Herkes yazmis canim ama cidden senin dr biraz sacmalamis sanki.
Bi sonra ki randevuda dr una gayet icin rahat "kk da ki arkadaslarim halt etmissin diyor" diyebilirsin.
Herkes yazmis canim ama cidden senin dr biraz sacmalamis sanki.
Bi sonra ki randevuda dr una gayet icin rahat "kk da ki arkadaslarim halt etmissin diyor" diyebilirsin
Bencede canım ben de öyle cok kilolu değilim zaten minyon bi yapım var bu hafta iznim başladı ama uzattım eğer bebek yine kilo almıyor derse ayrılacam galiba izne
bence hiç takma kafana önemli olan sağlıkla doğması. Çalışman kilosunu etkilemezki. Sadece sen yediğine içtiğine dikkat et. Protein kalsiyum falan düzenli almaya çalış. Ark.ımın kızı 36.haftada 1800 doğdu ama maşallah pek sağlıklı sonradan toparladı
bence hiç takma kafana önemli olan sağlıkla doğması. Çalışman kilosunu etkilemezki. Sadece sen yediğine içtiğine dikkat et. Protein kalsiyum falan düzenli almaya çalış. Ark.ımın kızı 36.haftada 1800 doğdu ama maşallah pek sağlıklı sonradan toparladı
Olmadi diyosun yani :) sanki cok uykum gelince mecbur uyuycam gibi neyse bakalim son aylarda bi cok kisi bu durumda demekki Allah baska dert vermesin napalim uykusuzluga mi alistiriliyoruz acaba :) umarim bebeklerimiz uyur zira ben uykusuzluga gelemeyen bi tipim asiri sinirli oluyorum uykum olmadiysa
Kizlar kendim icin de bir hastane cantasi listesi hazirladim. Sezaryen olacak, rica etsem eksik ya da fazla gordugunuz kalemleri soyleyebilir misiniz tecrubelerinize dayanarak
Sanki beni anlatıyorsun canım bende kitlenip kalıyorum hiç hareket edemiyorum. Hatta hareket etmeye korkuyorum. Doktor normal diyor ama nasıl dayancam ben bu ağrılara bilmiyorum. Geceleri ağrıdan ağlıyorum. Sanki bıçak saplıyorlar. Resmen yatağın başlığına sırtımı dayıyorum öylece uykuya dalmayı bekliyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Magnezyumda hiç fayda etmiyor.
Canim arkadasimin bebekte kucuktu doktor manti ye onda hersey var demisti ama soylede bi durum varki doguma yakin bu çocuğun yapisi bu demekki minyon olucak diyip doktorda pes etmisti cok takilma saglikli besleniyosan stres yapma
Evet kızlar biz kızımla ezanla birlikte uyanıyoruz 3 gundur sabahın esselatinde uyku gitti umarım doğunca da bu kdr erken uyanmaz zira anası da bebekken ezan sesiyle kalkarmış. anasına bak kızını al olsa gerek . Günaydınlar
Canım yaştan dolayı 2 li test maalesef böyle donuç veriyor. bende 36 yaşındayım Benim dr. Hiç ikili test yaptırmadan prena testi kanda genetik bozukluklara baktıralım dedi. Biraz pahalı ama kesin sonuç olur.
Ayrıca 2'li test sıkıntılı çıkınca genelde 3'lü test de sıkıntılı çıkabilir. Amniyosentez yaptırmak gerekir. ama prena testini yaparsan hiçbirini yaptırmak gerekmez demişti.
Bende zaten maliyet olarak hepsini yaptıracaksam o kadar zaman bekleyip stres yapacağıma Prena testi yaptırmaya karar verdim. 1900 TL ye yaptırdım. Kan Almanya'ya gitti. Sonuçları 15 günde veririz dediler ama 10 gün sürmedi. Sonuçta güzel çıktı allahıma şükür. Cinsiyeti bile dr. erkek demişti bu testle kesinleşmiş oldu. Yani imkanın varsa tavsiye ederim.
İyi günler kızlar nasılsınız cumartesi doktora gittim 31+4 de bebeğin kilosu 1.725 cıktı doktor az dedi beslenmiyomusun diye sordu aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama neden olmuyor anlamdım: (( sizce nasıl kilosu bebek kilo alması için ne yapmalıyım
merhaba ,
her bebek ayrıdır ama genel duruma göre kilosu iyi gözüküyor
ben 30+1 de gittiğimde 1425 gr dı bebeğim
doktor bu zamanda en fazla 1500 gr olabilir ,50-75 gr arası zayıf kalmış dedi
senin 31+4 te normal gözüküyor, bozma moralini bence