2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neden imkansiz olsunki canim. Gec döllenme cok yaygin görülen birsey. Iliski tarihini biliyor ve o yüzden imkansiz diyorsan ona alakali degil
Ya ben bir şey sormak istiyorum. Ben sata göre 7+0 iken dr gittim ultrasonda 6+0 çıktı.
1. olarak kiloluyum göbeğim var karından baktığı için net ölçüm alamamış olabilir mi?
2. olarak da geç döllenme midir? Ancak şöyle bir durum var sat 11 ağustos tek ilişki oldu o da 23 ağustos neredeyse tam yumurtlama günü. Böyle bir durumda geç döllenme nasıl oluyor?

Merhaba bacilar

En son 2 hafta once gordum bebegimi hersey yolunda idi. 2 hafta sonra da ikili test ve ultrason icin randevum var ekim sonu gibi. Doktorum zaten perinatolog oldugu icin direk ondan aldim randevumu.

Sizler ne alemdesiniz? Ikili testi yaptirmis olan veya yakin zamanlarda yaptiracak olan var mi?

Ogretmenim cnm. Mdr yardimcim anlayisli cok şükür. Doktorum da rahat biri, ikiletmeden verdi

Neden imkansiz olsunki canim. Gec döllenme cok yaygin görülen birsey. Iliski tarihini biliyor ve o yüzden imkansiz diyorsan ona alakali degil
Evet iliski tarihini biliyorum ondan dolayı diyorum bilimsel olarak sperm 3 gün yaşayabiliyor gene de bu kadar şaşmaması lazım oğlumda geç döllenme olmustu kısmet diyebiliyorum sadece hamileliği ilk cok ağlamıştım oğlum küçük meme emiyor diye belkide beni Allah böyle sınıyor

benim tüp bebek hamileliği 5. gün blastokisti.tahmini doğum tarihi 29.04.2018 tarihini veriyor benimde hamilelik takviminde o yazıyor.transfer tarihi farklı adet tarihi farklı tarih veriyor.ilk muayenede crl ölçümüne göre ultrason 4 mayıs yazdı dedim hiç gelişmemiş mi?biraz bana bağlı birazda gizli şekerden içtiğim 1000mg glukofenden diye düşündüm.glukofeni iyicene şekerimi düşürdüğü için.hamileliğimi takip eden dr bıraktırdı.diğer kontrollerimde crl ye göre hala 3 mayıs diyor. bakalım 2 li testte ne çıkacak ona göre gelişip gelişmediği ile ilgili kesin bir fikri olur doktorun.

ben cumartesi özel hastanede yaptırıcam insallah pahalı olmaz fazla çalıştığım için mecburen rahat rahat gitmek için cumartesi randevu aldım.

Canim senin son adet gunun ne ?benimde hesaplamalarda 18mayis gorunuyor.benim 10agustos.

Bilimsel olarak oyle ama eksik bildigimiz birseyler var. Bir yakinimin bebegi iliski tarihine gore iki hafta geriden gelmisti doktorlar gec dollenme diyor ama bennce dollenme oluyor ama gelisimi baslamiyor bi süre. Sen yinede icini ferah tut Rabbim hayirlisini nasip etsin

Aminnnnn canimmm. İlk hamilelik acemiligi sanirim:)

Gözünaydın darısı başımıza inşallah Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi iyi gelebilir canım tavsiye ederim

Ogretmenim cnm. Mdr yardimcim anlayisli cok şükür. Doktorum da rahat biri, ikiletmeden verdi
Oh maşallah canım darısı başıma inşallah

Bu sabah ilk kez bulantiyla lavaboya koştum. Surekli olarak hafif ve hic gecmeyen bir bulanti bikac haftadir var ama hic biri lavaboya kosturmamisti. Artarmi sizce. 3 ay bitince eski yasantiya dönülürmus oylemi gercekten ? cocugu olanlar bilirler daha ne kadar surecek bu durum surekli cok yorgunum

Merhabalar, Allah nasip ederse bende mayıs annelerinden olacağım. Kış dönemini hamile geçirecek olmam beni çok korkutuyor astım hastasıyım ve çok çabuk hasta oluyorum 11 haftalık bebeğim astım ilaçlarımla ve antibiyotiklerle çok çabuk tanıştı
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz

Biraz bahsedermisin canım bana
Tövbe, salavat ve tevhit temelli bir zikir canım. Veysel karanidenbu yana gelen bir zikir. Sabah ve akşam yapıyorum. Gün içindede tevhit ve sakavat çekiyorum ama sayıya bağlı değil sayısızca. Sonrasında ilninin ilerlemesiyle beraber rüyaların sahihleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor. Rüyalarının yorumu öğretmenler dahilinde açılıp ona göre yol alıyorsun. :) sitesi de var. Orada bizzat yaşananlar anlatılmış. www.veyselkarane.com burada girerek bakabilirsiniz :)

Kendimden nahsetmek istiyorum birazda. Bir arkadaşım dahilinde tanıştım. Denedim ve dua ettim. sıkıntım polikistikti. Kilom çoktu ve baş edemiyordum. Kilo ersem belki polikistikde kalmayacaktı ama belki... dualarım ve zikirle beraber İlk haftadan itibaren Hz. Meryemi görüp, selamını almaya başladım. :) rüyalarımda bebek odasının yıldızlarla kaplı olduğunu gördüm hep, yumurtalar gördüm... hocam, zikrim, sabrım, duam ve teslimiyetim ile hamdolsun şuan 10 haftalık hamileyim. Hemde tam umudumu kesmişken...

Kizlar selam valla moralim cok bozuk kizim daha 16 aylik inatci bir atesi var 20 gundur bir iyi bir kotu benden baskasinda durmuyor kucaktan inmiyor surekli agliyor yaveum derdinide anlatamiyor dislerinden diyorduk idrarda enfeksiyon cikiyor bu ucuncu oldu dr artik universite hastanesine sevkederim tahlil sonuclari da enfeksiyon cikarsa dedi valla kostur kostur canim burnumda karnimdakini unuttum yeminle hangi birine uzuleyim anlam veremedim rabbim kimseyi hastanelere dusurmesin suan kasik agrisindan kivraniyorum cunku cok merdiven ciktim indim insalh bir problem olmaz cüz almak istedim ama kizim su durumdayken imkani yok okuyamam okuyanlar bizleride duasina katsin karnimizdaki sabilerin yuzu suyu hurmetine rabbim kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin

18 inde gidicem. 12. Hafta içinde olucak. İkili test yaparmı bilmiyorum ama yaparsa yaptırıcam bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…