- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.701
Kirkimiz çıksın geçerAyy bn silikon uçsuz hayatta emzirmezdim valla ama çok uzun sürüyor iyileşmesi baksana ne yapsakta
Canım ben baby me 'nin süt saklama posetinden aldım. 2 kilitli icine koku girmesi imkansız yani. Ne çıkarsa atıyorum gerçi en fazla 30 falan çıkıyor da napalimKizlar sutlerinizi buzluga nasil koyuyorsunuz? Süt poşeti ile mi yoksa süt saklama kapları ile mi? Ben de yavastan atmayi düşünüyorum. Calismadigim icin zaten cok atmayacam. Olur ya hasta olurum ilac kullanmam gerekir veya yavrumu 3-4 saatligine birine birakmam gerekir yedekte dursun istiyorum. Bir de buZluk kokusu sinmez mi buzluga atilan sute. Ben buzluktan cikan her seyden koku aliyorum.
Ben o zaman kestim cnm yine uzadı kescek ama ayak tirnaklari pek çıkmadı onlari kesmedim. Bütün kaynanalara sevgimi iletiyorum ve lohusa psikolojisinin üzerine atıp karismayin bana diyorumKızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum
Canim cumartesi kismetse pembe mavide gonen celebiye gidicez muayenesi saniyorm 200 lira. Fiyatlar cok ucuk ben kadin dogumcuma bu parayi vermedim. Kadin dogumcumun muayensi cok daha ayrintili bence. Bu daha basit ama fiyatlar ucmus. Bide pembe mavide sgk da gecmiyo
Hadi yaa bu kayganlastirici jel mi almalı acaba kullananlar ise yarar mi? ben zaten hamilelikte de kuruluk yüzünden acı çektim baya kapandı yollar korkuyorum.42 gün önce sezeryan oldum ama az önce eşimle birlikte olmaya çalıştık canım çok acıdıbıt bıt canım acıyo diye konuştum onunda motivasyonu bozuldu , sanki normal doğum yaptım bu neydi ya hiç isteğimde yoktu sondayı taktıkları yermi acıdı yoksa diğer kısım mı onu bile anlamadım ama çok acıdı
Normalmiş canım ben oğlumda terlememistim.boyle yada hatırlamıyorum ama bunda fenayım dediğin gibi kendimden tiksindim :))Bu terleme olayi normal mi ya :))) cok sevindim hergun hatta gunde 2 .Sefer dus alsam yeridir kendimden tiksindim
Ay cnm bizimkide öyle tek meme idare etmeye çalışıyorum biri yara diye onu sağarak veriyorum ama cok emince aynısını yapıyor bende korkarak yara olana geçiyorumBilmem ki canım, sabah ilk iki emmeden sonra sağıyorum ben toplam 40cc bi şey çıkıyor, akşam yemekten sonra iyice delirdiğinde onu veriyorum çünkü memeyi çekip uzatmalar, bağırmalar, tırnaklamalar falan bizimki fena şeyler yapıyor. B12 neymiş kaçırdım ben, tablet mi alıyoruz ne yapıyoruz ? Sütü az kadınlar grubu kuralım bari bir de :))
Hayır.Yesil kakami normal bizde hepl sari yesil mi olmasi gerekiyo ?
Canim ya niye oyle oldu acaba iyi giderken birdenGeçmiş olsun cnm.peri masali . @sofiarya haklısın cnm. Kendi oğluma nazar ettim galiba çok kaka yapti diye . Yavrumun gözleri şişti ağlayarak fitil verdim. Elma yağı sürdüm damla verdim kimyon verdim Masaj yaptım saatler sonra yeni yaptı kaka ya ve o kdr çok osurdu ki ben dayanamazdim o kdr çok gaz birikmiski
Akışına bırakayım diyorum ben de ama içim hiç rahat değil, sanırım ay sonunda kilo alımına göre duruma bakacağım.. belki de biz pimpirikleniyoruz, doyuyorlar ama pislik yapıyorlar gibi düşünelim şimdilik:)Ya netten baktm bira mayasi ve b12 varmis icinde. Bira mayasi sut artiriyomus. Alsakmi ya deneyen kizlar fayda gordunuz mu. Smdilik 60 cc fln yetiyoda ilerde yetmez diye korkuyorum bende. Valla lazim oyle bi grup. Ya bizim bebeler ayni. Agzinda meme uzatiyo mizirdaniyo kiziyo. Bende stoklamissam eger aksamlari onu veriyorum. Ama stoklicak bisey kalmiyo emmişse.
