2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benim görümcem sık olmasada 3,4 kez uçakla seyahat etti hatta son ettiğinde 8 aylık hamileydi. Sıkıntı yapmadı dr. Bir sorunlada karşılaşmadı ama tek gidiyosan eş muhafakatnamesi istiyo uçak şirketleri. Eşle gidiyosan sıkıntı olmuyo.

Kızlar bende park yatak almayı düşünüyorum. Hatta araştırmalara başladım cinsiyet öğrenince şimdiden almayı düşünüyorum. Kullananlar çok memnun olduğunu söyledi hep. Gurbette olduğum için sürekli ailemin yanına gidince götürmek büyük avantaj diye düşünüyorum taşınmasıda çok kolay. 2 sene sonrada normal oda yaparım.

Canım ben kızımda bez de dahil çoğu alışverişimi internetten yaptım joker bebe ve e bebekten çok aldım e bebek şubatta kampanya yapıyor jokerinde şu an indirimleri var özellikle avent ürünlerinde ama bizim için erken biraz yine olur indirimi takip edebilirsin

Ben gönlüme göre çok güzel bir oda yapmak istiyorum yeşil tonlarında
aynı zamanda anne yanı beşiklerinden de alırım, hatta anne baba yatağına bitişik duranlar çok hoşuma gidiyor

Hayırlı olsun canım doktorunun vardır bir bildiği rahat olması çok güzel bence kalp atışıyla ilgili olduğunu sanmıyorum ben nedense

canım okadar çok okudum ki bu durumu yaşayınca. Çok korktum çünkü benim de çok düşük. Sadece tsh bakılması çok yanlış.
T3 t4 antitg antitpo bunlar belirleyici sende guatr rahatsızlığı var mı ya da hamilelikten mi. Vende hepsine bakıldı ve ilaca gerek YOk dendi. Devlet hastMesinde baktılar hemde

Bugün 12+5 bebiş dr erkeğe benzetti
Hayırlı olsun ilk bebişiniz mi :)

Aklıma geldikçe yazarım ama lcw ürünleri çok kaliteli solma renk verme vs hiç yaşamadım. Sık yıkandığı halde. Şuanda outletlerde yazlık ürünleri çok uygun mesela. Hm çok güzel internet satışı var indirimde çok uygum oluyor. Trendyolda carters çok kaliteli ve indirime giriyor.
E bebek kıyafet olarak bana hep pahalı geliyor. Ama şubatta her gün birşeyde çok büyük indirim yapıyor. Birgün emzirme pompası
Birgün arabalarda
Birgün anakucağı
Hep büyük ve pahalı şeylerde ben şubatı bekliyorum. Babymall diye bir siye var orda da hergün indirim oluyor. Banyo ürünleri vs.
Bebek şampuanları ıslak mendil.
Bir de bez ve ıslak mendil asla stok yapmayım. Em güzel bez size pişik yapabilir. Bir de 1 numara çok takmayabilirsiniz. Sıkıyor bebiş kilo alınca. Islak mendil de dediğim gibi pişik yapabilir. En güzeli Doğumda bir paket kullanın ve kararınızı verin.
Size bir tavsiyem daha çok kıyafet almayın Kızlar en azından yeni doğan çok almayın. Atlet Zıbın patikli alt ayrı üst ve şapka çok giydiriliyor. Büyük alsanız da giyiyor. Şapka başlarda çok takılıyor. Bir de 3 4 tane battaniye. Penyeler özellikle evde. Dışarda bir tane kalın Kıyafet Alırken de cm e bakın. Mesela belki benimki 49 cm doğacak Yenidoğanlar 50 cm en fazla on gün giyecek ama mecbur alıyorsun. Ama sizinki 53 cm doğacak diyelim o Yenidoğanlar olmuyor kızlar
Ben kızıma çok sevdiğim tulumu ilk doğduğu gün bile giydiremedim olmadı. Sonra zaten çok hızlı büyüyor gerçekten. Bir de büyüdükçe lcw nın netinden trendyolda şimdi koton da var defacto birsürü site var. Butikbebe diye bir site vardı ordan çok almıştım. Sonra çok çok hediye geldi zaten. İlk bebek diye.
Aklımıza geldikçe yazarız yine tabi.

Ay bir de Kızlar sağlıklı diye dalan granül toz sabun deterjan almıştım kızıma meğer durulanmıyormuş egzama yaptı. Sıvı deterjan candır

Martin sonu gibi isinir havalar ya o zaman da bakabiliriz. Ben suan kendimden cok bebegim icin aratirma yapiyorum. Yatak- araba gibi bas esyalari arastiriyorum uygun fiyatli denk gelirse erken de olsa alirim.

mart benim icin cok gec olur. bencede temel esyalar en onemli ama kizimdan oturu besigi var ve kizim bi kere bile yatmadi. benim bebek arabasi bende dusunuyorum. ikizmi alsam kizimda binse felan diye. bencede uygun kampanyali bulursan al. aslinda en sona atinca hem acele ediyorsn eksik cikiyo birden alinca baya masraf cikiyo.

