2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Insallah canim insallah benim ilk olacak. Benim karnim geceleri ağrıyor belki de gündüz ben hissetmiyorum bilemiyorum tabi. Göğüsler 7/24 acı ağrı :KK43: bir de grip üstüne :KK43: bebisler bizim depolardan kullandığı için bagisikligimiz zayifliyormus ondan dikkatli olmak gerek soğuk algınlığı, grip vb. şeylere.
evet yaa nedir bu göğüslerin durumu :)) 7 24 haklisin :)

Doğum tarihi aynı seninle canım benim göğüslerdede bişey yok bulamtıda başlamadı
Canım herkeste aynı olmuyo ki benim de bulantı geçti mesela iki hafta falan sürdü şeytan kulağına kurşun :KK14:

Şimdi bir makale okudum 2. Ve sonrası gebeliklerde vücut alışık olduğu için aynı tepkiyi vermiyormuş.bende sabah kalkınca bulantı hissi var sonrası arada kasık ağrısı yada sabit ayakta durursam yemek falan yaparken mesela o zaman belimde ağrı oluyor.ben kadın doğuma henüz gitmedim 7 Eylül de kısmetse

Benimde bulantim yok henüz mesela olurmu bilmiyorum oğlumda 4.ayda olmisti bir ay surmustiu sabahlari kusuyordum

Şimdi bir makale okudum 2. Ve sonrası gebeliklerde vücut alışık olduğu için aynı tepkiyi vermiyormuş.bende sabah kalkınca bulantı hissi var sonrası arada kasık ağrısı yada sabit ayakta durursam yemek falan yaparken mesela o zaman belimde ağrı oluyor.ben kadın doğuma henüz gitmedim 7 Eylül de kısmetse
Doğrudur canım bakalım bende 7 eylülde gidicem kalp atışı ve pıhtılaşma iğnelerim için güzel haberler alırız inşallah canım

Doğrudur canım bakalım bende 7 eylülde gidicem kalp atışı ve pıhtılaşma iğnelerim için güzel haberler alırız inşallah canım

İnşallah çoğu zaman yazamasamda okuyuyorum yazılan herşeyi sorun yaşayanlar var inşallah herşey yolunda gider

Kizlar yarinda benim kontrolün var ınş sorunsuz geçer 10 aylik bi kizim var

Kızlar aranızda elevit kullanan varmı içeriğine bakarken domuz jelatini olduğunu öğrendim.davalık bir durum.bayerde açıklama yapmış var diye.günlük bundan kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor.

Ben de duydum. Muadili yok mu acaba.. Yerine başka ilaç yazamaz mı doktorunla bir görüş canım.

Onu kaçıncı haftada yaptırdılar.3. Aydan sonra veriyorlarmış bayerin multi vitamin ilacı varmış onun içeriğindede varmış dikkat etmek lazım.malesef bende çok üzgünüm. Keşke içim almıyor diye içmeseydim.
Kizlar nasi hemen inaniyosunuz boyle asparagas seylere! Actim netten arastirdim elevitin icerigini. Kesinlikle domuzla alakali hic bir sey yok! Orijinal web sitesine de girdim ingilizce olan. Orda da ozellikle belirtmisler, sadece d vitamini koyun yününden imal ediliyormus. Onun disinda kesinlikle ve kesinlikle hic bir hayvansal icerik yoktur yaziyo!
Lutfen dedikodulara hemen inanmadan once arastirin. Rakip firmalar da boyle haberleri zaman zaman yayiyorlar ne yazikki. Babam doktor, coguna gulup gecer. Eminim rota virusu de yalan haberdir.

Bende de bulanti ara ara yokluyor ama feci halsizlik var. Hasta gibiyim surekli. Etlerim agriyo resmen. Ne zaman gecicek bunlar ya:KK42:

Kizlar selam.

Dun oglum ve esimle beraber doktora gittik keseyi gormek icin, 5+0 idim dun. Doktor once oglumu baya bi sevdi, onun dogumunu da ayni doktor yaptirmisti :)
Keseyi gordu, gayet duzgun olmasi gereken yerde haftasiyla uyumlu keseniz, hayirli olsun dedi :) sali gunu kalp atisi icin cagirdi. Bayramdan once kalp atisini da alabilirsek harika olacak.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah salı günü kaç haftalık olmuş oluyorsun canımm bende 5+0 da keseyi gördüm salı 6 haftalık oluyorum nasipse ama 5 eylülde yani 7. Haftada gideyim dedim duyulur mu ki kalp atışları?

Mrb canim hayirlisi olsun. Bizde sali gunu gidicez, cok heyecanli:KK73: hayirli haberler alalim insallah bayram oncesi
İnşallah güzel haberler alırsın canımm peki salı günü kaç haftalık oluyorsun? Ben de gitsem mi ki kafam karıştı şimdi bayram sonrasını beklemek te epey stresli olcak bana :/

Back
X