2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kantaron yağını nereden alıyorsun canım. Sedefe de iyi gelir mi sence?

Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))
Ben netten aliyorum urunlerinin tamamen dogal oldugunu soyluyor mec...efendi. ararsan tam adini bulabilirsin. Bicok urununu kullaniyorum. Sampuanlarinda ozellikle bebekler icin dogal, sls icermeyen ürünleri var. Arastirdim memnunum.

Bayanlar belirtilerim hala geri gelmedi. Yatakta sagdan sola donerken goguslerim cok fena bicak sokulmus gibi agrirdi. Simdi hic bir sey kalmadi. Cok mutsuzum.

Kantaron yağını nereden alıyorsun canım. Sedefe de iyi gelir mi sence?

Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))
Ciddi mi benim hala o keyifli dönem gelmedi hala mide bulantılari devam ediyor doktor dayan 1 -2 haftaya geçecek dedi de hiç geçmeyecek gibi geliyor

Symbicortu astım için kullanıyordun sanırım canım. Ne zamandır kullanıyordun. Bende kullanıyordum devamlı ilacım ama şuan kullanmıyorum kendime dikkat ediyorum gerekirse temizlik bile yapmıyorum.

Kızlar merhaba bu aksam doktor kontrolüm var kalp atışı❤ duyma sırası bende Allahın izniyle İnşallah günüyle de tam uyumlu çıkar Bugün 7+0 olmalıyız

Bayanlar belirtilerim hala geri gelmedi. Yatakta sagdan sola donerken goguslerim cok fena bicak sokulmus gibi agrirdi. Simdi hic bir sey kalmadi. Cok mutsuzum.

Benimde kalmadı canım hele göğüslerim altına yastık alıyordum o kadar acıyordu ama endişelenmiyorum çünkü doktorum geçmesinin normal olduğunu söyledi. Sende kafayı takma bence çünkü her ay aynı olmaz belirtiler.

Valla belirtiler bende gitmisti bende takiyordum kafama ama bugun dehset bas agrisi ve mide bulantisi cektim buarada isim konusuna deginmissiniz benim bir kizim var 1.5 yasinda adi Duru iki ciside kiz olursa Berrak koyucaz allah izin verirse:))))

Canim niye mutsuzsun benim de belirtilerim göğüs ağrısı, hassasiyeti. Bulantı, uyku hali azaldı normal bu da çünkü üç ay doluyor ve bitmesi normal üç ayda insan tedirgin oluyor tabi belirti olmayınca ama üzülme ben bugün doktora gittim on gün önce gitmiştim ama ilkini kaybedince sabredemedim kalbi atıyor kimildiyor görünce rahatladim. Eminim senin bebeğinin de keyfi yerindedir mutlu ol o da hissedecektir belirtiye takılma hiç canım

selam kizlar bugun kontrolum vardi 11+2 cikdik ense kalinligi normal 1.2mm ddedi..cinsiyyet tahmini istedim bacak arasi bos yuzde elli kiz yuzde ellli oglan dedi :) bu.nasil tahmin sordum degisebilir dedi doktor..sizce degisme ihtimali varmi?
Can'ım güldürdün beni valla. Çok yaşa. değişir tabi ki. Yüzde elli kız yüzde elli erkek olacak değil ya :))

selamlar anneler cinsiyete yavaştan geçiş yapılmış negüzel,ben de bu konuda müthiş meraklıyım hemen 16-17 haftalık olsa da öğrensem diyorum.12 haftada öğrenenler olmuş ama weryew in başına gelen bana da olmuştu.bana da 12.haftada erkek dedi gittiğim doktor hatta birlikte bakıp benzettik,sonra 17.hafta da kesin kız dendi oyüzden bence 17.hafta daha belirleyici sanırım cinsiyet konusunda. bu genital nub teorisi var hiç ona bakabildiniz mi? 8. - 12. haftalar arası alınan ultrason görüntülerine göre bakılıyor. eğer popo ucu sırt çizgisiyle paralel düz uzanıyorsa KIZ,popo ucunda sırt çizgisini açılayan bir çıkıntı varsa ERKEK deniyor.kızımın eski ultrason fotolarına baktım hakkaten onda tutuyor ama tesadüf müdür bilemem ben bu hafta 9+3de kontrle gidicem görüntüyü bir yorumlamak istiyorum bakalım,heyecanım artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…