2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben devlete gidiyorum ama doktorum ozeldekilerden iyi bakiyor cok şükür elimden tutup kaldiriyor gel kilosunu hesaplayalim diyor hep :)
Gerçekten hamileyken doktor cok onemli cunku en ufak kötü biseyde insanin cani cok sıkılıyor

Ben dun gittim canim 1530 gram cikti
Bide on gün geriden geliyor hep acaba on gun gec mi olur dogumum yoksa sata uygun mu olur bilen var mi
Ben suan 31 +4 üm 29.haftamda 1560 gr dı bana da cok önde gidiyor demişti şekerimiz var oyüzden diyet uyguluyoruz ins olması gereken kiloyu cok gecmez bu kez de rahat hissesederim biraz kuş kadar yemek yiyorum resmen hepimizin derdi ayrı ne garip hepimizin bebekleri saglıkla gelsin ins

Ben dun gittim canim 1530 gram cikti
Bide on gün geriden geliyor hep acaba on gun gec mi olur dogumum yoksa sata uygun mu olur bilen var mi

Canm benim de son bir iki aydır hep on gün on iki gün falan önde diyordu. Bu sefer sordum doğum zamanını etkiler mi diye. Hayır etkilemez biz yine sat ı esas alcaz zaten bu değerler de tam kiloyu vermez +- 250 gr yanılma olabilir. Tam bilmek mümkün değil dedi. O yüzden sen de çok önemseme bence önde veya geride. Doğum anında çok farklı kiloda olanlar duyuyoruz

Çok sagolunnn kizlarrrrr:)

Allaha Şükür her şey yolunda kafasi asagida boyu kilosu normal. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir hepimizin bebegiii:)
gözün aydın canım,
maşallah sübhanallah bebeğine..
allahim bir avazda vaktinde kurtarsin inşallah ..
hayırlısı ile sağlığıyla nasip olsun .

Benimde bir suru arkadasim devlette doktor ve cogu ozel doktorundan cok cok iyiler ozellikle bolu da olan varsa cok sansli

vajina bölgenize doğru ağrı giriyor mu kızlar özellikle ayaktayken. benim bebiş geriniyor mu kasılıyor mu napiyorsa bir hareketlenme arkasından aşağı kısma bir kramp mı desem sancı mı desem ne ay ay ay diyorum yuruyuverirken. benim doktor beni nst ye hic sokmadı bu sebeple de gidilir mı bilemedim

Kacıncı haftan canım ?benim bi ara oldu ama 29. Haftamdı sanırm şimdi gecti yok bin şükür

Benimde bir suru arkadasim devlette doktor ve cogu ozel doktorundan cok cok iyiler ozellikle bolu da olan varsa cok sansli

Ben de hem devlet hem özel gidiyorum

Devletteki doktorum ozeldekine bin basar

Hatta sordum anlaşmalı oldugunuz özel hastane var mıdiye. Cevabı bildiğim halde bi umut. Var dese ona ayrı hastaneye ayrı para vermeye bile razıydim

Canım bende de bugün anlattığın gibi bir ağrı vardı. Otururken bile ağrı giriyordu. Şimdilik iyiyim geçti o ağrılar.

Sanırım o ağrılar belli bir dönemde oluyor geçen hafta olmuştu daha önce de bi kaç kere oldu ağrı saplanıyor gibi ve bir kaç saniye kasılıp kalıyorsun ve geçiyor normal olduğunu düşünüyorum yarın kontrolüm var sorarım

Evet canım ilk hedef 32 çok şükür atlattık 33 olacam cumartesi bana da gelmene gerek yok dedi sancin olursa uzan ve bol su iç dedi inşallah ikinci hedef 36
Benim de ilk hedefim 32 idi. 32 bitti, hedef 34 oldu. 3 gün sonra 34 bitecek, sonra ki hedef 36, bende her hafta bitirisimde bir oh çekiyorum. sağlıkla gelsin minnoşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…