- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.721
Bnde biraktm biraktigimdan beri hic tartilmadi ama yinede arada veriyorum cok nadir bgunde vericektm almado itiyo. Biberonu istemiyo. Biberonla anne sutunude icmediCanım vallaha benim de 50 CC civarında. İlk başta mâma verdim yetmez diye.ama baktım kakası cisı normal bıraktım mamayi.siz mama veriyor musunuz?
Ya aslinda bence suan doyuyolar ama ilerde kilo arttikca daha cok ihtiyac lazim. O zmn yetmez diyedusunuyorumAkışına bırakayım diyorum ben de ama içim hiç rahat değil, sanırım ay sonunda kilo alımına göre duruma bakacağım.. belki de biz pimpirikleniyoruz, doyuyorlar ama pislik yapıyorlar gibi düşünelim şimdilik:)
Canım inan ki aç olduklarından değil...başka avunma yolu bilmediklerinden...her sorunlarını ağlayıp emerek çözüyorlar...anne yok ağla gelsin meme...acıktiysa susadıysa gazı uykusu varsa kendini yalnız hissediyorsa...zaten 1 ay civarı süt düzene giriyor...yani oyle aman aman süt arttıraın diye özel yiyip içmeye bile gerek yok...ya kaka yapacaklarında bile meme istiyorlar resmen o sinirle çekiştirmeler ondan...bugün bizimki 3 defa emerken tam göğsümde sırtına kadar yaptı caaaarrrrtttt cooorrrrttt diye...geçecek hepsi...panik yok...sakiniz biz dünyanın en iyi anneleriyiz...ani manevralarla sürekli bebeğin orasını burasını dürtmemek lazım...formül basit...ağladıkça ver memeyi...yakında düzene girecek inşallah
Guya 2.cocugum tecrube felan hak getire o kadar acemi Ve unutmusum :)) neyse en azindan geciciymis sukur benimde ilkinde olmamisti boyle seylerNormalmiş canım ben oğlumda terlememistim.boyle yada hatırlamıyorum ama bunda fenayım dediğin gibi kendimden tiksindim :))
Benim haspa uyuyamayınca tribe giriyor. Karnı tok ya memeden çeksin ama süt gelmesin istiyor. Süt geldikçe tırmalıyor beni. Valla çok komikler dertleri türlü türlü dermanı hep meme :))Canım inan ki aç olduklarından değil...başka avunma yolu bilmediklerinden...her sorunlarını ağlayıp emerek çözüyorlar...anne yok ağla gelsin meme...acıktiysa susadıysa gazı uykusu varsa kendini yalnız hissediyorsa...zaten 1 ay civarı süt düzene giriyor...yani oyle aman aman süt arttıraın diye özel yiyip içmeye bile gerek yok...ya kaka yapacaklarında bile meme istiyorlar resmen o sinirle çekiştirmeler ondan...bugün bizimki 3 defa emerken tam göğsümde sırtına kadar yaptı caaaarrrrtttt cooorrrrttt diye...geçecek hepsi...panik yok...sakiniz biz dünyanın en iyi anneleriyiz...ani manevralarla sürekli bebeğin orasını burasını dürtmemek lazım...formül basit...ağladıkça ver memeyi...yakında düzene girecek inşallah
Benim ilkinde de olmuştu kızlar bir de terleyince hemen kokuyorum. İlkinde 3 aylıkken kaplıcaya attım kendimi sonra geçmişti kokmalarGuya 2.cocugum tecrube felan hak getire o kadar acemi Ve unutmusum :)) neyse en azindan geciciymis sukur benimde ilkinde olmamisti boyle seyler
evet süt için kullanıyoruz, bitkiselCanim bu b12 ne icin. Sutu arttiriyomu kalitesi icinmi kullaniyosunuz.
@EvBoregi ya aynen sut yetiyomu diye dusunuyorum bende. Gunduz surekli memede durmak isteeiignden artik sut mut kalmiyo bence göğüste. Yazik gece olana kdr bence acliktan yarimsaatte bir uyaniyo.