Aynen ben de bakıyorum süt var ama türlü türlü asabiyet gösterileri.. ağladım bugün artık çok üzülüyorum aslında ama mama alerji yaptı bizimkine.. yoksa verirdim kesin yani.. göğsüm sıkıştı resmen bi ara nefes alamadım.. psikolojik biliyorum, bize de yazık.. uykusuzluk, yorgunluk.. bir de bu yaramazların tripleriAy cnm bizimkide öyle tek meme idare etmeye çalışıyorum biri yara diye onu sağarak veriyorum ama cok emince aynısını yapıyor bende korkarak yara olana geçiyorumyani azalınca sinirleniyor demi gerçi bakıyorum süt var ama niye öyle yapiyor bebişler.
Canim benim biara doluydu simdi az humananin cayini iciyordum gunde3kez simdi kalmsmis evde o iyi gelmis demekki.Kizlar buzluga aticak sutunuz oluyor mu ? Benmki surekli emmek istyo olani bitryo bugun sabah 7 den aksama kdar kus uykulari disinda uyumadi ve hep emmek istedi beklemedgi icin goguslerim hic tas gbi dolmadi hep vicik vicik bos gbiydi bu sefer yine doymuyo mu kaygilarim geldi ama bezi oyle cis dolmaz doymasa diyo annemde off bilmyrm ya en hizli ne sut yapiyo biliyo musnuz kilo
Sezeryan yerinmi acidi canim .cunku normal dogum sonrasi bile daha kolay oluyo genelde .42 gün önce sezeryan oldum ama az önce eşimle birlikte olmaya çalıştık canım çok acıdıbıt bıt canım acıyo diye konuştum onunda motivasyonu bozuldu , sanki normal doğum yaptım bu neydi ya hiç isteğimde yoktu sondayı taktıkları yermi acıdı yoksa diğer kısım mı onu bile anlamadım ama çok acıdı
Sebebini bilmiyorum canim bendede oluyor emzirince geciyor amaKızlar benim göğüs uçlarıma iğne batıyo gibi oluyo neden olabilir arada da deli gibi titireyip üşüyorum.. malum hastalık hastası olduğumdan henüz evdekilere bişey demedim panik yapayım mı?
