2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar biraz gecikmeyle doktorum beni acil olarak glycemi testine yolladi (cunki bebisim iri baya). Daha once gerek yok demisti cunki risk grubunda degildim. Su an test yaptiriyorum nolursunuz benim icin dua edin ... insallah sonuc kötü cikmaz
Allah hayırlısını versin canım inşallah korkma bak artık Allahın izni ile tabi herşeyin önlemini önceden alma imkanı var Rabbim korusun

Kizlar biraz gecikmeyle doktorum beni acil olarak glycemi testine yolladi (cunki bebisim iri baya). Daha once gerek yok demisti cunki risk grubunda degildim. Su an test yaptiriyorum nolursunuz benim icin dua edin ... insallah sonuc kötü cikmaz
Bisey cikmaz insallah canim.
Ciksa bile bundan sonra diyet vs ile carcabuk toparlarsin icin rahat olsun

Kizlar benim gonderdigim listeye jok mudur cvp veren. Fazla ya da eksik bisey almak istemiyorum da yanima.
Papatyam321 B Badekuti canim sizler sezaryene giderken kendinize hazirladijniz hastane cantasini hatirliyor musunuz
Hos gecmis zaman cabuk unutuluyo ama listeme bi goz atabilirseniz cok sevinirim

Cok gereksiz testler hep boyle cikiyormus biraz arastirma yaptim olsa bile Allah gostermesin aldiramayacagima gore yaptirmama karari aldim rabbim bilir hep para tuzaklari

Hangi doktor a nasil guvenecegini sasiriyor insan madem Boyle birsey var bastan istensin bu test yas sikintisi olanlara haksizmiyim

Canım ben baktım. Eksik ya da fazla bir şey görmedim. Ben de cantami hazırladım. Hemen hemen aynı şeyler var. Kendine çorap koydunmu bi tek onu hatirlatamadim şu anda. Ama çok da sorun etme. Hastanelerin etrafında ufak tefek şeyleri tedarik edebilecek yerler oluyor. Benim büyük kız doğdu. Erken doğduğu için doğru dürüst kıyafeti yoktu. Teyzem hemen gitti prematüre bebek kıyafetleri aldı. Gorumcem onları yikadi utuledi. Hemen yetistirdiler sagolsunlar. Bu sefer ben şimdiden hazırladım cantamizi ama eksik olursa da oralardan alınır.

Kizlar kendim icin de bir hastane cantasi listesi hazirladim. Sezaryen olacak, rica etsem eksik ya da fazla gordugunuz kalemleri soyleyebilir misiniz tecrubelerinize dayanarak
Eki Görüntüle 2067134

Eki Görüntüle 2067135
Çıtçıtlı atlet kendin içinse onu kullanmak zor olabilir. Bence yanına normal atlet de al. Bi de terlik olarak ben evde giydigim normal terlikleri alıcam çünkü çok sık giyecegiz terlikleri rahat olması önemli. Son olarak ben bebeğin alt değişimi için kullan at hastabezi oluyor onlardan alıp almama konusunda kararsizim. Sadece bebek için değil kendimiz için de lazım olabilir. Büyük ihtimalle ondan da alırım yanıma.

Ben iki kizimda da göğüs ucu için hiç bir krem kullanmadım. O kremi sürüp bebeğin ağzına vermek işime gelmedi. He tabi çok yoğun bir yara da olmadı. Hafif bir sizlama olmuştu o da çok sürmedi. Ben emzirmeden önce kendi sütümle silerdim göğüs ucumu. Mecbur kalırsam tabi ki bir krem kullanırım ama ilk etapta kullanmayacagim diye planlıyorum.

Kizlar kendim icin de bir hastane cantasi listesi hazirladim. Sezaryen olacak, rica etsem eksik ya da fazla gordugunuz kalemleri soyleyebilir misiniz tecrubelerinize dayanarak
Eki Görüntüle 2067134

Eki Görüntüle 2067135

bence gayet yeterli bi liste. fotograf makinasının pilini bataryasını hafıza kartını kontrol etmeyi unutma. bi de mesela ben kesin banyo yaparım diyorum normal de olsa sezeryan da olsa. şampuan ve havlu eklerim. bi de refakatçi eşim olacağı için ona da minik bi paket yapacağım (eşofman diş fırçası terlik gibi)

Sezaryende eskiden izin vermiyorlardi ilk iki gün banyo yapmaya ama şimdi nasıldır bilmem. Banyo sütün gelmesi için çok faydalı. Yapabilirsen çok iyi. Ben yapamam gibi geliyor ama bilmiyorum. Bakalım doktor ne diyecek

Cok gereksiz testler hep boyle cikiyormus biraz arastirma yaptim olsa bile Allah gostermesin aldiramayacagima gore yaptirmama karari aldim rabbim bilir hep para tuzaklari
Orası öyle... cunku bakılan genetik rahatsızlıkların tedavisi yok...

izin vermeseler de başımı yıkar silinirim artık ben normalde her gün yapıyorum bi de doğumdan sonra hep tiksinirim kendimden. haftaya gidince sorayım ben. bu arada aynı hastaneye gidiyoruz sen de gebe okuluna gidiyor musun

Evet insan çok tiksiniyor ameliyattan. Ama ben hastane ortamından da çok rahatsız olduğum için banyo yapabilir miyim bilmiyorum.

Evet canım aynı hastaneye gidiyoruz. Gebe okuluna gitmedim ben hiç. Üçüncü çocuk olduğu için çok mu güveniyorum kendime bilmem. Geçen gün nst ye girdim ağrım olduğu için. O arada emzirme eğitimi verdi bir hemşire. Hepsi benim bildiğim şeyler. Bi de gebe okulunda normal doğum için bilgi veriyorlardir diye düşündüğüm için de gitmedim. Benim 2 sezaryenim var bu da mecbur sezaryen olacak. Sen gidiyordun değil mi gebe okuluna

şahsen 9 yıl geçti ben hatırlamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…