelce sildim kremledim inşallah bi sorun olmaz vallahi icim oyle aciyor ki. Ne yapcam ben böyle

Kızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum
Ben dün kestim canım 34 günlükken yani. Ama daha önce de kesebilirdim hiç aklıma gelmedi annem telefonda dedi kessene diye öyle kestim. Yine de eldivenleri çıkaramıyorum parmakların gözüne sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…