:) yok çıkmadı bzmde 32 günlük olduk bugünKirkimiz çıksın geçersenin çıktı mı
Benm 10. Gün bitti kanama ilk üç gün yoğundu sonra azalmıştı baya . Ama 10. Günden beri sarı akıntım var bi o gecmediKızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.
Bi kaç gün önce biz de aynı işe giriştik ama benim de canım Çok fena acıdı kupkuruyru zaten,jel falan nafile geldi Yok devam ettiremediksanırım düzenli adet görmeye başlayana kadar çile bülbülüm çile
Sezeryan yerinmi acidi canim .cunku normal dogum sonrasi bile daha kolay oluyo genelde .
Hadi yaa bu kayganlastirici jel mi almalı acaba kullananlar ise yarar mi? ben zaten hamilelikte de kuruluk yüzünden acı çektim baya kapandı yollar korkuyorum.
İlk diyedir canım merak etme gitgide yumuşayacak o bölge :)
Canım sleepy primaya göre daha dar kalıplı. Ben sleppy 2 kullanıyorum ama küçük geliyor çiş sızdı bugün. Primaya göre daha sert ve az çiş alıyor ama yine de çok ucuz ve pişik yapmıyor
Canım ya okadar iyi anlıyorum ki. Amin inşallah cümlemizden. Gönlünü ferah tut olumlu düşün tevekkül et herşey güzel olacak.
Canım ikinci bebişte rahat ediyor bütün anneler. Sen çok haklısın bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hepimiz burada öğrenir öğrenmez yapıyoruz bilinçsiz anneler değiliz çok şükür.
Fitili ikiye bölüp ya zeytinyağına batır ya da pişik kremine bula. Poposuna da önce pişik kremi sür sonra fitili ittir. Acımaz ozaman
BEnim kanama kesileli nerdeyse iki hafta oluyor. Sarimsi, yumurtlama akintisi gibi akintim var. Gunluk pedle idare ediyorum iki haftadir.Kızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.
bebegin memeyi emiş yontemi cok ozel ve sagma makineleri bunu bi yere kadarBen bu söylediklerinin hepsini yapiyorum ve ancak yetiyor 2. Saatte 1 uyanıyor yani 1 de emme bittiyse 3 te kalkıyor 1 saat emip 6 da tekrar kalkıyor
Sağıyorum mesela 60 cc ancak çıkıyor ikisinden o nedenle iletide yetmeyecek diye ödüm kopuyor
Bir günde rezenesiz deneyeyim bakalim
ben biberonla veriyorum, göğsümü almada da sıkıntı yaşamadım şükür.ben bu gece biraz uyuyabilmek icin emzirme suresini kizimin keyfine biraktim ama sık emzirmeye alisik oldugumdam iki memem de sertlesmis biraz. simdi birini emiyor, onu yumsatir. digerini naapmaliyim, sagsam mi yoksa bi sonraki emmesine kadar bekletsem mi bilemedim sagdiginiz sutu nasil veriyosunuz, kasikla mi biberonla mi ? biberonla veriyorsaniz sonra memeyi emerken huzursuzluk cikariyor mu ?
Canim 40 ciktiktan sonra leke gelsede iliski olabilir cunku 40 dan sonra abdest alip namazda kiliniyorSen niye hazırlanıyorsun o sana hazırlansın, o kadar Doğum yaptın sen anne oldun özelsin yani40 a çok da hazırlama kendini ayrıca kuzum, ben 42 günlüğüm hala lekelenmem devam ediyor
Biberonla veriyorum, benim kız hepsine alıştıben bu gece biraz uyuyabilmek icin emzirme suresini kizimin keyfine biraktim ama sık emzirmeye alisik oldugumdam iki memem de sertlesmis biraz. simdi birini emiyor, onu yumsatir. digerini naapmaliyim, sagsam mi yoksa bi sonraki emmesine kadar bekletsem mi bilemedim sagdiginiz sutu nasil veriyosunuz, kasikla mi biberonla mi ? biberonla veriyorsaniz sonra memeyi emerken huzursuzluk cikariyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?