- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.261
İyi akşamlar kızlar
Sizlere birkaç sorum olacak; gebelikte uçak yolculuğu tehlikeli olur mu? Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı? Xray’lar problem olur mu? Doktoruma sordum tatile gideceğim zaman 14 haftalık hamile olcam bi sıkıntı olmaz dedi her ihtimale karşı hamile olduğumu gösteren raporda verdi ama yine de sizlere de bi sormak istedim...
Canım ben kızımda bez de dahil çoğu alışverişimi internetten yaptım joker bebe ve e bebekten çok aldım e bebek şubatta kampanya yapıyor jokerinde şu an indirimleri var özellikle avent ürünlerinde ama bizim için erken biraz yine olur indirimi takip edebilirsinKizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
Hayırlı olsun canım doktorunun vardır bir bildiği rahat olması çok güzel benceBayanlar bir ay sonra bugun ikili testte bebegimi ikinci kez gordum. Kipir kipirdi. Hersey yolundaydi.
Esim benim pipirikliligimden sikayet etti. Doktorum her zamanki gibi cok rahatti. 2 cm capli kist olusmus yumurtaligimda ikili testi yapan doktor buldu dedik bosver onu dedi. Hemsireyleydi bisiklete binemzsin diyordu dedim bosver bin dedi. Tsh in dusmus on u da bosver her sey yolunda cikmis keyfini cikar dedi. Kilo fazla almisim karbonhidrat yeme cok dedi.
Rahat olacagim artik. Karar verdik
Bu arada kalp atisi 154 du, Ilk tahminler kiz.
canım okadar çok okudum ki bu durumu yaşayınca. Çok korktum çünkü benim de çok düşük. Sadece tsh bakılması çok yanlış.Şu an günlük 175 mg kullanıyorum.. hamile olduğumu biliyor söyledim...her ay kontrole çağırıyor fakat sadece TSH a bakıyor, daha önce başka doktorlar(dahiliye ve kadın doğum) TSH,. T3 ,t4 antikora falan bakıyordu.. aynı kandan bakilabilecekken istek yapmaması kafama takılıyor...belki yeterlidir onuda bilmiyorum suclamiyim şimdi ama içim rahat etmiyor.. 150 mg kullanmama rağmen değerim dusmedi..bunun üzerine sadece 0.25 arttırdı dozu..yeterli mi bilmiyorum.. hamile olduğundan zamanda önemli..kafama takıldı çok fena..
Hayırlı olsun ilk bebişiniz mi :)Bugün 12+5 bebiş dr erkeğe benzetti
Aklıma geldikçe yazarım ama lcw ürünleri çok kaliteli solma renk verme vs hiç yaşamadım. Sık yıkandığı halde. Şuanda outletlerde yazlık ürünleri çok uygun mesela. Hm çok güzel internet satışı var indirimde çok uygum oluyor. Trendyolda carters çok kaliteli ve indirime giriyor.Kizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
Martin sonu gibi isinir havalar ya o zaman da bakabiliriz. Ben suan kendimden cok bebegim icin aratirma yapiyorum. Yatak- araba gibi bas esyalari arastiriyorum uygun fiyatli denk gelirse erken de olsa alirim.
Canim panik yapma simdi hamilelik takvimimin altini okudum bel 've pelvik kemigi disinda bu hafta isaret parmaginda uyusma agri olabilir yaziyor seninle gunumuz yakin belki ondandir
Ben kızım alışmasın diye sallanmayan aldım. Çok şükür hiç sallamadım. Sallanan beşik alırsam benim dışımda da sallamaya çalışabilirler diye düşündüm. Aynen olacakmış. Sallanmayan beşiği kaynanam ileri geri sallamaya çalışmıştı
Kizlar bu arada bebeginize yataklari nasil alacaksiniz? Ben sallanmayan istiyorum ama esim sallanan alalim diyor. Bana da mantikli geliyor aslinda. Cocugum dogmadan nasil bir cocuk olacagini bilemem belki cok aglayan hic durmayan bir cocuk olacak be biliyim ya. Yatak arastirmalarina basladim yavastan ama ne alacam hic bilmiyorum.
Kizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
Carters fermuarlı tulumları bi Harika , mothercare aldığım bütün ürünlere bayılarak giydirdim ,ikiside internetten satış yapıyor , hastane çıkışı İdil baby çık güzel yumuşacık ,ilk çocuğum erkek yolcumuzda erkekse herşeyimiz var , prensesse büyük bir zevkle hepsi sil baştanKizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
canım okadar çok okudum ki bu durumu yaşayınca. Çok korktum çünkü benim de çok düşük. Sadece tsh bakılması çok yanlış.
