- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.961
Ben netten aliyorum urunlerinin tamamen dogal oldugunu soyluyor mec...efendi. ararsan tam adini bulabilirsin. Bicok urununu kullaniyorum. Sampuanlarinda ozellikle bebekler icin dogal, sls icermeyen ürünleri var. Arastirdim memnunum.Kantaron yağını nereden alıyorsun canım. Sedefe de iyi gelir mi sence?
Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))
Ciddi mi benim hala o keyifli dönem gelmedi hala mide bulantılari devam ediyor doktor dayan 1 -2 haftaya geçecek dedi de hiç geçmeyecek gibi geliyorKantaron yağını nereden alıyorsun canım. Sedefe de iyi gelir mi sence?
Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))
Çok haklısın insanlar anlayışsız, igreniyorum çok şu sigara kokusundan, ben şu an ilaç kullanmıyorum symbicort kullanıyordum önceden. Geçen hafta da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zinnat adında, ama nasıl koruyacağız bu kış kendimizi bilemiyorum
Bayanlar belirtilerim hala geri gelmedi. Yatakta sagdan sola donerken goguslerim cok fena bicak sokulmus gibi agrirdi. Simdi hic bir sey kalmadi. Cok mutsuzum.
Canim insallah duymuşsunuzdur ben duyamadim ben de 7+0 im bugün. Çok korkuyorumKızlar merhaba bu aksam doktor kontrolüm var kalp atışı❤ duyma sırası bende Allahın izniyle İnşallah günüyle de tam uyumlu çıkar Bugün 7+0 olmalıyız
Ben kalbi duran bebegimde 12. Haftada öğrenmiştim kizdi
Canim niye mutsuzsun benim de belirtilerim göğüs ağrısı, hassasiyeti. Bulantı, uyku hali azaldı normal bu da çünkü üç ay doluyor ve bitmesi normal üç ayda insan tedirgin oluyor tabi belirti olmayınca ama üzülme ben bugün doktora gittim on gün önce gitmiştim ama ilkini kaybedince sabredemedim kalbi atıyor kimildiyor görünce rahatladim. Eminim senin bebeğinin de keyfi yerindedir mutlu ol o da hissedecektir belirtiye takılma hiç canımBayanlar belirtilerim hala geri gelmedi. Yatakta sagdan sola donerken goguslerim cok fena bicak sokulmus gibi agrirdi. Simdi hic bir sey kalmadi. Cok mutsuzum.
Can'ım güldürdün beni valla. Çok yaşa. değişir tabi ki. Yüzde elli kız yüzde elli erkek olacak değil ya :))selam kizlar bugun kontrolum vardi 11+2 cikdik ense kalinligi normal 1.2mm ddedi..cinsiyyet tahmini istedim bacak arasi bos yuzde elli kiz yuzde ellli oglan dedi :) bu.nasil tahmin sordum degisebilir dedi doktor..sizce degisme ihtimali varmi?
Feci bir baş ağrısı çekiyorum şuanda gözlerim cikacak sanki yerinden
Benimde baş ağrılarım var maalesef sebebi uykusuzluk tansiyon problemin var mi tansiyonda baş ağrısı yapiyorFeci bir baş ağrısı çekiyorum şuanda gözlerim cikacak sanki yerinden
Amin canım inşallahZinnatı bende kullandım 2 paket ancak temizlendi ciğerlerim. Allah yardımcımız olsun
canim pipi yok dedi.ama nette 11haftada olusuyor yaziyor.ama doktor henuz erken.dedi.hangisine inaniyimCan'ım güldürdün beni valla. Çok yaşa. değişir tabi ki. Yüzde elli kız yüzde elli erkek olacak değil ya :))
Yok ilk kez böyle oldum tansiyon sorunum yok çok şükürBenimde baş ağrılarım var maalesef sebebi uykusuzluk tansiyon problemin var mi tansiyonda baş ağrısı yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?