- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.681
Rabbim şifa versin cnm. Bnmki yaptı kurtuldu çığlık çığlığa ağladı yavrum darısı senin yavrina. Bende bittim onla beraber, Z ey tinyagini popisini de sürebilirsn cnm. Ben yapiyorum kabız değil ama yinede kolay yapsın diye suruyorumBugün 35 günlük olduk 1.ay kontrolüne gittik kabiz olmuş bizimki keçi boku gibi bi damla yaptı. Doktor popodan bi jel verdi lavman gibi onu damlatir damlatmaz fiskirtti. Ama devamı yok tabi. Gazdan ve kabizliktan hâlâ agliyor hiç uyumuyor ne olur dua edin ben tükendim kendimi geçtim çocuk da tükendi
Oy benim canım ya Allah şifa versin hemenHiç bilmiyorum neden canım neler denedim neler denedim bana mısın demedi. Poposunu uyardım zeytinyagi icirdim anason bile verdim inşallah bi zararı olmaz. Doktora da söyledim bugün böyle böyle yaptım diye iyi yapmışsın günde 3-4 defa mamasina bi çay kaşığı zeytinyağı koy dedi. Artik öyle yapicam bakalım. Inşallah düzelir çünkü canı çok yaniyo morariyo ıkınmaktan. O agliyo ben agliyorum elimden birşey gelmiyor. Bio gaia da veriyorum nurse harveys de yok Allah yok saatlerce ağlıyor uyuyamiyor da göz altlari kıpkırmızı
Memeler terbiye olmuş canım iyi bir şey bu.Dünden beri memelerimi dolu hissedemiyom yumuşaklar hep umarım doyuyodur bu kız
Sürekli memede gerçi süt yapmaya vakit kalıyo mu bilmem
Maşallah tüm bezler kakalı çişli
Sabahki bezinde azcık yeşil kaka vardı, üşüttüm mü çocuğu naptım
Canım fitili son çare dedi doktor vermediFitil de atabilirsin yarım aslında canım. İyice boşalt yarım yarım boşalırsa yinr zorlanır. Bir kere iyice boşalırsa sonrasında yine düzene girer
İlk diyedir canım merak etme gitgide yumuşayacak o bölge :)42 gün önce sezeryan oldum ama az önce eşimle birlikte olmaya çalıştık canım çok acıdıbıt bıt canım acıyo diye konuştum onunda motivasyonu bozuldu , sanki normal doğum yaptım bu neydi ya hiç isteğimde yoktu sondayı taktıkları yermi acıdı yoksa diğer kısım mı onu bile anlamadım ama çok acıdı
Lavman çatlak yapabilir haberin olsun canım. Onun da ucunu en azından yağla istersen. Fitil lavmana göre daha masum aslında niye vermemiş kiCanım fitili son çare dedi doktor vermedibu ilaç da lavman büyüklerde tamamını bebeklerde dörtte birini sıkıyormusuz ben ondan da fazla sıktım belki hiç nasıl sıktım bilmiyorum ama biraz daha yapmaya cesaret edemedim bi sorun olursa diye korkuyorum
Ya netten baktm bira mayasi ve b12 varmis icinde. Bira mayasi sut artiriyomus. Alsakmi ya deneyen kizlar fayda gordunuz mu. Smdilik 60 cc fln yetiyoda ilerde yetmez diye korkuyorum bende. Valla lazim oyle bi grup. Ya bizim bebeler ayni. Agzinda meme uzatiyo mizirdaniyo kiziyo. Bende stoklamissam eger aksamlari onu veriyorum. Ama stoklicak bisey kalmiyo emmişse.Bilmem ki canım, sabah ilk iki emmeden sonra sağıyorum ben toplam 40cc bi şey çıkıyor, akşam yemekten sonra iyice delirdiğinde onu veriyorum çünkü memeyi çekip uzatmalar, bağırmalar, tırnaklamalar falan bizimki fena şeyler yapıyor. B12 neymiş kaçırdım ben, tablet mi alıyoruz ne yapıyoruz ? Sütü az kadınlar grubu kuralım bari bir de :))
Kac günde etkisini gösterdi cnmGünde 6 tane. Sabah 2 öğlen 2 akşam 2 sonra yarıya indircem
