- Konu Sahibi kardelen384
- #18.601
Yok bi arkadaş da 50 cc yapıp dağıttı ideal gibime geldiCan'ım 50 cc çok büyük değil mi? Kadın parfüm şişeleri kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bi arkadaş da 50 cc yapıp dağıttı ideal gibime geldiCan'ım 50 cc çok büyük değil mi? Kadın parfüm şişeleri kadar
Çok teşekkür ederim tabi atarım yapıyım daCanim cok guzeller gule gule kullansin insallah.saglikla...
Suslemelerde guzel kolay gelsin sana bitince foto atmayi unutma
50cc ile yapılıyor canım geneldeYok bi arkadaş da 50 cc yapıp dağıttı ideal gibime geldi
Çok şık bunlar daEki Görüntüle 2091459
Kizlar bende hastanede dagitmalik bunu yapmayi dusunuyorum.birde
Eki Görüntüle 2091460
Bundan almayi dusunuyorum.
Canim bu kan sulandirici igneler deri alti ignesi diye geciyor igne boyu cok kisa gobek 7 kat deri sezeryanda kesiliyor bebege gelmesi imkansiz demisti doktorm kol, bacak, gobek farketmez deri altinda emilip kana karisiyor sulandiriyor sen nasil rahat ediyorsan ordan yaptir igneni gobek buyuyup gerildikce de zor oluyor ben de kola gectim bir aydir bir sikinti yok sukurYa doktora sordum acaba yetersiz mi diye doppler kan akışına bakalım ona göre yükseltelim dedi zaten ayrıntılı dan çıktım yeni ölçüm yapıldı anlamıyorum ki kendi kendime yükselticem sinirden... Bende koka başladım ohafta başladı geriliği acaba diye sormadan edemiyorum şimdi karından başladınm ama yağ oranı pek yok göbüşte korkuyorum bebeğe gelcek diye
Anladım cnm. Ben hep daha küçük boy gördüm de o yüzden sorayım dedimYok bi arkadaş da 50 cc yapıp dağıttı ideal gibime geldi
Ben de beyaz tenliyim. Bende de oluştu Can'ım. Çok koyu değil tabi mBende de oluşmadı daha. Ama ben beyaz tenliyim. Esmerlerde daha belirgin oluyormuş. Her genede muhakkak çıkar mı ki bu çizgi
ben de 22 artı 3 e randevu aldım recep has tan şimdi öne cekebilir miyim diye aradım dolu gerçi adamım sitesinde de 18 23 haftaları arası yapılır diyor
bende de yok bişi henüz
şöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tlo parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım
Bende de oluşmadı daha. Ama ben beyaz tenliyim. Esmerlerde daha belirgin oluyormuş. Her genede muhakkak çıkar mı ki bu çizgi
Evet tek bulgu o fetal DNA dediğiniz nedir ?amniyosenteze olumlu bakmadım ben yurtdışına gönderilen bi test varmış onu düşünüyoruz ama emin değilimTek bulgu parlaklik mi. Benimde kalbinde goruldu teknbasina bosey ifade etmez dediler ama yinede fetal dna testi yaptilar. Sende icini ferah tut. Onun disinda hersey normal dimi
Yeminederim sırt ağrısından ağlayacam yaf git gide işin rengi değişiyorağrıya çözüm bulamıyorum dün gece hiç uyumadım hiç bir pozisyon da rahat edemiyorum tek ben mi öyleyim
6 kilo gayet iyi, malesef ben yaklaşık 10 kilo aldım ve aramızda 15 gün varKızlar selam, inşallah herkes iyidir. Benim çok iştahım açık şu 10 gündür insan gibi yemiyorum gerçekten tıka basa doysamda yinede yiyorum. Varmı böyle olan 6 kilo aldım şimdiye kadar ama böyle giderse çok çabuk almaya devam edeceğim. Kendimi nasıl durdurcam bilmiyorumm![]()
Can'ım magnezyumun bana hiç faydası olmadı. Ağrılarım hala devam ediyor. Şuan sırtımda yastıkla uzanmış haldeyim. Avm ye gittim bugün. Şuan sağa sola dönüş ayrı dert kalkmak ayrı dert.Canım bende 10 gündür aynıyım artık dün gece ağladım ağrıdan. Oturarak uyuyakalıyorum hep. Magnezyum eksikliğinden olurmuş. Druma sordum kullan dedi bugün içmeye başladım. Bakalım geçecekmi. Sen kullanıyomusun magnezyum.
Spor gecelik olmasa da OYSHO ya bakabilirsin ben ordan iki takım aldım pamuklu saten yumuşacık hem de çok modern şuan da indirim var takım 150tl ye geliyor internet sitesinden bir bak istersen. Ben aldıklarımı koyuyorum bak fikir olurşöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tlo parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım
6 kilo gayet iyi, malesef ben yaklaşık 10 kilo aldım ve aramızda 15 gün var![]()
Can'ım magnezyumun bana hiç faydası olmadı. Ağrılarım hala devam ediyor. Şuan sırtımda yastıkla uzanmış haldeyim. Avm ye gittim bugün. Şuan sağa sola dönüş ayrı dert kalkmak ayrı dert.
İnş sana faydası olur.