2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben perşembe günü 2 kere nst girmiştim

Cuma sabah tekrar girdim

Üst üste nst sıkıntı olsa sokmazdi bence

Merhaba canım bir kaç gün önce ben de kontrolüme gitmiştim bebeğim 10 günde sadece 90 gr gibi bişey almış 960 gr dı 3 hafta geri , dopplere gönderdi hiç bir sorun çıkmadı ordaki farkta 2 haftalık çıktı , doktoruma gösterdim ara açılmaya devam ederse bebeği erken almak zorundayız çünkü içerde durmasının hiç bir faydası yok hatta zararı var dedi her hafta kontrole gel dedi bakalım haftaya ne dicek minnacık bebeğim daha hiç alıp da küvöze koysunlar istemiyorum onu orda bırakıp gelmek istemiyorum umarım fark kapanır ben de çaresizim senin gibi el mahkum 5 hafta beklesek

Beni nstye almadan rapor verdi doktorum. Oyle bisymi varmis

Canim muz tahin oekmez kasar bunlar bebeklere kilo aldirio. Bol tuketmeye calis

Kızlar merhabaaaaa :) cerenkar ve Oktivus kıyamam size düşmüşsünüz Allah korusun dikkatli olun. Bende dün göbeğimin üstüne gup diye düşüyordum son dakika nasıl topladım şaşkınım aman dikkat. yesa bugün kontrole gidiyormuşsun hayırlı haberler alırsın dilerim.
G gokce41 bebişin ve sen sağlıklı olun kilosunu sen doğunca bol bol beslersin onu tombis yaparsın rahat ol :)

Slm arkadaşlar bebegin kilosu konusunda ben hiç doktorlara inanmıyorum kızıma cok zayıf dediler kız bi dogdu 4270gr canınızı sıkmayın son haftalar da cok alıyorlar

Canım randevun kaçtaaa Güzel haberlerle gel inşallah

Çok sagolunnn kizlarrrrr:)

Allaha Şükür her şey yolunda kafasi asagida boyu kilosu normal. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir hepimizin bebegiii:)

inşallah bebislerimiz iyi olur canım benimki ölçümlerde geri çıktı 3 hafta doppler de 3 buçuk hafta geri çıktı bende haftaya tekrar gidicem takip ediyo sürekli bizi bile yaniltirda inşallah tospik olurlar

inşallah bebislerimiz iyi olur canım benimki ölçümlerde geri çıktı 3 hafta doppler de 3 buçuk hafta geri çıktı bende haftaya tekrar gidicem takip ediyo sürekli bizi bile yaniltirda inşallah tospik olurlar

İnşallah canım zamanında doğsunlarda varsın zayıf olsunlar canım doğunca çok hızlı kilo almıştı oğlum bu da öyle olur inşallah şu küvezde kalma ihtimali çıldırtıyor beni sadece hiç istemiyorum

Zamanında doğsunda sağlıkla inşallah canım :)

Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah gününde sağlıkla alırız bebeklerimizi. hayroşgil ne yaptı acaba...

Benim de yarın kontrolüm var. Ben doktoruma kilosunu sormasam hiç söylemicek ya. Artık sormaktan bıktım. 6 hafta daha sabredeceğim bu doktora sonra kesinlikle değiştiricem. 2 senedir Yurtdışındayım ve bu ülkenin dilini bilmediğim için mecburen bu doktora katlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…