Bi kaç gün önce biz de aynı işe giriştik ama benim de canım Çok fena acıdı kupkuruyru zaten,jel falan nafile geldi Yok devam ettiremedik42 gün önce sezeryan oldum ama az önce eşimle birlikte olmaya çalıştık canım çok acıdıbıt bıt canım acıyo diye konuştum onunda motivasyonu bozuldu , sanki normal doğum yaptım bu neydi ya hiç isteğimde yoktu sondayı taktıkları yermi acıdı yoksa diğer kısım mı onu bile anlamadım ama çok acıdı
Canım vallaha benim de 50 CC civarında. İlk başta mâma verdim yetmez diye.ama baktım kakası cisı normal bıraktım mamayi.siz mama veriyor musunuz?Ya netten baktm bira mayasi ve b12 varmis icinde. Bira mayasi sut artiriyomus. Alsakmi ya deneyen kizlar fayda gordunuz mu. Smdilik 60 cc fln yetiyoda ilerde yetmez diye korkuyorum bende. Valla lazim oyle bi grup. Ya bizim bebeler ayni. Agzinda meme uzatiyo mizirdaniyo kiziyo. Bende stoklamissam eger aksamlari onu veriyorum. Ama stoklicak bisey kalmiyo emmişse.
Ayy bn silikon uçsuz hayatta emzirmezdim valla ama çok uzun sürüyor iyileşmesi baksana ne yapsaktaSilikon uç aliyo şimdi ama onda bile aciyor cnm kalkan yarın gelecek bakalım inş bende de ise yarar cnm. Tahin yağı da aldırcam.
Canim yeni goruyorm yazdigini kime gitmistin ben kacirmisim o kismiBen bugün gittim dediğim dr begendim ilgili herseyi anlatan bi dr 150 ydi muaynesi 15 günde kontrol süresi
Canim cumartesi kismetse pembe mavide gonen celebiye gidicez muayenesi saniyorm 200 lira. Fiyatlar cok ucuk ben kadin dogumcuma bu parayi vermedim. Kadin dogumcumun muayensi cok daha ayrintili bence. Bu daha basit ama fiyatlar ucmus. Bide pembe mavide sgk da gecmiyoBende halen bulamadım canım bi kaç tane var çok pahalı muayenesi bulursan banada söylermisin
Memeler terbiye olmuş canım iyi bir şey bu.
İhtiyaca göre süt üretiyor yani.
Memede süt bitmez emdikçe gelir.
Memelerin dolması demek yavaşlamış-durmuş süt üretimi demek.
Sadece anne sütü alan bebelerde Yeşil kaka normal
Bu terleme olayi normal mi ya :))) cok sevindim hergun hatta gunde 2 .Sefer dus alsam yeridir kendimden tiksindimO terleme olayı ilk zamanlar bendede çöktü sucuk gibi oluyod azaldı ama hala terliyorumbide dediğin gibi insan kendinden tiksiniyo eşim gelince kendimi bayoya arıyorum hemen :)
Ben 40 ni bekliyorum oyle dediler minik bi kizim oldugu icin elleri kayboluyo zatenKızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum
Ucuna kendi jelini sürdüm öyle tam sokmadan sıktım bi anda geldi zaten. Hiç bilmiyorum ki canım onu verince mecbur yaptım kakasini yapınca da güzelce sildim kremledim inşallah bi sorun olmaz vallahi icim oyle aciyor ki. Ne yapcam ben böyleLavman çatlak yapabilir haberin olsun canım. Onun da ucunu en azından yağla istersen. Fitil lavmana göre daha masum aslında niye vermemiş ki
Ben dün kestim canım 34 günlükken yani. Ama daha önce de kesebilirdim hiç aklıma gelmedi annem telefonda dedi kessene diye öyle kestim. Yine de eldivenleri çıkaramıyorum parmakların gözüne sokuyorKızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum
Kilosu 4ten fazlaysa 2 numara kullan canım. Ben baslasigimdan beri öyle yapıyorum rahat ediyor ama yine de iz var bacaklardaKizlar biz sleepye gectik ama bacaklari epey sikmis .kilosuda fazla degil bezin kilosundan kucuk bi ustemi gecmeliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?