2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayyy Cansınnn

Bi de mert ekleyelim bu listeye

Bi de yiğit :)
Aras için oy veriyorum :) oğlum olsa Aras koyacaktım bende ama kısmet kızmış ama bu arada diğer isimlerde bence Harika hani acaba mı diye düşündürtmeyecek bir liste , eğer sizin içinde öyleyse kura çekin :)

Enee bende yesil denizi izliyorum tv de denk geldikce bakardim az kaldi bitirecem. Oncesinde full kore izlerdim sonra izleyemedim. Yabanci diyince koreleride tavsiye ederim harika dizileri var

bizimkide erkek olsaydı adını esim ertuğrul verecekti :)
rahmetli babannem gül istedi büyük kizimin adina bende ece dedim ece gül oldu adi küçük kizimin adini ela istedim doğum yaptigim gün k. p. rim sude naz verdi
simdi bir kizimiz daha geliyor davul zurnayla zümra elif diyoruz..
kayınpeder kendi bulmak istedi kayın validem onun adi hazır diyip susturdu kocasini ..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah ..
bugün resmen kucagima gelecekti elif tirmaniyo yukari yukari top gibi karnimin ortasinda oyy yirim onu ben kuzummm benim

30.haftada kac kiloydu kizlar bebekleriniz?
Cuma günü 30+5 olcam cok merak ediyorum kilosunu. Gelisimi on gun geriden geliyor. 25 haftalikken 750 gramdi

oluyor canım benimki sancıda da yanımda olacak çatala çıkıncaya kadar. hatta istese o zaman da kalabilir dediler ama eşim bayılır :) eğer gittiğin hastanede tekli odada değilsen sorun olmuş olabilir.
Evet canım 2 kişi ve 3 kişilik odalar var doğum evinde

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimki sürekli dönüyor ya bugün yine ters çok zorlanıyorum inşallah doğuma kadar düzelir
Anne yani beşik çok gerekli değil diye düşünüyorum

Benimde başı yukarda canım ya vajinama vuruyor kt küt ya dönüp popomaa ..kasılmalarımda oluyor pozisyondan mı bilmiyorım amaa kasılma olmadan günüm gecmiyor bi haftadır
Benimki de bugün ters yine kızlar sürekli bir ters bir düz değişiyor çok zorluyor ama napalim inşallah doğuma kadar düzelir

Normal canım çatı kemiklerin genişliyor doğum için benimde öyle üstelik bebek ters kapağı tekmeliyor çok canım acıyor

Kızlar ne kadar su icsemde boğazım kupkuru ve yanıyor bende mi soğuk alacam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…