Off off korktum ben yaaaBi kaç gün önce biz de aynı işe giriştik ama benim de canım Çok fena acıdı kupkuruyru zaten,jel falan nafile geldi Yok devam ettiremediksanırım düzenli adet görmeye başlayana kadar çile bülbülüm çile
Bunlar dert değil canım sıkıntınyapma. Bu bebelerin kakası çişi gazı ek gıdası tuvalet eğitimi va hiç bitmeyecek bukadar yüklenme kendine. İyi besleniyor sindiremiyor yavaş yavaş yapacak halledecek bünyesiUcuna kendi jelini sürdüm öyle tam sokmadan sıktım bi anda geldi zaten. Hiç bilmiyorum ki canım onu verince mecbur yaptım kakasini yapınca da güzelce sildim kremledim inşallah bi sorun olmaz vallahi icim oyle aciyor ki. Ne yapcam ben böyle
Canım inan ki aç olduklarından değil...başka avunma yolu bilmediklerinden...her sorunlarını ağlayıp emerek çözüyorlar...anne yok ağla gelsin meme...acıktiysa susadıysa gazı uykusu varsa kendini yalnız hissediyorsa...zaten 1 ay civarı süt düzene giriyor...yani oyle aman aman süt arttıraın diye özel yiyip içmeye bile gerek yok...ya kaka yapacaklarında bile meme istiyorlar resmen o sinirle çekiştirmeler ondan...bugün bizimki 3 defa emerken tam göğsümde sırtına kadar yaptı caaaarrrrtttt cooorrrrttt diye...geçecek hepsi...panik yok...sakiniz biz dünyanın en iyi anneleriyiz...ani manevralarla sürekli bebeğin orasını burasını dürtmemek lazım...formül basit...ağladıkça ver memeyi...yakında düzene girecek inşallahAynen ben de bakıyorum süt var ama türlü türlü asabiyet gösterileri.. ağladım bugün artık çok üzülüyorum aslında ama mama alerji yaptı bizimkine.. yoksa verirdim kesin yani.. göğsüm sıkıştı resmen bi ara nefes alamadım.. psikolojik biliyorum, bize de yazık.. uykusuzluk, yorgunluk.. bir de bu yaramazların tripleri(
Kiyamam ya oglumdan biliyorum cok kotu bi durumBugün 35 günlük olduk 1.ay kontrolüne gittik kabiz olmuş bizimki keçi boku gibi bi damla yaptı. Doktor popodan bi jel verdi lavman gibi onu damlatir damlatmaz fiskirtti. Ama devamı yok tabi. Gazdan ve kabizliktan hâlâ agliyor hiç uyumuyor ne olur dua edin ben tükendim kendimi geçtim çocuk da tükendi
Katiliyorum aynen .pisik yapmiyorCanım sleepy primaya göre daha dar kalıplı. Ben sleppy 2 kullanıyorum ama küçük geliyor çiş sızdı bugün. Primaya göre daha sert ve az çiş alıyor ama yine de çok ucuz ve pişik yapmıyor
Canım ya okadar iyi anlıyorum ki. Amin inşallah cümlemizden. Gönlünü ferah tut olumlu düşün tevekkül et herşey güzel olacak.
Canım ikinci bebişte rahat ediyor bütün anneler. Sen çok haklısın bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hepimiz burada öğrenir öğrenmez yapıyoruz bilinçsiz anneler değiliz çok şükür.
Fitili ikiye bölüp ya zeytinyağına batır ya da pişik kremine bula. Poposuna da önce pişik kremi sür sonra fitili ittir. Acımaz ozaman
BilmiyorumNormal dogum yapanlar dikisleriniz dustumu 3 hafta oldu hala duruyo
4ten fazla degil ama epey kizarmis bacaklariKilosu 4ten fazlaysa 2 numara kullan canım. Ben baslasigimdan beri öyle yapıyorum rahat ediyor ama yine de iz var bacaklarda
Benim 26 gun oldu hala geliyorKızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.
Memişlerde hal kalmadı.. kuzular da yapar ya kafa atıp süt gelsin diye delirirler o hesap.. dediğin gibi her şey yoluna girecek inşallahCanım inan ki aç olduklarından değil...başka avunma yolu bilmediklerinden...her sorunlarını ağlayıp emerek çözüyorlar...anne yok ağla gelsin meme...acıktiysa susadıysa gazı uykusu varsa kendini yalnız hissediyorsa...zaten 1 ay civarı süt düzene giriyor...yani oyle aman aman süt arttıraın diye özel yiyip içmeye bile gerek yok...ya kaka yapacaklarında bile meme istiyorlar resmen o sinirle çekiştirmeler ondan...bugün bizimki 3 defa emerken tam göğsümde sırtına kadar yaptı caaaarrrrtttt cooorrrrttt diye...geçecek hepsi...panik yok...sakiniz biz dünyanın en iyi anneleriyiz...ani manevralarla sürekli bebeğin orasını burasını dürtmemek lazım...formül basit...ağladıkça ver memeyi...yakında düzene girecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?