2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yok canım aslında en doğrusu 30-32 haftayı gördün mü hazırlıkları tamamlamak. Çünkü biliyorsunki hayat hiç belli olmaz.
yani 37. hafta normal doğum zamanı başlıyormuş ben çalışabilir raporum bitmesini bekliyorum. Aslında coğu şeyi aldım sadece yıkanıp ütülenip çantalaya konulacak. Annem cok hevesli yapmak için ama beni bekle diyorum. Dün yine söylendi sanırım bu hafta sonu hallederiz.Daha fazla durduramam çünkü annemi....

Arkadaşlar dogumdan sonra korse giyecek olan var mı ben hemen giymeyi düşünüyorum da aldım onu hazırladım
Ben o konuda kararsizim.
Cabuk toparlayan diyen de var, ic organlari sikistiriyor saglikli degil diyen de.
Gittigimde dr uma sorup ona gore karar vericem
Bu konuyu biz ailece konuştuk, annem yangem vs. büyükler korse değilsede güzel kuşakla sarılmasından yanalar.
onalr hep sarmışlar karınlarını ama onlar normal doğum yapmışlar.
Benim iki kuzende vardı bu konuşmada yaşıtlarım, sezeryan yaptılar biri annesini dinlemiş ve sarmış güzelce toparladı karnım diyor. diğeri dr. konuşmuş dr. önermemiş annesini dinlememiş bişey kullanmamış çok pişman. çok gevşek kaldı karnım diyor.

Calisan anneler izne ayriliyomusunuz 32 de
Ben ayrıldım canım ancak halin varsa devam et zira iyi ki bir izne ayrıldım herkes evime gelmek istiyor mesela bugün kayınvalidem geliyor başka şehirden severim kendisini ama yinede insan evde tek başına dinlenmek istiyor raporla ilgili birşey mı soracaktın canim

Annen yapmak istiyorsa durdurma canım zira bende annemi beklettim izne çıkınca yaparız diye ama yine çoğunu ona ütülettim o kadar da sevimli olmuyor minik minik şeyleri saatlerce ütü yapmak bence azar azar başlasın annen istiyorsa :)

Günaydın canım bebegin ters mı duruyor ? eğer tersane ayaklarıyla sana o agriyi yasatiyor olabilir

Arkadaşlar bi kaç gündür gobegim öncesine göre küçülmüş sanki bi de hamile Değilim sanki öyle bi rahatık geldi göbekten yana nefes alıp vermem mideye baskı falan hepsi geçti neler oluyor doktora gitmelimiyim

Gnaydınlar güzel anneler... bugece şükür güzelce uyudum yaklaşık 1 haftadır doğru düzgün uyuyamıyordum sırt ve belimin ağrısından. Bugecede hafif ağrılarım vardı ve aslında 4 5 kere uyandım ama bu uyku bile bana yetti. Moralimi yerine getirdi resmen . :)

Zaten bu hafta sonuda yapmazsam hafta içi beni dinlemez o başlar yapmaya. Kaç haftadır camları silim perdeleri yıkayıp asalım diyordu. Hafta sonu diye diye oyaladım. Bu hafta içi silmiş camları perdeleri de yıkamış asmış dün bitirmişti bütün odalar çiçek gibiydi. Allah razı olsun hep bunu hayal ediyordum Allahım bigün bir bebeğim olursa annem başımda olsun eksikliğini hissetmiyim diye dualar ediyordum. Allahıma şükür... Yanımda Rabbimin izniyle bebeğimide bakacak.

benim de bi anda rahatlama oldu nefes alışımda. Mideye baskı ara ara azalıp artıyor ama bi farklılık hissetmiştim. Bebek tersti yani kafa yukarıdaydı meğerse aşağı dönmüş ondan olmuş o hafif rahatlama :) sen yine de bi doktoruna sor istersen için rahat etsin

Benimde dondugu içindir inşallah bir hafta sonra kontrol bekletsem mi diye düşünüyorum bi hafta öncede doktora gitmiştim bi sıkıntı yok dedi o yüzden kararsız kaldim

Yok canım çok şükür problem olmadı bu doğumumda sezeryan olacak hemen doğumdan sonra takacam eve geçince başlıcam doktorum onaylamıştı takabilirsin diye
Bunu duyduğuma çok sevindim canım doktoruma sormalıyım çünkü karnın toparlanmasında korsenin önemi çok büyük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…