2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım vallaha benim de 50 CC civarında. İlk başta mâma verdim yetmez diye.ama baktım kakası cisı normal bıraktım mamayi.siz mama veriyor musunuz?
Bnde biraktm biraktigimdan beri hic tartilmadi ama yinede arada veriyorum cok nadir bgunde vericektm almado itiyo. Biberonu istemiyo. Biberonla anne sutunude icmedi

Ya aslinda bence suan doyuyolar ama ilerde kilo arttikca daha cok ihtiyac lazim. O zmn yetmez diyedusunuyorum

Gercekten duzene giriyormu bubdurum ya

Normalmiş canım ben oğlumda terlememistim.boyle yada hatırlamıyorum ama bunda fenayım dediğin gibi kendimden tiksindim :))
Guya 2.cocugum tecrube felan hak getire o kadar acemi Ve unutmusum :)) neyse en azindan geciciymis sukur benimde ilkinde olmamisti boyle seyler

Benim haspa uyuyamayınca tribe giriyor. Karnı tok ya memeden çeksin ama süt gelmesin istiyor. Süt geldikçe tırmalıyor beni. Valla çok komikler dertleri türlü türlü dermanı hep meme :))

evet süt için kullanıyoruz, bitkisel

Kızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.
Benm 10. Gün bitti kanama ilk üç gün yoğundu sonra azalmıştı baya . Ama 10. Günden beri sarı akıntım var bi o gecmedi

Ah canım sağol valla kara kara düşünüyordum ya yine ciddi kabız olursa diye içim titriyordu

Saat 7 de başladı krizler. Şimdi uyudu yani inş. Uyanmazsa.
Memede teselli buluyor sadece. Onda bile kıvranıyor sancı geldikçe. Sab simplex hiç bi işe yaramadı. Hatta daha da arttı sanki. Bu akşam anladım ki gerçekten kolik bi bebeğim var.
Gözler kıpkırmızı oldu içim acıyor. Kıyamıyorum kıvrandıkça. Ne olacak halimiz

Kızlar bir ay oldu bugün doğum yapalı dünden beri lekelenmem yok sizler ne alemdesiniz? Tekrar kanama olur mu acaba zaten üç beş damlaydi günlük ped koyuyordum.
BEnim kanama kesileli nerdeyse iki hafta oluyor. Sarimsi, yumurtlama akintisi gibi akintim var. Gunluk pedle idare ediyorum iki haftadir.

Bugun oglum babasi ve benim ortamizda yatiyor. CUbku zirt pirt emme istedigi icin, bende cok yorgun ve uykusuz oldugum icin yatarak emziriyim dedim aldim araya. Simdi de cocuga zarar veririz diye uyuyamiyorum

bebegin memeyi emiş yontemi cok ozel ve sagma makineleri bunu bi yere kadar
taklit edebiliyor. o yuzden sutteki kriterin kac cc ciktigi degil, ne kadar ciş ve kaka yaptigi olsun. bi de en onemlisi sutum ilerde yeter mi diye stres yapma, pozitif dusn, stres/uzuntu disinda sutun olmamasi icin hic bir neden yok cunku

ben bu gece biraz uyuyabilmek icin emzirme suresini kizimin keyfine biraktim ama sık emzirmeye alisik oldugumdam iki memem de sertlesmis biraz. simdi birini emiyor, onu yumsatir. digerini naapmaliyim, sagsam mi yoksa bi sonraki emmesine kadar bekletsem mi bilemedim sagdiginiz sutu nasil veriyosunuz, kasikla mi biberonla mi ? biberonla veriyorsaniz sonra memeyi emerken huzursuzluk cikariyor mu ?

ben biberonla veriyorum, göğsümü almada da sıkıntı yaşamadım şükür.

Sen niye hazırlanıyorsun o sana hazırlansın, o kadar Doğum yaptın sen anne oldun özelsin yani 40 a çok da hazırlama kendini ayrıca kuzum, ben 42 günlüğüm hala lekelenmem devam ediyor
Canim 40 ciktiktan sonra leke gelsede iliski olabilir cunku 40 dan sonra abdest alip namazda kiliniyor

Biberonla veriyorum, benim kız hepsine alıştı
Normal meme, silikon uç, biberon hepsini alıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…