2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben baby me 'nin süt saklama posetinden aldım. 2 kilitli icine koku girmesi imkansız yani. Ne çıkarsa atıyorum gerçi en fazla 30 falan çıkıyor da napalim

Kızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum
Ben o zaman kestim cnm yine uzadı kescek ama ayak tirnaklari pek çıkmadı onlari kesmedim. Bütün kaynanalara sevgimi iletiyorum ve lohusa psikolojisinin üzerine atıp karismayin bana diyorum

Kızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.

Evet canım göneni biliyorum çok pahalı gerçekten sgk karşılamadığı için ilaç falan yazdığında çok pahalıya geliyor. Benim arkadaşım çocuğunu götürüyor ona ben o kadar veremem açıkcası her ay. Daha uygun olursa iyi olur benim için. Bakalım halen araştırmadayım olmadı kendi hastanemdeki doktora devam edeceğim

Hadi yaa bu kayganlastirici jel mi almalı acaba kullananlar ise yarar mi? ben zaten hamilelikte de kuruluk yüzünden acı çektim baya kapandı yollar korkuyorum.

Bu terleme olayi normal mi ya :))) cok sevindim hergun hatta gunde 2 .Sefer dus alsam yeridir kendimden tiksindim
Normalmiş canım ben oğlumda terlememistim.boyle yada hatırlamıyorum ama bunda fenayım dediğin gibi kendimden tiksindim :))

Ay cnm bizimkide öyle tek meme idare etmeye çalışıyorum biri yara diye onu sağarak veriyorum ama cok emince aynısını yapıyor bende korkarak yara olana geçiyorum yani azalınca sinirleniyor demi gerçi bakıyorum süt var ama niye öyle yapiyor bebişler.

Canim ya niye oyle oldu acaba iyi giderken birden

Akışına bırakayım diyorum ben de ama içim hiç rahat değil, sanırım ay sonunda kilo alımına göre duruma bakacağım.. belki de biz pimpirikleniyoruz, doyuyorlar ama pislik yapıyorlar gibi düşünelim şimdilik:)

Aynen ben de bakıyorum süt var ama türlü türlü asabiyet gösterileri.. ağladım bugün artık çok üzülüyorum aslında ama mama alerji yaptı bizimkine.. yoksa verirdim kesin yani.. göğsüm sıkıştı resmen bi ara nefes alamadım.. psikolojik biliyorum, bize de yazık.. uykusuzluk, yorgunluk.. bir de bu yaramazların tripleri (

Canim benim biara doluydu simdi az humananin cayini iciyordum gunde3kez simdi kalmsmis evde o iyi gelmis demekki.
Birde guzel uyuduysam oluyo karnim toksa birde dut arttiriyobunlarin hepsi biarada cokiyi geliyorda iste genelde bisrada bulamiyorum :)

Sezeryan yerinmi acidi canim .cunku normal dogum sonrasi bile daha kolay oluyo genelde .

Bunlar dert değil canım sıkıntınyapma. Bu bebelerin kakası çişi gazı ek gıdası tuvalet eğitimi va hiç bitmeyecek bukadar yüklenme kendine. İyi besleniyor sindiremiyor yavaş yavaş yapacak halledecek bünyesi

Canım inan ki aç olduklarından değil...başka avunma yolu bilmediklerinden...her sorunlarını ağlayıp emerek çözüyorlar...anne yok ağla gelsin meme...acıktiysa susadıysa gazı uykusu varsa kendini yalnız hissediyorsa...zaten 1 ay civarı süt düzene giriyor...yani oyle aman aman süt arttıraın diye özel yiyip içmeye bile gerek yok...ya kaka yapacaklarında bile meme istiyorlar resmen o sinirle çekiştirmeler ondan...bugün bizimki 3 defa emerken tam göğsümde sırtına kadar yaptı caaaarrrrtttt cooorrrrttt diye...geçecek hepsi...panik yok...sakiniz biz dünyanın en iyi anneleriyiz...ani manevralarla sürekli bebeğin orasını burasını dürtmemek lazım...formül basit...ağladıkça ver memeyi...yakında düzene girecek inşallah

Kiyamam ya oglumdan biliyorum cok kotu bi durum
Katiliyorum aynen .pisik yapmiyor
Normal dogum yapanlar dikisleriniz dustumu 3 hafta oldu hala duruyo
Bilmiyorum unuttum ben orayi hic bakmadim
Kilosu 4ten fazlaysa 2 numara kullan canım. Ben baslasigimdan beri öyle yapıyorum rahat ediyor ama yine de iz var bacaklarda
4ten fazla degil ama epey kizarmis bacaklari
Kızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.
Benim 26 gun oldu hala geliyor

Memişlerde hal kalmadı.. kuzular da yapar ya kafa atıp süt gelsin diye delirirler o hesap.. dediğin gibi her şey yoluna girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…