2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın hayırlı cumalar öğretmenler günümüz kutlu olsun İnşAllah hem evlatlarımızı hem de öğrencilerimizi vatana millete hayırlı birer nesil olarak yetiştiririz :)))
Teşekkürler canım cok senindeee öğretmenler günün kutlu olsun iyiki öğretmeniz dediğim günlerden biri şükür

Hangi ülkedesin cnm

Arkadaşlar günaydın
35. Haftama girdim. Biri şiddetli olmak üzere iki gecedir kasık ağrısı yaşıyorum saatlerce süren. Yürürken de artık çok baskı hissediyorum sanki her an altıma kaçıracakmışım hissi oluyor. Normal midir yoksa doktoruma gitmeli miyim sizce

Canım git bir dr baksın benimde baskim vardı kasik ve bel ağrısı sonra başladı ardından kanamam başladı erken doğum dediler zor atlattım valla dikkat et

Arkadaşlar merhaba ben şubat annesiyim hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.sizlere birşey danışacaktım bugüne özel hepsi bıradada benek arabalarında %30 a varan indirim varmış benimde kafamda hiç nirşey yok siz araba aldınız mı hangi modeli tavsiye edersiniz

Slm arkadaşlar bişey soracam her dogan bebek bi önceki bebekten kilolu mu dogal böyle bişey var mı benim kızım 4270 ge dogdu bu kesin beş kilo dogar diyorlar yeme içme diyorlar bana hep sinir oluyorum

Baya gec yaziyorum ama korkma ayni korkular bende de oldu daha yeni yeni sesimizi duyunca hareket etmeye basladi ama hic yuksek seste irkildigini hatirlamiyorum, rahat ol

Bende bugün siparişi verdim wellgro bebek arabası indirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…