2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış çok şükür bebişin iyi sen iyi ol ki oda iyi olsun annesi

şekerin yüksek olması sıkıntı değil diyetle ya da en kötü ihtimal medikal tedaviyle bir şekilde hallediilir. demir eksiklği zaten türk kadınlarının kaderi 10. haftadan sonra alacagın takviyellerle o sorunu da çözüme kavuşturursun ama asıl mühim olan tansiyon yüksekliği,gebelikte kesinlikle sıkı takip edilmesi gereken durumlların en önemlisi. bence tansiyonunu ölçtürebileceğin biryer varsa önümüzdeki bir hafta boyunca sabah akşam tansiyon takibi yap ve notunu al,kadındogumcuna gittiğinde elinin altında olsun,çünk tansiyon iiçin doktorunda ilk söyleyeceği şey haftalık takip yapman olacak enazından vakit kaybetememiş olursun,bir de mutlaka tam idrar tetkiikki yaptır ve protein değerine baktrı,eğer protein idrarda poziif çıkrsa ve buna eşlik eden tansiyon yüksekliği varsa bu daha büyük sıkıntı. tansiyon önemli önceliğin o olsun,inşallah sıkıntı olmaz

Kesinlikle haklısınız, kitle olarak çok farklı insanlarız herkesin sizinle aynı düşüncede olmaması çok normal, emin olun ki sizinle aynı fikirlere sahip olupta geriden geriden destekleyenlerin sayısı da hayli fazla, eleştirmek çok kolay önemli olan çözümsel yaklaşımlardır

ay çok tatlısın çocuklar çok seviliyor gerçekten , bal gibiler ama hastalık eksik olmuyor işte bizlerden :) benim de eşimin hayali açalım açalım çok istiyor ama ben böyle mutluyum diyorum 20 çocuk bana yetiyor fazlasına çok emin değilim ben de okul öncesi ve hemşirelik yazmıştım hangisi çıkarsa kısmet diye. Bebişlerle olmak da çok güzel ama ya :) hergün farklı farklı oh ne güzel bazen aşıya tereddütlü gidiyorum hemşiremiz hemen ikna ediyor beni ama hayırlısı :))

Çok geçmiş olsun ilaç falan vermiştir sanırım doktorunuz. Kahverengiye döndüyse kanama durmuş kurumaya başlamıştır diye biliyorum. Aktif değil sanırım kahverengi renkte. Benim de ilk bebişte olmuştu. Yine de bol bol dinlenin ceviz süt çok iyi geliyor. İnşallah bişey olmayacaktır.

Iyiyim cok şükür cnm. Bir kere oldu kanamam. Heyet raporu almistim oncesinde. En azindan 12. Haftaya kadar calismayi düşünmüyorum
Çok iyi düşünmüşsün öğretmen miydin? Ya ben rapor işinde çok Sıkıntı yaşıyorum ama bakalım izine kadar ne kadar papaz olacağım idareyle. Maşallah bir daha olmasın sağlıklıca kucaklayalım

Hatim istemistim bende ama eklemeyi unuttun sanirim. Benide eklermisin herhangi bir cüz icin :)

Bu konuyla ilgili bişey danışabilir miyim. Doktoruma soracağım ama çok merak ediyorum. İlk hamileliğimde çalıştığım süre boyunca hiç tansiyon sorunu yaşamadım ama evde paso yatmaya başlayınca tansiyon yüksekliği ve ödem başladı. 14 lerdeydi hep Kordon nedeniyle çok hareket de etmek istemiyordum şimdi farklı düşünüyorum tabi. Proteine bakıldı idrarda çıkmadı. Kordon nedeniyle bebek çok hareket etmediği için ödem olmultur o da tansiyon Yapar dediler olabilir mi böyle bişey sence. Şimdi çok korkuyorum ya yine olursa diye. Yoksa hareketsizlikten miydi acaba?

size ve bakış açınıza bayılan tek ben değilim heralde söylediğiniz herşeyi ayy ne kadar doğru söylüyor diye okuyorum

Bebeğin kalp atışı devam ediyorsa üzülme. Allah'ın izniyle bi sıkıntı yoktur. Arkadaşım 8 haftalıkken baya bi kanaması olmuştu. Bi 10 gün kadar dinlendi ve bi sıkıntı olmadan bebeğini sağlıkla kucağına aldı.

Aman sen hiçbirşey için olumlu düşünme canım!!! Grubun negatif insanı!

ben miyim negatif doktoruna sor istersen. kim istemezki cocugunu hissetmeyi erken teorik olarak bu. sende hissettiginde anlicaksin. ben bebegime hissettimde cok gecti ben haftalarca bekledim. tarihini bile attim. senin gibi heycanlandim cok oldu. ama gercekden oynadinda bunun daha farkli oldugunu anliyorsn zaten. insallah sen bu kadar erken hissedebiliyorsndur.birsey demiyorum sana bana alincan birsey sana demedim. yinede saol beni en negatif insan ilan ettigin için

Kızlar bugün dr a gittim. Çok şükür şimdilik yolunda herşey. Sadece ferritin (demir depolarım) yok denecek kadar az ve D vitaminim baya düşük. Dr 3. Aydan önce kan ilacına başlamıyoruz dedi. Zaten mide bulantim çok fazla ekstra ilaç verirsem daha kötü olursun dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi. Bir de ilk haftada yapılan kan testlerini sağlık ocağında yaptırmami önerdi.

Kızlar lütfen birbirimizi kırmayalım. Yüzyüze tanışmıyor olmak bu kadar kolay kalp kırmayı gerektirmez ki. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Ki herkes hamile burda, şu an herkes hassas, alıngan.. kullanılan kelimelere çok dikkat edilmeli. Insan kendi seviyesini belli ediyor emin olun. Uzatmamak en güzeli. Sağlıkla kalın

Bende öyleyim ya hep bi endişe bide ikinci yani ilkte bu kadar yapmadım aklıma kötü şeyler getirmek te istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…