Prki simdi yaptircanmi yasiniz kac benim 28 esim 37Ben yaptirmadim ikili testi oglumda. Sonuc negatif cikarsa aldirmicagimiz icin istemedik. Hic skntiya sokmadik kendimizi. Hatta doktor sormadi bile yapalim mi diye
Anladım canımm maşallah ya sıkıntı yoksa beklemek en güzeli de kötü tecrübeler yaşayınca insan evham yapıyor haliyle :/ ben bi 9 da gideyim nasipse birde 12. Hafta da giderim.6. Hafta da gitmiştim. Çok tatlı bir doktorum var. bebeğinizi görmek isterseniz özlerseniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yoksa 6 hafta sonra bekliyorum dedi. 2 li testi hiç düşünmedim. Ense kalınlığına bakicaz dedi.
Canım benim ilk bebek ve düşük yok hiç hamdolsun. Dr başından beri iyi soeun yok dedi çok şükür o yüzden gitmeye gerek görmedim. Ama senin durumun cook daha farklı senin yerinde olsaydım giderdim açıkçası en azından içim rahat ederdi. Çok kurmak da iyi değil elbette nasıl istiyorsan nasıl için rahat edecekse öyle yap. Sağlıkla gelsinler inş :)Bende 2 hafta sonra gideyim diye düşünmüştüm canımm. 1 ay çok uzun bir süre çünkü beklemek zor.
Kaçıncı hafta da gittiğinde 12. Haftaya çağırdı peki Canım ikili test de yaptıracakmısım peki.
5 hafta oluyor çok uzun bir süre değilmi peki canımm ben kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum 2 Düşüğüm var iğne ilaç kullanıyorum tedirginim acaba ara kontrolü devlete mi gitsem? Kararsız kaldım.
12 haftada iste enseye bakilior cnm peki kac haftadan sonra annede birsey varni rahim iyimo falan diye bakilio kac haftadan sonraAnladım canımm maşallah ya sıkıntı yoksa beklemek en güzeli de kötü tecrübeler yaşayınca insan evham yapıyor haliyle :/ ben bi 9 da gideyim nasipse birde 12. Hafta da giderim.
selam evet başlığı devraldım 2012 kasım anneleri başlığından tecrübem var
özelden mesaj atarsanız düzenlemeyi yaparım inşallah
bugun dr gittim düşük tehlikem devam ediyormuş yatakdan kalkmamı söyledi bu yüzden önümüzde ki günlerde yaparım düzenlemeyi
Az kur kafandan kendini hasta edeceksin bunlar bebeğe daha çok zarar. Dua edeceğiz bol bol elimizden gelen başka bişey yok. Her şey olacağına varacak okuyup okuyup üzme kendini. Millet zaten kötüsünü yaziyor hep, iyiler sormadan söylenmiyor ki.Ayyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok
Benim biraz kilom var onun için belli olmuyor henüz şükür.2 ay daha çok belli olmasını istemiyorum açıkcası. Yıllardır bazen iyi niyet bazen kötü niyetlerle soruldu hamileliğim. Fazla dışarı çıkmıyorum zaten mümkün olmadıkça insanlar sormaya gerek kalmadan anlasınlar istiyorum çünkü beni çok üzdüler,aglattılar. Eve gelip hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum.Kizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
Bisver onlar aynisini cekecekler size ne biliom bende demek istemiordum herkes sorunca sorunmu vsr su bu diye bende yokkk sorun hamielyim dedim ne yaoayim sinir ediorlarBenim biraz kilom var onun için belli olmuyor henüz şükür.2 ay daha çok belli olmasını istemiyorum açıkcası. Yıllardır bazen iyi niyet bazen kötü niyetlerle soruldu hamileliğim. Fazla dışarı çıkmıyorum zaten mümkün olmadıkça insanlar sormaya gerek kalmadan anlasınlar istiyorum çünkü beni çok üzdüler,aglattılar. Eve gelip hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum.
masallah canim gercekten baya belli oluyor göbek. benim daha hiç bir şey yok. kaç kilo aldınKizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
kimseyi ilgilendirmez cnm.kotu niyetle sormak nedir yaa ole insanlar kac kacabildigin kadar. Ben de aslinda istemiyorum hemen gobwgimin cikmasini cunku zaten cikacak uzunca bi sure koca go ek gezip hevesimi alacam biliyorum ama napiiiiiim.. İc karnim yoook. Kiloda almadim hala 54 tum 54.1 falan oldum. Ama gobek kafam kadar fotodan tam anlasilamiyor ustelik .Benim biraz kilom var onun için belli olmuyor henüz şükür.2 ay daha çok belli olmasını istemiyorum açıkcası. Yıllardır bazen iyi niyet bazen kötü niyetlerle soruldu hamileliğim. Fazla dışarı çıkmıyorum zaten mümkün olmadıkça insanlar sormaya gerek kalmadan anlasınlar istiyorum çünkü beni çok üzdüler,aglattılar. Eve gelip hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum.
almadim cnm 100 gram fazla cikiyorum.. Ve gidisat oglumla ayni. Sanirsam erkek ..masallah canim gercekten baya belli oluyor göbek. benim daha hiç bir şey yok. kaç kilo aldın
Öyle canım şimdi içim rahat eskiden karşıllaşmamak için elimden geleni yapıyordum.şükür rabbime bu günü gösterdikimseyi ilgilendirmez cnm.kotu niyetle sormak nedir yaa ole insanlar kac kacabildigin kadar. Ben de aslinda istemiyorum hemen gobwgimin cikmasini cunku zaten cikacak uzunca bi sure koca go ek gezip hevesimi alacam biliyorum ama napiiiiiim.. İc karnim yoook. Kiloda almadim hala 54 tum 54.1 falan oldum. Ama gobek kafam kadar fotodan tam anlasilamiyor ustelik .
benim gobek sanki kizimda cikmamisti bu kadar erkenKizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
Ben 13 alırsam iyi diyorum.73 şuan birde ikiz çok az alabilecegim pek gelmiyor.şuan fazla iştahım yok bakalım ne zamana kadar sürecekBende kilolu hamile kalanlardanım umarım maksimum 10 kilo ile doğuma girebilirim
göbek acayip sistiherkes bana hamilemisin diyor. kilo aldim diyorum. Çünkü bu karin kilo yani col cabuk cikti anlamadim. sizin gobekler ne alemde
aynen ya benimde yemeklerden tiksiniyorum sadece meyve yiyebiliyorum ozellikle aksam yemegini hic yiyemiyorumBenimki hiç geçmiyor diyebilirim açken de tokken de.
Bende 70 ile hamile kaldım şuan 69um ama boyum kısaBen 13 alırsam iyi diyorum.73 şuan birde ikiz çok az alabilecegim pek gelmiyor.şuan fazla iştahım yok bakalım ne zamana kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?