2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim gecmis olsun bugun benimde cok basim agridi ac kalmamaya ozen goster bol bol sivi tuket birde ben sarimsakli yogurt yedim iyi geldi .
Saol cnm aç kalmıyorum.bulantim olmadığı için ama.suyu az içiyorum sanırım gerçi bugün içtim baya uyuyunca geçer inşallah

Symbicortu astım için kullanıyordun sanırım canım. Ne zamandır kullanıyordun. Bende kullanıyordum devamlı ilacım ama şuan kullanmıyorum kendime dikkat ediyorum gerekirse temizlik bile yapmıyorum.
Evet kuzum astım için senelerdir aralıklı kullanıyordum ama yaklaşık 6 aydır kullanmıyorum, bebekim doğup sütten kesilene kadar da kullanmam allah nasip ederse.. hem doğumda kadınlar yenileniyormuş ya belki astımımız da geçer ne dersin :)

ay inşallah canım ya ağzın bal damlıyo. Bende netten okumuştum 3te 1 inde tamamen yok oluyomuş bizde onların arasındayızdır inşallah. Benimde 2 senedir var astımım hayat kalitesini mahvediyor. Bebeklerimizi korumak için içmiyoruz inşallahta gerek kalmaz. :)

canim pipi yok dedi.ama nette 11haftada olusuyor yaziyor.ama doktor henuz erken.dedi.hangisine inaniyim
Can'ım çok erken. Sadece tahmin onlarınki.
Bu hafta tam üç kişiden duydum. Erkek demişler 20. Haftada kız olduğu çıkmış. Bi arkadaşıma da kız dediler erkek çıktı sonra.
Ben artık yanılmıyorlar o eskidenmiş diyordum ama öyle değilmiş. Heleki 12. Hafta çok çok erken.

Eki Görüntüle 2054784 kizlar benim minnak cinsiyyet tahmini olan var mi?@zenderu kalp atim 162 idi.140ustu kiz derler dogrumu acaba?
Can'ım ben hiç anlayamadım. Zaten ilk bebeğim tecrübesizim :))
Kalp atışından cinsiyet tahminini de ilk kez burda okudum. Ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi.

Can'ım ben hiç anlayamadım. Zaten ilk bebeğim tecrübesizim :))
Kalp atışından cinsiyet tahminini de ilk kez burda okudum. Ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi.
tamam canim saol yinede :) tahmin cok eylenceli.bir kizim var bu erkek olsun cok istedim ama galiba kiz bu da

Kız bu canım bence nub göre
bende foto koymak istiyorum yapamıyorum yaa

selam kizlar bugun kontrolum vardi 11+2 cikdik ense kalinligi normal 1.2mm ddedi..cinsiyyet tahmini istedim bacak arasi bos yuzde elli kiz yuzde ellli oglan dedi :) bu.nasil tahmin sordum degisebilir dedi doktor..sizce degisme ihtimali varmi?

herseyin iyi olmasina cok sevindim. cinsiyet bi dahaki kontrolunde heralde daha iyi soyler

Nerdee. Bulantilar tam gaz devam. Şöyle diyorum bir sey ceksede canim doya doya yesem. Eziyet gibi yemek yemek :) ne zaman gececek hic bilmiyorum

bak once bunu sen yeneceksin. bebek icin yemeliyim gelisimi icin kafanda sartlamalisin. cocuklarimiz icin hersey yapariz dimi bunuda onun icin demelisin. 10 gun cok bende boyke cok cektim. yedim bulandiriyordu kustun bile. sonra dedim napiyorum ne kendime ne bebegime faydam yok bu degisecek dedim sonra baktim hicde korktum gibi degil. hersey yiyorum. sadece bazi yemekler dokunuyor. ama az az yiyorum sık sık yiyorum sende dene

Kizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?

Bende devlete gidiyorum monitörü çevirme zahmetinden bile.bulunmuyolar saolsun sadece resim verdi elime ben sormadan.soylemicek uyuz oldum hastaneyi değiştiriyorum şimdi başka bı devlet Hastanesi'ne gidicem ayın 26 Sina aldım randevumu sağlık ocağına kyait actirman gerekiyor evet ama orda.ultrasonla bakmıyor canım bildiğim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…