- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.981
Saol cnm aç kalmıyorum.bulantim olmadığı için ama.suyu az içiyorum sanırım gerçi bugün içtim baya uyuyunca geçer inşallahCanim gecmis olsun bugun benimde cok basim agridi ac kalmamaya ozen goster bol bol sivi tuket birde ben sarimsakli yogurt yedim iyi geldi .
Evet kuzum astım için senelerdir aralıklı kullanıyordum ama yaklaşık 6 aydır kullanmıyorum, bebekim doğup sütten kesilene kadar da kullanmam allah nasip ederse.. hem doğumda kadınlar yenileniyormuş ya belki astımımız da geçer ne dersin :)Symbicortu astım için kullanıyordun sanırım canım. Ne zamandır kullanıyordun. Bende kullanıyordum devamlı ilacım ama şuan kullanmıyorum kendime dikkat ediyorum gerekirse temizlik bile yapmıyorum.
Evet kuzum astım için senelerdir aralıklı kullanıyordum ama yaklaşık 6 aydır kullanmıyorum, bebekim doğup sütten kesilene kadar da kullanmam allah nasip ederse.. hem doğumda kadınlar yenileniyormuş ya belki astımımız da geçer ne dersin :)
Can'ım çok erken. Sadece tahmin onlarınki.canim pipi yok dedi.ama nette 11haftada olusuyor yaziyor.ama doktor henuz erken.dedi.hangisine inaniyim
Can'ım ben hiç anlayamadım. Zaten ilk bebeğim tecrübesizim :))Eki Görüntüle 2054784 kizlar benim minnakcinsiyyet tahmini olan var mi?@zenderu kalp atim 162 idi.140ustu kiz derler dogrumu acaba?
tamam canim saol yinede :) tahmin cok eylenceli.bir kizim var bu erkek olsun cok istedim ama galiba kiz bu daCan'ım ben hiç anlayamadım. Zaten ilk bebeğim tecrübesizim :))
Kalp atışından cinsiyet tahminini de ilk kez burda okudum. Ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi.
Ayy ni gelsem o trimestre... En güzel aylar gerçektenKantaron yağını nereden alıyorsun canım. Sedefe de iyi gelir mi sence?
Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))
Siz boyle dedikce dayanma gucu buluyorum. Ben cok zorlandim bilmiyorum.. son aylarda yine ilk aylar gibi zormuAyy ni gelsem o trimestre... En güzel aylar gerçekten
Kız bu canım bence nub göreEki Görüntüle 2054784 kizlar benim minnakcinsiyyet tahmini olan var mi?@zenderu kalp atim 162 idi.140ustu kiz derler dogrumu acaba?
Ozaman mide yanması nefeste zorluk bel ağrısı olucak ama inanki hepsi doğumdan sonra geçicek İnş kucağımıza bi alalımSiz boyle dedikce dayanma gucu buluyorum. Ben cok zorlandim bilmiyorum.. son aylarda yine ilk aylar gibi zormu
selamlar annelercinsiyete yavaştan geçiş yapılmış negüzel,ben de bu konuda müthiş meraklıyım hemen 16-17 haftalık olsa da öğrensem diyorum.12 haftada öğrenenler olmuş ama weryew in başına gelen bana da olmuştu.bana da 12.haftada erkek dedi gittiğim doktor hatta birlikte bakıp benzettik,sonra 17.hafta da kesin kız dendi oyüzden bence 17.hafta daha belirleyici sanırım cinsiyet konusunda. bu genital nub teorisi var hiç ona bakabildiniz mi? 8. - 12. haftalar arası alınan ultrason görüntülerine göre bakılıyor. eğer popo ucu sırt çizgisiyle paralel düz uzanıyorsa KIZ,popo ucunda sırt çizgisini açılayan bir çıkıntı varsa ERKEK deniyor.kızımın eski ultrason fotolarına baktım hakkaten onda tutuyor ama tesadüf müdür bilemem ben bu hafta 9+3de kontrle gidicem görüntüyü bir yorumlamak istiyorum bakalım,heyecanım artsın
bende foto koymak istiyorum yapamıyorum yaaKız bu canım bence nub göre
selam kizlar bugun kontrolum vardi 11+2 cikdik ense kalinligi normal 1.2mm ddedi..cinsiyyet tahmini istedim bacak arasi bos yuzde elli kiz yuzde ellli oglan dedi :) bu.nasil tahmin sordum degisebilir dedi doktor..sizce degisme ihtimali varmi?
Nerdee. Bulantilar tam gaz devam. Şöyle diyorum bir sey ceksede canim doya doya yesem. Eziyet gibi yemek yemek :) ne zaman gececek hic bilmiyorum
Aaa benimde kime sorsam kızı olucak geçen sene erkek ti busene kız diye biliyordum hadi hayırlısı sağlıklı olsun inşallah
Bende devlete gidiyorum monitörü çevirme zahmetinden bile.bulunmuyolar saolsun sadece resim verdi elime ben sormadan.soylemicek uyuz oldum hastaneyi değiştiriyorum şimdi başka bı devlet Hastanesi'ne gidicem ayın 26 Sina aldım randevumu sağlık ocağına kyait actirman gerekiyor evet ama orda.ultrasonla bakmıyor canım bildiğim kadariylaKizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
Resim megapikseli düşür canım ayarlardan camera ayarında sanırımbende foto koymak istiyorum yapamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?