2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ohh arkadaş buldum kendime
Doğumdan sonra zayiflama topiklerimde takiliriz artik kiz bizde
Emzirirken veririz yeeaa
O zamanda kesin emziren anne hic diyet yapar miymis deriz bence :))
En son dr um kilo alsan da bebek ve senin sagligini etkileyecek bi kilon yok senin ileride rahat verebilmen icin fazla kilo alma diyorum dedigi icin rahatim biraz da. Cunku gercekten istahim cok acik su aralar ve yiyemezsem sinir yapiyor Bir de sukur disari bi ciktim mi 3-4 saat yuruyorum hareketlerimi pek etkilemiyor normal hamilelik sureci disinda o yuzden aman veririm diyorum ne yapayim

Son düzenleme:
Medicanada dogum yapmayi dusunen arkadaslar odada ikram yapabilcek stand masa vb birsey malesef yok ya organizasyon sirketiyle anlasmak gerekiyo yada kendi imkanlarinla alip masa goturmek

yine kilolar yazılmış bende 12 kilo aldim
bir haftada 1 kilo almisim
ayda 3 kilo aliyorum ortalama
artık doğumdan sonra dikkkat edecegim...
bugün 6 dilim tatlı yedim midem bulanıyor 2 dilimden fazla yemezdim ben ben ben degilimmmm

afiyet olsun canim. Veririz zamani geldiginde napalim biraz kilolu gezeriz artik

40 cikinca kilolarda cikmasi lazim
ben leslie yaparak form da kalmak istiyorum bolsu detoks suları hem bebegimize süt olur yolunu bulacağız kilolari vermenin
Ben insallah bebis bi 3 aylik fln olup sut dengem oturunca bir spor salonuna yazilip sutu etkilemeyecek hafif bir diyete baslamak istiyorum.
Saglikla gelsinler de bebisler yapariz hepsini

40 cikinca kilolarda cikmasi lazim
ben leslie yaparak form da kalmak istiyorum bolsu detoks suları hem bebegimize süt olur yolunu bulacağız kilolari vermenin

Bende kaynanamin bizde kalmasiyla zayiflamayi düşünüyorum herseyime karisip şap şap çocuğun ağzını öpeceği icin zayiflamakla kalmayip kesin kanserde olurum

Bende kaynanamin bizde kalmasiyla zayiflamayi düşünüyorum herseyime karisip şap şap çocuğun ağzını öpeceği icin zayiflamakla kalmayip kesin kanserde olurum
tövbe canım benim ,
inşallah güzel günler gecer dogumundan sonra ..
bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah kucagimiza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…