2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay 3 saat uyumuşum ne iyi geldi
Uyusam daha da uyurdum emzirmeye kalktım.. emzirip altını temizleyip kaynanama vermiştim bebişi
Yine biberonu dolaptan çıkarmış, sıcak suya koymuş ama uyuyo diye vermemiş
Dolaba geri koymadığı için gün içine verebilirim bebişe herhalde di mi

Sag canim biriktirme gogsunde allah korusun mastit olursun. Ben biberonla veriyorum. İlk zamanlar biberonu mememden daha sık aliyordu obyuzden mememi tutmakta zorlaniyordu. Ama simdi mememi daha kolay alior. Cocuga hangisini daha cok verirsen ona alisiyor.
Gunlerden birgun biz yine kaka yapamiyoruz ve balik gibi kivraniyoruz..

Ben eczanesen süt saklama poşeti aldım onunla attım kilitli poşetlerden üzerinde tarih atıyorsun 200ccye kadar koyabiliyorsun koku olacağını sanmıyorum ona göre düşünmüşlerdir herhalde

Bu ara olmuyor canım arada sağıyorum ama akşam veriyorum onu buzluğa biriktirmiyorum akşamları belli saatte çok hırslanıyor memeyi çekiltiriyor o zaman sağdığımı veriyorum

Kızlar allah aşkına söyleyin bu çocuk niye niye her seferinde emme esnasında memeyi çekiştirip sündürüyor öteye beriye. Memeler haşat oldu emzirmek işkenceye döndü ağlıyorum resmen. Hiç böyle yapmazdı son birkaç gündür böyle yapıyor. Öldüm!! Bittim!! Yardı her yerini. Böyle yapio yapıp tekrar memeye saldırıyor emmem için. Niye böyle yapıyor ya?!! Bu silikon uçlardan alsam fayda eder mi acaba??

Burnumu Tıkalı acaba ?

Onla alakası yok. Seçenekler
Burnu tıkalı olabilir
Sütün hızlı akıyor olabilir
Büyük ihtimal gazı ya da kakası vardır
Bir de pamukçuk olduysa dili ememez ağlar öyle yapıp yapıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…