Canim panik yapma simdi hamilelik takvimimin altini okudum bel 've pelvik kemigi disinda bu hafta isaret parmaginda uyusma agri olabilir yaziyor seninle gunumuz yakin belki ondandir

belkide panik etmiyorum ama cok sakar oldum ya surekli cam temizliyip cekiyorum.

aynen bende sallamaya karsiyim emzige karsigim. bende kizima sallamak ve emzik vermedim. sıkintida yasamadim sadece sarilip uyutuyorum. ayakda sallassm besik felan zor olurdu ilerisi icin. suan gayet guzel

ben sallanan aldim ama sabitleyebiliyorsnda bir kupu var. gerci yatmadi ama icinde oynadi. 2 bucuk yasina kadar yatabilcegi ahsap besik almistim kizima. bu bebegimede kullanicam. mesela besikle isin bitince sokup bazanin altina koyabiliyorsn suan benimki bazanin altinda cok saglam krem renginde. butun cocuklarima kullanacam galiba

bende 5 aydan sonra ayrintilidan sonra baslicam. cunku son aylar agirlasiyorsn ve birden aldigin icin eksik cok cikiyor ve birden cok fazla harciyoran yada birikim ve liste yapacaksin. ben birikimi dogum parasi icin yapmak istiyorum. internette cocuk icin kaliteli tek satan missmodish biliyorum. internetten alisveris yapmadim. ama eskinden pamidor aliyordum kapatti civil e bebek felan var ben daha cok civile gidiyorum. waikikinin mali iyi oluyor ama cok sey yok tabi bide civilde indirim ve daha uygun oluyo

Carters fermuarlı tulumları bi Harika , mothercare aldığım bütün ürünlere bayılarak giydirdim ,ikiside internetten satış yapıyor , hastane çıkışı İdil baby çık güzel yumuşacık ,ilk çocuğum erkek yolcumuzda erkekse herşeyimiz var , prensesse büyük bir zevkle hepsi sil baştan

Kizlar sizde de oluyor mu? Bu ara bebegimi cok ozluyorum gercekten biran once saglikla kollarima almak istiyorum. Gercekten cok ozledim bazen bu yuzden agliyorum nasil gececek zaman bilmiyorum.

Ben zaten hamilelikten önce de yıllardır kullanıyorum ilaç, ilk hamile kaldigimda da yüksekti.. düşürmek için çok çaba harcanmiyor gibi geldi..aslında ben, "universite Hastanesi'nin koskoca endokrin uzmanı böyle yapıyorsa demekki böyle olması gerekiyor ben telaş yapiyorum heralde " diye düşünüyordum..ama burayı okuyunca acaba çok önemsemedi mi sonuçta yüzlerce insan geliyor bir günde diye düşünmeye başladım.. kafama göre de ilacı arttırmak istemiyorum.. bilmeden bı zarar veririm diye.. offf... P.tesi kadın doğum doktoruma tekrar olcturun ona sorayim bari..

Onlarda cok cirkin gorunuyor ya cok dandik duruyor. Cadir gibi hic hosuma gitmiyor :/

Bizim tayin durumu falan vardı ondan oda falan yapmamıştım kızıma ama iyi ki yapmamışım her çocuk çok farklı 2 yıla yakın park yatak kullandıktan sonra kızımın yapısına karakterine uygun bir oda yaptım

Lcw sobee e bebek kanz mothercare arkadaşımın dediği gibi carters diğerlerine göre biraz fiyatı Yüksek ama ürünleri çok çok kaliteli kızımda kullandım ve çok sevimli ürünleri var Hemde benim de aklıma gelen bunlar şimdilik.
0-3 aylık olan kıyafetler çok az kullanılıyor baya hızlı büyüyorlar o dönem çünkü ama yine buda bebeğine göre değişecek bir durum kızım 3650 doğmuştu 0-3 aylık aldığım hastane çıkışını 1 ay zor kullandık şimdilik aklıma gelenler zamanla yazarız inşallah yine

bende kizima oda yapmadim. ilk evlendim zamanlar baska yerde kiradaydik. zaten evlendikden hemen sonra hamile kaldim. esime tutturdum besikde besik ama doguma yakin bebegimin besigine dogum cantami koymustum. icine yatani yikamistim tozlanmasin diye kurmamistim. uzerine carsaf atmistim. iki kez doguma yakin kocaman hamam bocegi besige girdi. kaynanam oyle zor attiki bu bebegin agzina girer bogar dedi. ben daha o besige bebegimi koyabilirmim hic. doguma bi iki gun kalmis. dogumdan 15 gun gece nobet tuttum. uyumadim hem kizimi ezeriz hemde hamam boceginden. evi ilaclattik ama nafile. butun binayi sardigi icin tuvalet deliginden bile geliyordu. cok sukur o evden tasindik ve bu evde hic oyle problem yasamadim 1 bucuk senedir. ama gel gorki o besike kizimi koyamadim hep yanimda yatirdim. ben ona cok alistim ve besige hic koyamadim. ve besik cok kullanizli cok guzel ve saglam isin bitince sok baza alti koy cokda yer kaplamiyor. bende evimi hic kuramadim esim baba asi sag olsun. esimin kardesi evlendirdigi icin bize birsey yapmadi bizde kendi evimizi almak istiyoruz. gel gorki burda evler cok pahali ne kadar niyetlensekde hep onumuz tas cikiyor. bakalim kismet nasil olacak. rabbim yazmistir insallah simdilik takmamaya calisiyorum.

Allah can sağlığı versin diğer şeyler gelip geçici bu Bebeğinde kullanırsın inşallah

Ben 5-6 haftalık hamileyken binmek zorunda kaldım 2 defa çok şükür bi sıkıntı olmadı , internettede olmaz diyo

Eşimle beraber gidicez ben bebek daha küçük diye biraz stres olmuştum ama çok sıkıntı edicek bişey yok o zaman çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…