Kızlar sabah sağlık ocağına gittim, hemşire kalp atışını dinlerken videoya çektim şimdi evdeyim açıp açıp dinliyorum çok keyifli ya :)) bu arada her gün kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim diyorum ama hep ertesi gün diye diye kalıyor çok mu geç kalacağım acaba oda takımı falan geldi ama halı lamba ve perde Yok
Kızlar sabah sağlık ocağına gittim, hemşire kalp atışını dinlerken videoya çektim şimdi evdeyim açıp açıp dinliyorum çok keyifli ya :)) bu arada her gün kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim diyorum ama hep ertesi gün diye diye kalıyor çok mu geç kalacağım acaba oda takımı falan geldi ama halı lamba ve perde Yok
Kalp atışını kayda almak hep aklımda ama doktora gidince heyecandan unutuyorum :) ben geç kaldığını düşünmüyorum canım en fazla iki üç günlük iş bence kıyafet işi. Halledersin bir çırpıda :)
Benimde dondugu içindir inşallah bir hafta sonra kontrol bekletsem mi diye düşünüyorum bi hafta öncede doktora gitmiştim bi sıkıntı yok dedi o yüzden kararsız kaldim
ay cok güzel vallahi bende geceleri uykum kaçtığı için yemekteyizi gece tekrarını izliyorum hiç kaçırmıyorum:))
Hayırlı olsun izinin güzelce dinlen ben çalışabilir raporu aldım 9 Aralık'a kadar. Kısmetse bende 9 ARalık sonrasında ayakalrımı uzatırım...
ay cok güzel vallahi bende geceleri uykum kaçtığı için yemekteyizi gece tekrarını izliyorum hiç kaçırmıyorum:))
Hayırlı olsun izinin güzelce dinlen ben çalışabilir raporu aldım 9 Aralık'a kadar. Kısmetse bende 9 ARalık sonrasında ayakalrımı uzatırım...
Bebisin esyalqriyla ugrasiyorum haftasonundan beri horul horul uyuyorum :) ay izliyorum nimeti elestiriyolar ya sinirleniyorumda yahu onu bulamayanda var ve yapamayanda ahahahah ben aylardir yemek yapmiyorum mesela ne guzel canim dusun benim cuma son ben ona ragmen gitmek istemedim butun gun oturmakda zorluyor bide iyice sogumusum birimimden iznim bitincene yapicam hic bilmiyorum
Arkadaşlar bi kaç gündür gobegim öncesine göre küçülmüş sanki bi de hamile Değilim sanki öyle bi rahatık geldi göbekten yana nefes alıp vermem mideye baskı falan hepsi geçti neler oluyor doktora gitmelimiyim
Selam kizlar sona yaklastik valla Rabbim hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza. Sizden yardim isteyeceğim bizim bebise 6 ayina kadar kiz dedikleri icin hep kiz ismi bakiodum meger saklamis pipisini minik Kuşum simdi yana yakila isim arıyorum ama hic bi isim icime sinmio, abisinin adi Ali kerem sanki tek guzel isim vardi onu da koyduk gibi gelio sizden ricam bana isim önerisinde bulunmaniz, bu gidisle jr koyacaz cocugun adini
hayırlı olsun canım bizim evde tv yok yasak. sırf bu programlar yüzünden. Daha doğrusu tv var ama pc ye bağlı film izlemek için açıyoruz sadece. o yüzden dünyadan bir haber yaşıyoruz hangi program hangi dizi var bilmeyiz. bebislerinde beyin gelişimi için zararlı sizde tvleri kapatın kızlar çekin kabloları
bende izne ayrıldım ne yapıyorum canım erkenden kalkiyorum evi 10 dk havalandiriyorum çayı koyuyorum bir kahvaltı. peşi sıra azıcık ev toplama yüzeysel ama. sonra biraz dinleniyorum. çayımı içiyorum. ardından öğle yemeği hazırlıyorum derken takip ettiğim yabancı diziler var 50 dklik bir bölüm gupletiyorum :) oglen yemeğimi yiyip akşam yemeğini hazırlıyorum. ha buarada muhakkak bir posta camasirim yikanmis olur hergun nasil oluyorsa onlari asarim iptekileri katlarim ev duzeniyle ugrasir sonra keyfim varsa dışarı atıyorum kendimi. :) ama artık gelenim gidenim de çok olmaya başladı düzenim değişiyor gibi
Selam kizlar sona yaklastik valla Rabbim hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza. Sizden yardim isteyeceğim bizim bebise 6 ayina kadar kiz dedikleri icin hep kiz ismi bakiodum meger saklamis pipisini minik Kuşum simdi yana yakila isim arıyorum ama hic bi isim icime sinmio, abisinin adi Ali kerem sanki tek guzel isim vardi onu da koyduk gibi gelio sizden ricam bana isim önerisinde bulunmaniz, bu gidisle jr koyacaz cocugun adini
Lilyumcuğuum nasi bi nokta atışıdır bu ömer ismini cok istiyorum ama gorumcemin oğlunun adi, koysak ayip olur mu onda kararsiz kaldim cok sık gorusemioz aslinda hem liseye gidio büyük ömer ben bunu bi danışayım eşime cok saol canim
Lilyumcuğuum nasi bi nokta atışıdır bu ömer ismini cok istiyorum ama gorumcemin oğlunun adi, koysak ayip olur mu onda kararsiz kaldim cok sık gorusemioz aslinda hem liseye gidio büyük ömer ben bunu bi danışayım eşime cok saol canim