Sanki beni anlatıyorsun canım bende kitlenip kalıyorum hiç hareket edemiyorum. Hatta hareket etmeye korkuyorum. Doktor normal diyor ama nasıl dayancam ben bu ağrılara bilmiyorum. Geceleri ağrıdan ağlıyorum. Sanki bıçak saplıyorlar. Resmen yatağın başlığına sırtımı dayıyorum öylece uykuya dalmayı bekliyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Magnezyumda hiç fayda etmiyor.
Ben de çok dönüyorum. Rahat uyuyorum fakat sol ve sağ kalça kemiklerim çok ağrıyor devamlı üstüne yatmaktan dönüp duruyom artık sırt üstü yatmayayım diye.
benim hem ağrı var hem uyuşma. Gece bazen iki taraf birden uyuşmuş uyanıyorum. Kendine gelsin diye mecburen kısa bi süre sırt üstü yatıyorum. Bugün doktoruma sordum normal olması dedi
İyi günler kızlar nasılsınız cumartesi doktora gittim 31+4 de bebeğin kilosu 1.725 cıktı doktor az dedi beslenmiyomusun diye sordu aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama neden olmuyor anlamdım: (( sizce nasıl kilosu bebek kilo alması için ne yapmalıyım
İyi günler kızlar nasılsınız cumartesi doktora gittim 31+4 de bebeğin kilosu 1.725 cıktı doktor az dedi beslenmiyomusun diye sordu aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama neden olmuyor anlamdım: (( sizce nasıl kilosu bebek kilo alması için ne yapmalıyım
Canım muzu da çok yiyorum bana da iyi geldi ama dr ilk defa böyle davrandı balık yağı falan verdi cumartesi tekrar randevu var 2 kiloya ulaşmış olması lazım dedi
Canım muzu da çok yiyorum bana da iyi geldi ama dr ilk defa böyle davrandı balık yağı falan verdi cumartesi tekrar randevu var 2 kiloya ulaşmış olması lazım dedi
Allah Allah canım yaa
benim doktor her defasında kilolu diye kızınca sen böyle deyince tuhaf oldum bak şimdi
ki benim bebeğimde haftasıyla uyumlu
canım doktor bebek kilo alıyor diye bana kalorili şeyleri yasakladı
mesela meyve, hamur işi vs. belki onlardan tüketmelisin
bu sabah gittim 32+1im. 1.860 gr çıktı benimkide yemiyomusun yoksa dedi. Hayır gayet güzel yiyorum dikkat ediyorum yediklerime deyince demek ki yapısı öyle dedi çok takılmadı yani. Sen sağlıklı besleniyorsan sorun yok bence. Her bebek 4kg doğmaz sonuçta :)
Allah Allah canım yaa
benim doktor her defasında kilolu diye kızınca sen böyle deyince tuhaf oldum bak şimdi
ki benim bebeğimde haftasıyla uyumlu
canım doktor bebek kilo alıyor diye bana kalorili şeyleri yasakladı
mesela meyve, hamur işi vs. belki onlardan tüketmelisin
bu sabah gittim 32+1im. 1.860 gr çıktı benimkide yemiyomusun yoksa dedi. Hayır gayet güzel yiyorum dikkat ediyorum yediklerime deyince demek ki yapısı öyle dedi çok takılmadı yani. Sen sağlıklı besleniyorsan sorun yok bence. Her bebek 4kg doğmaz sonuçta :)
Bencede canım ben de öyle cok kilolu değilim zaten minyon bi yapım var bu hafta iznim başladı ama uzattım eğer bebek yine kilo almıyor derse ayrılacam galiba izne
Selam kızlar daha önce de yazmıştum benim göğüs ucum yok( philipsin elektronik süt sağma makinası varmış onu alsam mı şimdiden. Bebek ememezsr aç kalır diye korkuyorum
Canım senin doktor beni direkt hastaneye yatırırdı sanırım. çünkü bende 31+4te gittim ve kilosu 1500 çıktı. bir hafta geriden geliyor ama baş ve kemik yapısı haftasıyla uyumlu dedi. Banada bebeğin kilosu bu haftalarda 1800 olmalı. beslenmeyle alakası yok bebeğin plesantadan beslenebilmesiyle alakalı bu dedi. Yani aynı haftalarda gitmişiz senin bebeğinin kilosu benim doktora göre olması gereken sınırda sana niye öyle demiş anlam veremedim
Kızlar ben 30+3 de gittigimde 2100 dedi ve 33+6 görünüyor dedi. Bu hafta kontrolum var. Cok korkuyorum insallah bir yanlislik vardir. Yoksa normal doğum biraz sikintili olacak
Herkes yazmis canim ama cidden senin dr biraz sacmalamis sanki.
Bi sonra ki randevuda dr una gayet icin rahat "kk da ki arkadaslarim halt etmissin diyor" diyebilirsin
Canım senin doktor beni direkt hastaneye yatırırdı sanırım. çünkü bende 31+4te gittim ve kilosu 1500 çıktı. bir hafta geriden geliyor ama baş ve kemik yapısı haftasıyla uyumlu dedi. Banada bebeğin kilosu bu haftalarda 1800 olmalı. beslenmeyle alakası yok bebeğin plesantadan beslenebilmesiyle alakalı bu dedi. Yani aynı haftalarda gitmişiz senin bebeğinin kilosu benim doktora göre olması gereken sınırda sana niye öyle demiş anlam veremedim
Ben de şeker var benim de doktorım 29 .haftamın ilkgünü gitmistim 1560 dı doktorum cok fazla dedi yani diyet uygulamamıza rağmen sonucun böyle olmasına ama banasa fazla gelmedi aslında şimdi bakınca genel olarak normal gibi .doktordan doktora değişiyor sanırm bu kilo durumu.
Selam kızlar daha önce de yazmıştum benim göğüs ucum yok( philipsin elektronik süt sağma makinası varmış onu alsam mı şimdiden. Bebek ememezsr aç kalır diye korkuyorum