2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben kapı süsünü şu çerçeveler var ya hani ortasında kadife kumaş oluyor üstüne isim yazılıyor ondan yapcam çerçevelerin fiyatını uyguna nerden bulabilirim bildiğiniz siteler varsa yönlendirirmisimiz beni

Ya doktora sordum acaba yetersiz mi diye doppler kan akışına bakalım ona göre yükseltelim dedi zaten ayrıntılı dan çıktım yeni ölçüm yapıldı anlamıyorum ki kendi kendime yükselticem sinirden... Bende koka başladım ohafta başladı geriliği acaba diye sormadan edemiyorum şimdi karından başladınm ama yağ oranı pek yok göbüşte korkuyorum bebeğe gelcek diye
Canim bu kan sulandirici igneler deri alti ignesi diye geciyor igne boyu cok kisa gobek 7 kat deri sezeryanda kesiliyor bebege gelmesi imkansiz demisti doktorm kol, bacak, gobek farketmez deri altinda emilip kana karisiyor sulandiriyor sen nasil rahat ediyorsan ordan yaptir igneni gobek buyuyup gerildikce de zor oluyor ben de kola gectim bir aydir bir sikinti yok sukur

Kızlar selam, inşallah herkes iyidir. Benim çok iştahım açık şu 10 gündür insan gibi yemiyorum gerçekten tıka basa doysamda yinede yiyorum. Varmı böyle olan 6 kilo aldım şimdiye kadar ama böyle giderse çok çabuk almaya devam edeceğim. Kendimi nasıl durdurcam bilmiyorumm :(

ben de 22 artı 3 e randevu aldım recep has tan şimdi öne cekebilir miyim diye aradım dolu gerçi adamım sitesinde de 18 23 haftaları arası yapılır diyor

Benim de 22+5e denk geliyo
Ben de geç mi acaba diye endişelenmiştim ama burda benzer tarihlerde yaptıranlar olmuş, geç değil dediler
Yarın bi sorsam mı acaba yine

bende de yok bişi henüz

şöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tl :KK53: o parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım

Ya bende eskiden kendime aldığım bişeye hiç acımaz dünyanın parasini verirdim Son zamanlarda biraz cimrilestim Buna bu parayı vereceğime bebeğe harcarım diyorum

Bende de oluşmadı daha. Ama ben beyaz tenliyim. Esmerlerde daha belirgin oluyormuş. Her genede muhakkak çıkar mı ki bu çizgi

Kizlar benim de bugünkü gündemim gobegimde olmasi gereken ama olmayan cizgi idi Bende de yok yani rahat olalım

Son düzenleme:
Yeminederim sırt ağrısından ağlayacam yaf git gide işin rengi değişiyor :( ağrıya çözüm bulamıyorum dün gece hiç uyumadım hiç bir pozisyon da rahat edemiyorum tek ben mi öyleyim

Tek bulgu parlaklik mi. Benimde kalbinde goruldu teknbasina bosey ifade etmez dediler ama yinede fetal dna testi yaptilar. Sende icini ferah tut. Onun disinda hersey normal dimi
Evet tek bulgu o fetal DNA dediğiniz nedir ?amniyosenteze olumlu bakmadım ben yurtdışına gönderilen bi test varmış onu düşünüyoruz ama emin değilim

Yeminederim sırt ağrısından ağlayacam yaf git gide işin rengi değişiyor :KK43: ağrıya çözüm bulamıyorum dün gece hiç uyumadım hiç bir pozisyon da rahat edemiyorum tek ben mi öyleyim

Canım bende 10 gündür aynıyım artık dün gece ağladım ağrıdan. Oturarak uyuyakalıyorum hep. Magnezyum eksikliğinden olurmuş. Druma sordum kullan dedi bugün içmeye başladım. Bakalım geçecekmi. Sen kullanıyomusun magnezyum.

Kızlar selam, inşallah herkes iyidir. Benim çok iştahım açık şu 10 gündür insan gibi yemiyorum gerçekten tıka basa doysamda yinede yiyorum. Varmı böyle olan 6 kilo aldım şimdiye kadar ama böyle giderse çok çabuk almaya devam edeceğim. Kendimi nasıl durdurcam bilmiyorumm :KK43:
6 kilo gayet iyi, malesef ben yaklaşık 10 kilo aldım ve aramızda 15 gün var :KK43:

Canım bende 10 gündür aynıyım artık dün gece ağladım ağrıdan. Oturarak uyuyakalıyorum hep. Magnezyum eksikliğinden olurmuş. Druma sordum kullan dedi bugün içmeye başladım. Bakalım geçecekmi. Sen kullanıyomusun magnezyum.
Can'ım magnezyumun bana hiç faydası olmadı. Ağrılarım hala devam ediyor. Şuan sırtımda yastıkla uzanmış haldeyim. Avm ye gittim bugün. Şuan sağa sola dönüş ayrı dert kalkmak ayrı dert.
İnş sana faydası olur.

Selam kızlar. Bunlar da benim kızımın ilk kıyafetleri. Trendyolda indirim vardı. Umarım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

_20180109_213853.webp
_20180109_213836.webp
_20180109_213819.webp
_20180109_213802.webp
_20180109_213742.webp

şöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tl :KK53: o parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım
Spor gecelik olmasa da OYSHO ya bakabilirsin ben ordan iki takım aldım pamuklu saten yumuşacık hem de çok modern şuan da indirim var takım 150tl ye geliyor internet sitesinden bir bak istersen. Ben aldıklarımı koyuyorum bak fikir olur ;)

Eklentiler

• IMG_2639.webp
    IMG_2639.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_2640.webp
    IMG_2640.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 93
Can'ım magnezyumun bana hiç faydası olmadı. Ağrılarım hala devam ediyor. Şuan sırtımda yastıkla uzanmış haldeyim. Avm ye gittim bugün. Şuan sağa sola dönüş ayrı dert kalkmak ayrı dert.
İnş sana faydası olur.

Ay canım demeee, inşallah faydası olur çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan bende şuan yastıklarla heryerimi destekledim uzanıyorum. Yoksa son aylar geçermi böyle :(

Back
X