2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
herkes bana hamilemisin diyor. kilo aldim diyorum. Çünkü bu karin kilo yani col cabuk cikti anlamadim. sizin gobekler ne alemde

çookkk geçmis olsun canim sen ve bebis iyi olun inşallah.
sürekli yat sadece tuvalete git. progestan falan verdi mi

Gozunuz aydin canim cok sevindim. Genelde 15-20 gun sonra cagiriyorlar
Bende 2 hafta sonra gideyim diye düşünmüştüm canımm. 1 ay çok uzun bir süre çünkü beklemek zor.
Beni 12.haftaya çağırdı
Kaçıncı hafta da gittiğinde 12. Haftaya çağırdı peki Canım ikili test de yaptıracakmısım peki.
Beni bir ay sonra çağırdı dr. 12. Haftaya denk geliyor ikili testi de yapalim dedi. Sen de o civarlara görünürsen iyi olur sanki.
5 hafta oluyor çok uzun bir süre değilmi peki canımm ben kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum 2 Düşüğüm var iğne ilaç kullanıyorum tedirginim acaba ara kontrolü devlete mi gitsem? Kararsız kaldım.

Ayyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok

Ayyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok

Kızlar kasık ağrınız oluyor mu
bu hafta rahatim sukur kasik agrim yok. Ama aksamlari bas agrim siddetli bi sekilde tutuyor. Yarim minoset iciyorum.

herkes bana hamilemisin diyor. kilo aldim diyorum. Çünkü bu karin kilo yani col cabuk cikti anlamadim. sizin gobekler ne alemde
oo ben basladim hamile pantolonuna. Gobek zaten benimde erken cikiyo. Hele bu hafta belli bi sekilde buyudu. Yanada degil direk one gidiyo oglumdada oleydi..

Selam kızlar kontrole gittik bugün ilk kontrolümüz herşey yolunda sadece 1hafta geriden geliyoruz. Karnım çıktı diyenlerinz olmuş kızlar adet olmuyoruz a o şişkinlik davul gibi böyle hemen şimdiden karın çıkmaz 2 cm bişeyler zaten :)))) bizde herşey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir :)))

nasil göbus foto atma imkanın var mi

6. Hafta da gitmiştim. Çok tatlı bir doktorum var. bebeğinizi görmek isterseniz özlerseniz istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Yoksa 6 hafta sonra bekliyorum dedi. 2 li testi hiç düşünmedim. Ense kalınlığına bakicaz dedi.

O ikili taramada korkmuormusunuz hani hersey cikabilir Rabbim verio ama heycan korku yokmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…