selam evet başlığı devraldım 2012 kasım anneleri başlığından tecrübem var
özelden mesaj atarsanız düzenlemeyi yaparım inşallah
bugun dr gittim düşük tehlikem devam ediyormuş yatakdan kalkmamı söyledi bu yüzden önümüzde ki günlerde yaparım düzenlemeyi
5 hafta oluyor çok uzun bir süre değilmi peki canımm ben kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum 2 Düşüğüm var iğne ilaç kullanıyorum tedirginim acaba ara kontrolü devlete mi gitsem? Kararsız kaldım.
Ayyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok
Ayyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok
oo ben basladim hamile pantolonuna. Gobek zaten benimde erken cikiyo. Hele bu hafta belli bi sekilde buyudu. Yanada degil direk one gidiyo oglumdada oleydi..
Selam kızlar kontrole gittik bugün ilk kontrolümüz herşey yolunda sadece 1hafta geriden geliyoruz. Karnım çıktı diyenlerinz olmuş kızlar adet olmuyoruz a o şişkinlik davul gibi böyle hemen şimdiden karın çıkmaz 2 cm bişeyler zaten :)))) bizde herşey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir :)))
bu hafta rahatim sukur kasik agrim yok. Ama aksamlari bas agrim siddetli bi sekilde tutuyor. Yarim minoset iciyorum.
oo ben basladim hamile pantolonuna. Gobek zaten benimde erken cikiyo. Hele bu hafta belli bi sekilde buyudu. Yanada degil direk one gidiyo oglumdada oleydi..
Bende 2 hafta sonra gideyim diye düşünmüştüm canımm. 1 ay çok uzun bir süre çünkü beklemek zor.
Kaçıncı hafta da gittiğinde 12. Haftaya çağırdı peki Canım ikili test de yaptıracakmısım peki.
5 hafta oluyor çok uzun bir süre değilmi peki canımm ben kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum 2 Düşüğüm var iğne ilaç kullanıyorum tedirginim acaba ara kontrolü devlete mi gitsem? Kararsız kaldım.
6. Hafta da gitmiştim. Çok tatlı bir doktorum var. bebeğinizi görmek isterseniz özlerseniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yoksa 6 hafta sonra bekliyorum dedi. 2 li testi hiç düşünmedim. Ense kalınlığına bakicaz dedi.
6. Hafta da gitmiştim. Çok tatlı bir doktorum var. bebeğinizi görmek isterseniz özlerseniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yoksa 6 hafta sonra bekliyorum dedi. 2 li testi hiç düşünmedim. Ense kalınlığına bakicaz dedi.
Ben yaptirmadim ikili testi oglumda. Sonuc negatif cikarsa aldirmicagimiz icin istemedik. Hic skntiya sokmadik kendimizi. Hatta doktor sormadi bile yapalim mi diye