- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.801
Ya ben bir şey sormak istiyorum. Ben sata göre 7+0 iken dr gittim ultrasonda 6+0 çıktı.Neden imkansiz olsunki canim. Gec döllenme cok yaygin görülen birsey. Iliski tarihini biliyor ve o yüzden imkansiz diyorsan ona alakali degil
Çok iyi düşünmüşsün öğretmen miydin? Ya ben rapor işinde çok Sıkıntı yaşıyorum ama bakalım izine kadar ne kadar papaz olacağım idareyle. Maşallah bir daha olmasın sağlıklıca kucaklayalım
Hatim istemistim bende ama eklemeyi unuttun sanirim. Benide eklermisin herhangi bir cüz icin :)
Evet iliski tarihini biliyorum ondan dolayı diyorum bilimsel olarak sperm 3 gün yaşayabiliyor gene de bu kadar şaşmaması lazım oğlumda geç döllenme olmustu kısmet diyebiliyorum sadece hamileliği ilk cok ağlamıştım oğlum küçük meme emiyor diye belkide beni Allah böyle sınıyorNeden imkansiz olsunki canim. Gec döllenme cok yaygin görülen birsey. Iliski tarihini biliyor ve o yüzden imkansiz diyorsan ona alakali degil
Aynen öyle. Sol tarafta bebişim genelde sol taraf ağrıyorO sanırım rahim büyümesi kaynaklı bendede var bebeğin yerleştiği taraf ağrır dedi doktor
Amin inş.doktorun yuzunu guldurur insallah
benim tüp bebek hamileliği 5. gün blastokisti.tahmini doğum tarihi 29.04.2018 tarihini veriyor benimde hamilelik takviminde o yazıyor.transfer tarihi farklı adet tarihi farklı tarih veriyor.ilk muayenede crl ölçümüne göre ultrason 4 mayıs yazdıYa ben bir şey sormak istiyorum. Ben sata göre 7+0 iken dr gittim ultrasonda 6+0 çıktı.
1. olarak kiloluyum göbeğim var karından baktığı için net ölçüm alamamış olabilir mi?
2. olarak da geç döllenme midir? Ancak şöyle bir durum var sat 11 ağustos tek ilişki oldu o da 23 ağustos neredeyse tam yumurtlama günü. Böyle bir durumda geç döllenme nasıl oluyor?
ben cumartesi özel hastanede yaptırıcam insallah pahalı olmaz fazla çalıştığım için mecburen rahat rahat gitmek için cumartesi randevu aldım.Merhaba bacilar
En son 2 hafta once gordum bebegimi hersey yolunda idi. 2 hafta sonra da ikili test ve ultrason icin randevum var ekim sonu gibi. Doktorum zaten perinatolog oldugu icin direk ondan aldim randevumu.
Sizler ne alemdesiniz? Ikili testi yaptirmis olan veya yakin zamanlarda yaptiracak olan var mi?
Canim senin son adet gunun ne ?benimde hesaplamalarda 18mayis gorunuyor.benim 10agustos.oo anasınıfı en fenası allah yardımcın olsun canımm.dediğin gibi maske de takamazsın çocuklar noluyo öyle yaaa örtmenime diye şaşkın ördeğe dönerler heraldeayy ama negüzel mesleğin varmışş :) bende aile hekimliğindeyim çogunlukla bebeklerleyim ama hep eşime derim bana sponsor ol da bi kreş açayım.çok severim çocukları
Bilimsel olarak oyle ama eksik bildigimiz birseyler var. Bir yakinimin bebegi iliski tarihine gore iki hafta geriden gelmisti doktorlar gec dollenme diyor ama bennce dollenme oluyor ama gelisimi baslamiyor bi süre. Sen yinede icini ferah tut Rabbim hayirlisini nasip etsinEvet iliski tarihini biliyorum ondan dolayı diyorum bilimsel olarak sperm 3 gün yaşayabiliyor gene de bu kadar şaşmaması lazım oğlumda geç döllenme olmustu kısmet diyebiliyorum sadece hamileliği ilk cok ağlamıştım oğlum küçük meme emiyor diye belkide beni Allah böyle sınıyor
:))))) Kesinlikle her eve lazım
hissetmeye bence az kaldı
benim belirtim var mide bulantılarım bende korkuyorum :)
hayırlısıyla Allah herkesın sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
ama bu evhamlar sanıyorum ki çok normal
neler neler geçiyo aklımdan :)
burun kanaması ve baş ağrısı olan var mi iş yerindeyim ve duramiyorum resmen
Aaa çok teşekkür ederim çok utandım nasıl denir teveccühünüz efenimsize ve bakış açınıza bayılan tek ben değilim heralde söylediğiniz herşeyi ayy ne kadar doğru söylüyor diye okuyorum
Gözünaydın darısı başımıza inşallahKızlar bugün dr a gittim. Çok şükür şimdilik yolunda herşey. Sadece ferritin (demir depolarım) yok denecek kadar az ve D vitaminim baya düşük. Dr 3. Aydan önce kan ilacına başlamıyoruz dedi. Zaten mide bulantim çok fazla ekstra ilaç verirsem daha kötü olursun dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi. Bir de ilk haftada yapılan kan testlerini sağlık ocağında yaptırmami önerdi.
Oh maşallah canım darısı başıma inşallahOgretmenim cnm. Mdr yardimcim anlayisli cok şükür. Doktorum da rahat biri, ikiletmeden verdi
Tövbe, salavat ve tevhit temelli bir zikir canım. Veysel karanidenbu yana gelen bir zikir. Sabah ve akşam yapıyorum. Gün içindede tevhit ve sakavat çekiyorum ama sayıya bağlı değil sayısızca. Sonrasında ilninin ilerlemesiyle beraber rüyaların sahihleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor. Rüyalarının yorumu öğretmenler dahilinde açılıp ona göre yol alıyorsun. :) sitesi de var. Orada bizzat yaşananlar anlatılmış. www.veyselkarane.com burada girerek bakabilirsiniz :)Biraz bahsedermisin canım bana
Ne guldum Allah da seni guldursun canimdesene bizimki sidikli çıktı
Merhaba bacilar
En son 2 hafta once gordum bebegimi hersey yolunda idi. 2 hafta sonra da ikili test ve ultrason icin randevum var ekim sonu gibi. Doktorum zaten perinatolog oldugu icin direk ondan aldim randevumu.
Sizler ne alemdesiniz? Ikili testi yaptirmis olan veya yakin zamanlarda yaptiracak olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?