2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
tövbe canım benim ,
inşallah güzel günler gecer dogumundan sonra ..
bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah kucagimiza almak nasip olsun

Ayni annem gibi konustun anneme de anlatinca hep böyle der bi sağlıkla doğsun inşallah diye daha bugün gördüm ama birden cok özledim annemi. Gerçekten anne olunca anlarsin diyorlar ya ben daha bebeğimi kucağıma almadan annemin neler çektiğini düşününce daha da cok seviyorum annemi iyi ki varlar

Ben
Bu lierac ne işe yarıyor yaa
Karnımın alt tarafı çatlamış gibi
Ben de kullanıyorum ama duş öncesi zeytinyağı daha iyi geliyor sanırım arada da bebek yağı sürüyorum maalesef lierac fiyatına göre çok da işe yaramıyor en azından bende zaten bazıları da çatlaklar genetik diyip işin içinden çıkıyor genetikse bu kadar kozmetik ürün neden var

Aslında dikkatli kullandım duş öncesi sonrasi.
günde bir defa muhakkak kullandım ama şimdi acaba alt kısımlara yeterince süremedim mi diye düşünmeye başladım : (

Insallah Sende işe yarar canım
gerçi hep dedik çatlıyacagi varsa bi şekilde çatlıyo
Bakalım ben 4.aydan beri kullanıyorm 2.kutum liaracda ondan öncesi bebek yagı ayrıca hindistan cevizi yagı da aralarda istisnasız sürdüm şimdi lierac ikinci biityor müstela aldm buna ragmen catlarsam da yapıcak hiç bişi yok genetik diyenlerden olucam bende.insallah catlamaz .ama nedense umudm az bakalım :/

Arkadaşlar hangi vitamin ve demir ilacini kullaniyorsunuz

Benim doktorum multivitamin önermedi, onun yerine Osteocare verdi (kalsiyum, magnezyum, çinko ve D vitamini var içerisinde)

Demir hapı Oroferon kullanıyordum ama aşırı kabızlık yaptığı için bıraktım damardan Ferinject serum verildi 1 kez, demir eksikliği olursa tekrar verilecek.

Onun dışında Efa Daily balık yağı ve Jodid iyot takviyesi kullanıyorum, bebeğin zeka gelişimi için önemliymiş.

Ben en son 3 kilo almıştım. Haftaya randevum var bakalım nekadar olmuşuz. Doktorum şuana kadar toplamda 7 kilo almamın normal olduğunu söylemişti ama ben nedense alamıyorum. Hatta buaralar midem baya bi yandığı için yediklerimi de istifra ediyorum. inşallah kilo vermemişimdir.
Buarada bir kaç saattir alt karın bölgemde ağrılar oluyor, sanki bebekte sırf orda hareket ediyor. Sağa veya sola dönmekte pek fayda etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…