2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen nerde oturuyosun canım buarada bursadan bildiğiniz perinatolog varmı özel

çok güzelmiş
ben pijama değil de gecelik sabahlık istiyorum bir ara bakmıştım yoktu oyshoda
bi bakim tekrar

He he tipi size huyu bana benzeyecek de geç benim kızım 5 yaşında kayınvalidem hala kendi tarafına benzetecem diye uğraşıyor hatta kaynıma benzetiyor ama hiiççç benzemiyor birazsa vurdumduymaz sorunsuz bir tip kendisi o benzetince bende birgün allaha çok şülür tiple kurtardık ya huyu benzeseydi dedim o günden beri söylemiyor ama tabi bu seferde görümcemlere falan benzetiyor anlayacağın bitmiyor.boşver he de geç .

bende bu durumu avantaja cevirin :) evet aynı size benziyor deyin geçin

Yeminederim sırt ağrısından ağlayacam yaf git gide işin rengi değişiyor ağrıya çözüm bulamıyorum dün gece hiç uyumadım hiç bir pozisyon da rahat edemiyorum tek ben mi öyleyim

magnezyuma başladın mı
birkaç güne rahatlatır diye düşünüyorum benim öyle olmuştu

beslenme konusunu hiç konusmadık doktorumla, aklıma takılan bir konu oldu; ben hergün kahvaltıda kaşar+2yumurta+zeytin yiyorum. Günde 1-2 de muz yiyorum. bu iri bebek olmasını mı sağlar?? Dikkat mi etmeliyim?

hepsi bir garip bana da soruyorlar erkek diyorum, ayy kız başka keşke kız olsaydı diyorlar. isim düşündünüz mü diyorlar söylüyorum başka düşünmedin mi hiç diyorlar ve isim öneriyorlar. sonra da şimdi rahatsın bi doğsun göreceksin... başlıyor. o yüzden herkese hı hı deyip geçiyorum

canım sağlıklı olsun da varsın onlara benzesin, sen her halukarda seveceksin. onlar da sana benzese de alışacak. onlara karşı biraz kırgın olduğun için batıyordur her şey akışına bırak, sevsinler, beklesinler, heyecanlansınlar aksi daha çok canını sıkar emin ol.

canım, sabahlığımı özdilekten almıstım ben 99tl (kırmızı-kiremit rengi arası, pamuklu, çok sade) geceliğimi yine özdilektenaldım 34tl (oda sade kısa kollu) pijama takımımıda LCWden aldım önü düğmeli 45tl. evde de var 2 takım pijamam, onlarında altını kullanırım üzerine sabahlık giyerim. çok para vermeyin okadar. sabalığım iyi olsun dedim çünkü ben çok kullanıyorum, sabah serin oluyor evim, hırka yerine onu geçiriyorum sırtıma.

Amin canım inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Ama insan birden yükselince strese kapılıyor işte. Bugünden itibaren dikkat etmeyi düşünüyorum. Bakalım uygulayabilecekmiyim :/

Valla ben yavaşta yemiyorum canım. Sanki önümden alacaklar kaçıracaklar gibi İnşallah hepimiz en az kiloyla doğumlara gideriz. Benimde karnım sivri ama aynı zamanda yayvanda. Ben yapısına göre kız erkek olduğunu düşünmüyorum valla bence tamamen saçmalık bunlar. Ama işte etrafta insanlar illa birşeye muhalefet olacak ya yada aksini ispat etmeye çalışacak ya. Anlamıyorum insanları cidden :/

Ya şöyle zihniyetteki insanlara sinir oluyorum gerçekten kız erkek ne farkeder sivri yayvan ne anlamı var. Allahın verdiği kul sonuçta hayırlı evlat olsun hayırlı insan olsun deyin bir kere de değil mi? Benimde etrafımda var öyle kendi çocuğu kız olsun diye diretenler doğumda ilk iyimi değilde kızmı kızmı diye soranlar var. Doğunca aç göster buda size kapak olsun diye en sonunda onu istiyorlar gerçekten. Ben bir arkadaşımdan duymuştum. Erkek olduğuna inanmayıp illa pipi görenler var açıp bakanlar var. Hayret ediyorum doğrusu ya

3lü pijama takımına bayıldım tam istediğim gibi hatta favorilerime ekledim ama beden seçeneği çok kalmamış. Gecelik belki rahat olmaz ama pijama çokta açık değil. Üstündeki sabahlık zaten her yeri örtüyor. Eminim saten olanlardan çok daha iyidir.

ben de hiç bir sorun olmadığı halde oğlum 2700 doğdu 2700 gayet normal bir kilo yani neden üzüldünüz? suan 1.5 yaşında masallah yaşıtlarında cok daha uzun
Bi an benim yüzümden bebeğime zarar gelecek gibi geldi. Şimdi daha iyiyim inşaallah sağlığına zarar gelecek kadar zayıf olmaz. Sağlıklı olsun çabuk toparlar. Doktor ık mık yapıp konuşunca stres yaptım.

Amin canım inşallah. Sağlıklı olsunlar yeter.

Sabahlık olduğu zaman üzerinde sıkıntı yok. Sabahlıksiz yeterince açık bence. Çok güzelmiş fakat hastanede giymek için hani gelen gidenden dolayı dekoltesiz birşey daha iyi olur gibi, göğüsler falanda büyüyor çünkü tabikide sen bilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…