T3 t4 antitg antitpo bunlar belirleyici sende guatr rahatsızlığı var mı ya da hamilelikten mi. Vende hepsine bakıldı ve ilaca gerek YOk dendi...
illaki dedin gibi vardir. ben hic internetten alisveris yapmadim. hangi siteden aliyosunuz hic bilmiyorum. bazi urunler cok kaliteli duruyor ama herkez orda gorundu gibi degil deyince cesaret edemiyorum. ben merkeze uzak oldugum icin 20 haftadan sonra alisverisimin cogunu yaparim diye dusunuyorum. cunku kizimida nisanda dogurdum. buda sezeryan olacagi icin nisan son haffalari gibi olur diye dusunuyorum. buda nisan dogumu olacagi icin kizimdayken merkezde olmama ragmen o zamanlar yine tamamlayamamistim. esim tatilinde yapmaya calisiyorduk ve beni tek hic bir yere yollamiyordu haladaha oyle yani. bide erkekle hic alisveris olmuyor. 7 ayda bence cogu sey tamamlanmali ben kizima o son aylar kiyafetlerini utulerken bile cok darlanmistimki utu saatlerce yapabilirim normalde.
Onlarda cok cirkin gorunuyor ya cok dandik duruyor. Cadir gibi hic hosuma gitmiyor :/
Kizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
Lcw sobee e bebek kanz mothercare arkadaşımın dediği gibi carters diğerlerine göre biraz fiyatı Yüksek ama ürünleri çok çok kaliteli kızımda kullandım ve çok sevimli ürünleri var Hemde benim de aklıma gelen bunlar şimdilik.Carters fermuarlı tulumları bi Harika , mothercare aldığım bütün ürünlere bayılarak giydirdim ,ikiside internetten satış yapıyor , hastane çıkışı İdil baby çık güzel yumuşacık ,ilk çocuğum erkek yolcumuzda erkekse herşeyimiz var , prensesse büyük bir zevkle hepsi sil baştan
Bizim tayin durumu falan vardı ondan oda falan yapmamıştım kızıma ama iyi ki yapmamışım her çocuk çok farklı 2 yıla yakın park yatak kullandıktan sonra kızımın yapısına karakterine uygun bir oda yaptım
Lcw sobee e bebek kanz mothercare arkadaşımın dediği gibi carters diğerlerine göre biraz fiyatı Yüksek ama ürünleri çok çok kaliteli kızımda kullandım ve çok sevimli ürünleri var Hemde benim de aklıma gelen bunlar şimdilik.
0-3 aylık olan kıyafetler çok az kullanılıyor baya hızlı büyüyorlar o dönem çünkü ama yine buda bebeğine göre değişecek bir durum kızım 3650 doğmuştu 0-3 aylık aldığım hastane çıkışını 1 ay zor kullandık şimdilik aklıma gelenler zamanla yazarız inşallah yine
Allah can sağlığı versin diğer şeyler gelip geçici bu Bebeğinde kullanırsın inşallahbende kizima oda yapmadim. ilk evlendim zamanlar baska yerde kiradaydik. zaten evlendikden hemen sonra hamile kaldim. esime tutturdum besikde besik ama doguma yakin bebegimin besigine dogum cantami koymustum. icine yatani yikamistim tozlanmasin diye kurmamistim. uzerine carsaf atmistim. iki kez doguma yakin kocaman hamam bocegi besige girdi. kaynanam oyle zor attiki bu bebegin agzina girer bogar dedi. ben daha o besige bebegimi koyabilirmim hic. doguma bi iki gun kalmis. dogumdan 15 gun gece nobet tuttum. uyumadim hem kizimi ezeriz hemde hamam boceginden. evi ilaclattik ama nafile. butun binayi sardigi icin tuvalet deliginden bile geliyordu. cok sukur o evden tasindik ve bu evde hic oyle problem yasamadim 1 bucuk senedir. ama gel gorki o besike kizimi koyamadim hep yanimda yatirdim. ben ona cok alistim ve besige hic koyamadim. ve besik cok kullanizli cok guzel ve saglam isin bitince sok baza alti koy cokda yer kaplamiyor. bende evimi hic kuramadim esim baba asi sag olsun. esimin kardesi evlendirdigi icin bize birsey yapmadi bizde kendi evimizi almak istiyoruz. gel gorki burda evler cok pahali ne kadar niyetlensekde hep onumuz tas cikiyor. bakalim kismet nasil olacak. rabbim yazmistir insallah simdilik takmamaya calisiyorum.
sebebi nedir acaba cok mu kansiz kaldik
İyi akşamlar kızlar
Sizlere birkaç sorum olacak; gebelikte uçak yolculuğu tehlikeli olur mu? Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı? Xray’lar problem olur mu? Doktoruma sordum tatile gideceğim zaman 14 haftalık hamile olcam bi sıkıntı olmaz dedi her ihtimale karşı hamile olduğumu gösteren raporda verdi ama yine de sizlere de bi sormak istedim...
Eşimle beraber gidicez ben bebek daha küçük diye biraz stres olmuştum ama çok sıkıntı edicek bişey yok o zaman çok teşekkür ederimBenim görümcem sık olmasada 3,4 kez uçakla seyahat etti hatta son ettiğinde 8 aylık hamileydi. Sıkıntı yapmadı dr. Bir sorunlada karşılaşmadı ama tek gidiyosan eş muhafakatnamesi istiyo uçak şirketleri. Eşle gidiyosan sıkıntı olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?