- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.001
Canım benim de daha çok eksiğim var. Bence hastane çıkışı ve birkaç ufak tefek eksiği al içim rahatlasın. Beşik için de park yatak daha kullanışlı diyorlar. Burda çok yorum var ona göre seçersin. Zaten bebe mağazasına gittiğinde onlar da yönlendiriyor. Çok endişe edip gözünde büyütecek bişey değil. Hem almak da çok keyifliBu arada ben daha hicbirsey almadim birkac zıbın disinda.. odayı ve salonu boyatmak gerekiyor.. ayrı bir oda yapamayacağım için yatakodasinda düzenleme yapıp oraya uygun bir dolap ve beşik almam gerekiyor.. Ayrıca bebek arabası banyo gereçleri hastahane çantası gibi önemli parçaları da almam gerekli... Hastahane icin foto çekimi istiyorum ama kararsizim.. Çevreme hastahane odası süslemesi yapmama rağmen kendime yapacak enerjim yok.. Bütün gun uyumak istiyorum.. Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.. Enerjim sıfır... hafta ici işteyim okulda yöneticiyim ve öğlenciyiz o yüzden sabah 9 akşam 6 çalışıyorum eve gelmem istanbul trafiginde 7yi geçiyor.. Yemek ye yat ertesi gün kalk ise git seklindeyim.. Evin temizligi çamaşırı bile işkence gibi geliyor hafta sonu.. Hafta sonu da eve ayırınca alışverişe ya da yukarıda saydığım diğer düzenleme işlerine ne vaktim ne de enerjim kalıyor.. 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında daha çok bebegimle vakit geçireyim.. Ama ya erken olursa ne ara bu işleri halledeceğim bilmiyorum.. Sıkıntıdan uykularım kaçıyor artık Gun geçtikçe birazda doğum korkusu sarıyor.. Ne çok yazdım.. Yoruldum.. Bana bir yol gösterin..![]()